Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.

• xiaomi mi3

rallis1267 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Γιατί μου βγάζει συνέχεια ΄΄κάρτα SIM μη ενεργή΄΄ και ενω έχει σήμα...δεν κάνει ούτε λαμβάνει κλίσεις??? ¨οταν βάζω την κάρτα σε άλλο κινητό δουλεύει κανονικά

• xiaomi mi3w προβλημα με δίκτυο

Μήνυμα

Δεν είχε αυτοκόλλητο με κωδικό η συσκευή. Τέλος έβαλα την ελληνική έκδοση...έχω σήμα (γράφει και WIND) αλλά τίποτα ....καλώ και δεν κάνει τίποτα... Μου έγραψε ότι προσπαθεί να στείλει SMS sth Gateway για ενεργοποίηση της sim. Ένα ακόμα....η κάμερα παροτι είναι 13 Mp είναι θολή....κάτι δεν πάει καλά!! Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια!!!!

Μήνυμα

CPU-Z for Android Report - 1.12 - Google Drive CPU-Z for Android Report - 1.12 - Google Drive CPU-Z for Android Report - 1.12 - Google Drive CPU-Z for Android Report - 1.12 - Google Drive CPU-Z for Android Report - 1.12 - Google Drive

Μήνυμα

CPU-Z Android Validator Beta 0.1

Μήνυμα

τώρα κατάφερα έκανα μια κλίση καιμετά χάθηκε πάλι το σήμα

Μήνυμα

δώσε μου λεπτομέρειες σε παρακαλώ... μου γράφει παντως στοιχεία για το τηλεφωνο για τον επεξεργαστή κλπ κλπ

Μήνυμα

Το έκανα....αλλά τίποτα....έχω μερικές φορές σήμα αλλά καλώ και τίποτα. Έχω WIND .

• Ευχαριστώ !!!!

Μήνυμα

Καλησπέρα..θα ήθελα τη βοήθειάσας...πήρα από aliexpress το xiaomi mi3w και έχω πρόβλημα με το δίκτυο κινητής .....μια φορά κατάφερα και έπιασα σήμα και πήρα τηλέφωνο...μετά τίποτα....δείχνει μερικές φορές ότι έχει σήμα αλλά τίποτα....Έβαλα άλλες εκδόσεις MIUI αλλά τίποτα.....Επιπλέον ενώ έχει κάμερα 13Mp..η ευκρίνειά είναι λίγο θολή δεν ανταποκρίνεται στα 13mp....Παρακαλώ κάποιος αν γνωρίζει κάτι!!!!