Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 32.
-
Παράθεση από markito: “@Panos_G Τα δικαιώματα και τα notification του της εφαρμογής contact & dialer είναι όλα ανοιχτά? From my MI 9 Lite Via Tapatalk ” Όλα ανοιχτά τα βλέπω. Πολύ περίεργο όμως που του κάνω wipe cache, davlik, data, σεταρω πάλι το κινητό με Gmail κτλ και το δοκίμασα και δούλευε σωστά. Ξανά βάζω μια gcam, magisk και το bufferfix και μετά από ώρες που το δοκίμασα δεν δούλευε ξανά. Πόσο τυχαίο να είναι αυτό; Βέβαια τα βγάζω όλα αυτά και συνεχίζει αυτό το περίεργο.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έχεις προσθέσει το +30 μπροστά από τα νούμερα των επαφών σου ? ” όχι δεν κατάλαβες τι εννοώ. Με παίρνουν τηλέφωνο και είναι ξεκλειδωτο το κινητό. Χτυπάει κανονικά ο ήχος του αλλά δεν μου βγάζει κανένα pop up με την κλήση για να απαντήσω και ποιος με καλεί. Ούτε σαν μικρό πλεισιακι στην πάνω μεριά της οθόνης όπως το κάνει όταν λειτουργείς το κινητό ούτε όπως στην πρώτη φωτό. Δεν είναι το θέμα μου αν μου δείχνει το όνομα, δεν μου το δείχνει καθόλου ούτε το όνομα αλλά ούτε δ…
-
Γεια σας παιδιά, αντιμετωπίζω ένα θεματακι. Όταν το κινητό είναι ξεκλειδωτο και με καλούν, χτυπάει το τηλέφωνο αλλά δεν μου εμφανίζεται η κλήση και ποιος με καλεί για να απαντήσω. Για να μπορέσω να απαντήσω στην κλήση και να δω ποιος είναι, θα πρέπει να μπω μέσα στο αρχείο κλήσεων να πατήσω σε ένα πράσινο πλεσιακι που υπάρχει εκεί και θα ανοίξει κανονικά η εισερχόμενη κλήση. Αν είναι κλειδωμένο το κινητό, χτυπάει και δείχνει κατευθείαν ποιος είναι και να μπορώ να απαντήσω. Φοράω rom xtrv stable …
-
twrp 3.3.1 της ομαδας εδω Ειχα XTRV-MI9LiteMICC9_20.3.19_v11-10 και ηθελα να παω σε XTRV-MI9LiteMICC9_V11.0.1.0.QFCCNXM_v11-10 Τελικα διαβασα καπου οτι μπαινω twrp, το συνδεω με το usb στον υπολογιστη, το βλεπει ο υπολογιστης και περναω στο κινητο οποια θελω. Εγω θελω να περασω την XTRV-MI9LiteMICC9_V11.0.1.0.QFCCNXM_v11-10. Δεν μπορει να μου την κανει αντιγραφη, αρα, θα κανω ενα format data και θα περασει λογω κρυπτογραφισης. Μετα κανω ενα wipe data, davlik, cache και κανω install την rom μου. …
-
Γεια σας παιδια, εκανα καποια χαζομαρα και πλεον δεν μπορω να μπω στο miui μεσα. Εχω ξεκλειδωσει bootloader και περασει TWRP. Ειχα βαλει την xtrv developer και ηθελα να την αλλαξω με stable. Κανω wipe data, davlik, cache, κανω install νμζ πηγαν ολα καλα, κανω επανεκκινηση σε fastboot να δω οτι ο bootloader ειναι ανοιχτος (ειναι) και κανω επανεκκινηση και δεν μπηκε ποτε στο λογισμικο. Παντα με εβαλε στο twrp. Τι κανω τωρα; Θα πρεπει να ακολουθησω τον οδηγο adb sideload; Με ποια rom ομως; Ευχαριστ…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαοκκ το επιασα, ευχαριστω πολυ και παλι Edit Ολα μια χαρα, περαστηκε και περιμενω να ανοιξει η συσκευη μου. Ευχαριστω πολυ, πολυ ομορφος οδηγος.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Τη μνήμη τη βλέπεις; Αν όχι, θελεις format data. ” μπαινω μεσα στο install, εχει επιλογες select storage και επιλεγω internal storage (107gb) που ειναι η μονη που μπορω καθως μονο αυτη ειναι διαθεσιμη. Εχει αρκετους φακελους εκει με ονοματα acct,bleutooth,bt_firmware,cache,config κτλ. Δεν μπορω να βρω το zip μου. Εκανα επανεκκινηση ξανα μπηκα στο λογισμικο και βεβαιωθηκα πως την εχω περασει μια χαρα. Αρα να κανω αλλη μια φορα wipe -> advanced wipe -> davlik, cache, data…
-
ΜήνυμαΕχω επισης ενα προβλημα. Δεν μπορω να βρω με τιποτα που ειναι η rom μεσα στην συσκευη απο τον twrp. Την εχω ριξει με βεβαιωτητα μεσα στο internal storage της συσκευης. Δεν μπορω ομως τιποτα να την βρω. Εκανα wipe μονο οσα ανεφερε ο οδηγος: cache, davlik και data. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν είσαι σε fastboot mode πως να δει το κινητό με εντολή adb??? fastboot devices δωσε ” Ναι δικιο εχεις, με fastboot devices το βλεπει με την εντολη fastboot devices. Το ξανα ανοιξα στο λογισμικο μεσα με ενεργοποιημενο το usb debugging και ολα καλα αυτη την φορα, μου το βλεπει κανονικα με την εντολη adb devices. Συνεχιζω την διαδικασια, ευχαριστω πολυ.
-
ΜήνυμαΓεια σας, εχω mi 9 lite. Ξεκλειδωσα bootloader, ελενξα επισης οτι ειναι ξεκλειδωτος και ξεκιναω την διαδικασια για να περασω την xtrv. Το εχω βαλει στον υπολογιστη, παταω adb devices και μου λεει μονο "List of devices attached". Γιατι; Το δοκιμαζω καθως ειναι το κινητο μεσα στο λειτουργικο και σε fastboot mode (το βαζω εγω χειροκινητα). Εχω την εντυπωση πως πριν την εβλεπε κανονικα την συσκευη με αυτην την εντολη καθως ελενξα αν ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος. Νομιζω πως αυτο το εκανε καθως εγκα…
-
MIUI σε Mi a2
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “To mi 8 lite το έχεις δει? ” Ναι το εχω δει και το εχω πιασει και στα χερια μου. Ειναι τιμια επιλογη που την εχω και αυτη στο μυαλο μου. Ποιο πιστευεται ειναι φωτογραφικα ανωτερο;
-
MIUI σε Mi a2
ΜήνυμαΠαράθεση από KPetros: “Αρα θες το Xiaomi Mi 6X ” Η αληθεια ειναι οτι την ξεχασα αυτη την συσκευη. Ο λογος ειναι οτι δεν εχει την 800αρα (νμζ δεν με νοιαζει γτ σχεδον 3 χρονια τωρα το RN2 δεν εχει 800αρα), δεν υπαρχει ελλαδα που ελεγα λογικα να το αγορασω και οτι ειναι λιγο πιο ακριβο σε σχεση με το mi a2.
-
MIUI σε Mi a2
ΜήνυμαΓεια σας παιδια, σκεφτομαι να αγορασω το Mi a2 αλλα με ψιλοχαλαει το στοκ android. Μου αρεσει αρκετα το Miui και αν το επαιρνα σκεφτομουν να του αλλαζα το λογισμικο αλλα διαβαζω ειναι ψιλο ρισκο και δεν υπαρχει επισημη rom. Ποια ειναι τα αρνητικα του; Θα μπορω να του βαλω παλι android one πανω; Το εχει επιχειρηση κανεις απο εσας; Βλεπω οτι ελληνικη rom για το συγκεκριμενο δεν κυκλοφορει, ετσι; Γενικα εκανα το ποστ για να εχουμε λιγη κουβεντα σε αυτο το κινητο και τι εναλλακτικες υπαρχουν.
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Ωπα! Η συσκευή είναι το Redmi Pro αν δεν κάνω λάθος;; Και όχι το Redmi 3 Pro.. έτσι δεν είναι; Πήγες να περάσεις λάθος ρομ; ” Οχι, η συσκευη ειναι η redmi 3 pro 3/32. Πηγε φιλος να περασει μια rom χωρις να ξεκλειδωσει τον bootloader(δεν ξερω ποια και για ποιο κινητο αλλα νομιζω Global για το redmi 3). Τωρα το μονο που μπαινει ειναι σε fastboot με power + down volume και σε αυτο το μενου που υπαρχει στην φωτογραφια απο πανω (την βρηκα στο ιντερνετ αυτη αλλα κανει το ιδιο …
-
Παράθεση από iAmLiakos: “@Panos_G Έχεις πάρει δικαιώματα για ξεκλείδωμα με το account που είσαι συνδεδεμένος στο κινητό; Εαν ναι, προσπάθησε να ξεκλειδώσεις και να το φλασάρεις σε fastboot. Εαν δεν έχεις δικαιώματα δεν πρόκειται να σου φλασάρει σε fastboot με κλειδωμένο τον bootloader. Πρέπει με κάποιο τρόπο να το γυρίσεις σε EDL mode. Ίσως η λύση σου είναι το ειδικό καλώδιο (ψάξε "Edl flash cable"). Δοκίμασες όταν είναι ανοιχτό να δώσεις "adb reboot edl" να δεις εαν γυρνάει σε edl mode; ” Δεν ε…
-
το κινητο δεν μπαινει σε edl μονο σε fastboot και ο υπολογιστης μου το διαβαζει στο miflash αλλα οχι σαν com8 h 10.το διαβαζει με περιεργα γραμματα..οταν παω να κανω flash μια fastboot ρομ μου βγαζει error (0x80004005:Failed (remote:device is locked. Cannot flash images)....εναν απο τους τρεις drivers που περναει στον υπολογιστη δεν τον κανει εγκατασταση..συγκεκριμενα τον mtp Δεν μπορω να μπω ουτε recovery mode
-
Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από Panos_G: “Γεια σας παιδια εχω το RN2 2/16 και θελω να του περασω XTRV. Τωρα πανω εχω την GTV 6.9.29 . Βλεπω οτι εχει πολλα bug. Κολλαει καμια φορα το κινητο στο fb, δεν αναβουν notification led κ.α. Πως περναω τωρα XTRV;; Με τον παλιο κλασσικο τροπο μεσω TWRP;; Να του περασω πρωτα με fastboot να το καθαρισω τελειως;; Το ειχα κανει πριν 2 ρομ. Ποια αλλη προτεινεται να του βαλω να τρεξει καλα το κινητακι και χωρις bugs;; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. ” Κ…
-
Γεια σας παιδια εχω το RN2 2/16 και θελω να του περασω XTRV. Τωρα πανω εχω την GTV 6.9.29 . Βλεπω οτι εχει πολλα bug. Κολλαει καμια φορα το κινητο στο fb, δεν αναβουν notification led κ.α. Πως περναω τωρα XTRV;; Με τον παλιο κλασσικο τροπο μεσω TWRP;; Να του περασω πρωτα με fastboot να το καθαρισω τελειως;; Το ειχα κανει πριν 2 ρομ. Ποια αλλη προτεινεται να του βαλω να τρεξει καλα το κινητακι και χωρις bugs;; Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.