Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-12 από 12.
-
Ερώτηση για ρομ
ΜήνυμαΘα το έχω υπόψιν μου, ευχαριστώ! Αν και δεν κατάλαβα ποια ήταν η αντίδρασή σου ως προς το avatar.....(?)
-
Ερώτηση για ρομ
ΜήνυμαΕυχαριστώ! Κουκουβάγια:κουκουβαγια - Αναζήτηση Google Είναι αφασία.Αν την παρατηρήσεις για λίγα δευτερόλεπτα κάνει και εσένα να γελάς!
-
Ερώτηση για ρομ
ΜήνυμαΝα' σαι καλά και ευχαριστώ για το χρόνο σου. Καλό βράδυ!
-
Ερώτηση για ρομ
ΜήνυμαOK, ευχαριστώ πολύ! Updates θα κάνω κανονικά έτσι(κάθε 1-2 μήνες)? Δε χρειάζεται να κατεβάσω δηλαδή κάτι, τα κάνω μέσω κινητού, σωστά?
-
Ερώτηση για ρομ
Μήνυμα@derveni Σίγουρα, έτσι? Δεν παίζει σε 2-3 μήνες να τα παίξει το κινητό λόγω Rom, όπως λένε. Οπότε εγώ πρέπει να εγκαταστήσω κάτι άλλο ή του συμπεριφέρομαι όπως αν έπαιρνα ένα ευρωπαϊκής αγοράς κινητό (π.χ LG). Επίσης εγκατέστησα τους drivers και σαν βήμα είχε να ενεργοποιήσω τις επιλογές για προγραμματιστές στο κινητό: "Τώρα ήρθε η ώρα να ελέγξουμε αν τα προγράμματα οδήγησης εγκαταστάθηκαν σωστά. Πριν συνδέσουμε το κινητό μας με τον υπολογιστή θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε τις επιλογές για προγρα…
-
Ερώτηση για ρομ
ΜήνυμαΚαλησπέρα και από εμένα. Δεν έχω το ίδιο κινητό, αλλά το redmi note 4 prime που το πήρα από εδώ: Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω περί ROM. Καταρχάς πριν το αγοράσω ρώτησα αν φέρει την Official ή την Custom Rom και μου απάντησαν την Official(το ίδιο ισχυρίζονται και στην περιγραφή στην ιστοσελίδα). Εφόσον όμως έχω τα ελληνικά σαν επιλογή γλώσσας αυτό αυτομάτως σημαίνει πως official δεν μπορεί να είναι. Το θέμα βέβαια είναι να…
-
Ok, ευχαριστώ. Το έκανα, αλλά και πάλι το ίδιο πρόβλημα είχα (οι ρυθμίσεις του υπολογιστή έχουν αρκετά θέματα από ότι φαίνεται). Τελικά πήγα και σε άλλον υπολογιστή και κατεβαίνει όπως φαίνεται(απλά τσέκαρα αν γίνεται δηλαδή, δεν συνέχισα τα μετέπειτα βήματα, διότι τον χρειαζόταν τον υπολογιστή). Ας ελπίσω ότι δε θα εμφανιστεί σε επόμενα βήματα κάποιο άλλο πρόβλημα βέβαια....
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΛοιπόν, το πρόβλημα συνεχίζεται..... Αρχικά δοκίμασα σήμερα ξανά με το ίδιο account και πάλι μου έβγαλε στα κινέζικα ότι έχω υπερβεί το όριο των sms(κάτι τέτοιο). Δοκίμασα λοιπόν ξανά, από την αρχή, με καινούργιο Mi Account(άλλο email), καθώς και με άλλον αριθμό τηλεφώνου. Πάλι συμβαίνει το ίδιο και τώρα παραθέτω και screenshot: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40553/ (Αν δείτε η διαφορά από τη φώτο του οδηγού είναι ότι δίπλα από τον κωδικό εμένα έχει κινέζικα έναντι αγγλικών, τα οποία…
-
Καλησπέρα! Έχω ένα θέμα, δεν μπορώ να ανοίξω το πρώτο αρχείο , δηλαδή αυτό: Αρχικά θα πρέπει να κατεβάσουμε το αρχείο από εδώ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40550/Το κατεβάζω και το αποθηκεύω στην επιφάνεια εργασίας, το ανοίγω και μου εμφανίζει αρχικά ένα πλαίσιο που μου λεεί '' Τα Windows προστάτευσαν τον υπολογιστή σας'', οπότε πατάω το ''περισσότερες πληροφορίες'', όπου μου εμφανίζει το εξής: Πατώντας εκτέλεση μου εμφανίζει αυτό: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40551/ …
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμα@spideman3 εγώ λέω να συνεχίσω εδώ Λοιπόν και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τον/την @Theorendil. Μου εμφανίζεται ακριβώς αυτό το μήνυμα. Έκανα κάποια πράγματα δεν ξέρω τί και πώς και μου ήρθε ένα μήνυμα στο email με έναν κωδικό που έβαλα στο Mi Account και με πήγε στους 100 πόντους από 60 που είχα (δηλαδή γέμισε η μπάρα και έγινε όλη πράσινη). Παρ' όλα αυτά ξαναέκανα την ίδια διαδικασία από την αρχή (με 100 πόντους πλέον), αλλά πάλι με έβγαλε στο Σενάριο 2. Πάλι μου εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα πο…
-
ΜήνυμαΕ μα για αυτό είναι παρατσούκλι, για να μην το παίρνεις στα σοβαρά... Πες μου, πες μου, πες μου!
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Νέο μέλος και έχω παραγγείλει το πρώτο μου xiaomi(redmi note 4), το οποίο θα το έχω σε λίγες μέρες λογικά(είναι από την Παρασκευή σε αυτήν την κατάσταση "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ"). Οπότε μπήκα σήμερα να δώ τι θα κάνω όταν το παραλάβω και αφού δεν το έχω ακόμα το μόνο βήμα που μπορώ να κάνω είναι να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader. Ακολούθησα τα βήματα και ανήκα στο σενάριο 2 (που Πρέπει απλά να κάνουμε μια αίτηση προς τη Xiaomi και να περιμένουμε να μας αποσταλεί…