Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Παράθεση από Manolis_Mar: “Παράθεση από nikostatalias: “κανονικα σε FAT ....και το δαχτυλικό ναι απο τοτε που το πηρα =============== Νοε 21st 2016, 6:24pm =============== ” Καλησπέρα στην παρέα να δώσω και εγώ λίγο τα φώτα μου εδώ. Κατ αρχας αποκλείεται να ειναι το stick 2 tb. Καθαρή κλέφτικη κινεζιαΔιοτι αν μπεις και ψάξεις λίγο τις κατασκευάστριες εταιρείες καμία δεν έχει βγάλει 2tb stick και αν έχει βγάλει θα έχει αστρονομική τιμή. 2) fat σε stick άνω των 2gb δεν θά μπορείς να μεταφέρεις μεγ…
-
κανονικα σε FAT ....και το δαχτυλικό ναι απο τοτε που το πηρα =============== Νοε 21st 2016, 6:24pm =============== Παράθεση από nikostatalias: “κανονικα σε FAT ....και το δαχτυλικό ναι απο τοτε που το πηρα ” ανεβαζω απο pc τις φωτο γιατι τωρα ειδα οτι δεν μπορω να ανεβασω απο κινητο...αυτο εινα σε format σε FAT
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από nikostatalias: “καλησπέρα παιδιά.... είμαι καινούργιος στο xiaomi και διαβάζοντας εδώ μπας και βρω λύση στα προβλήματα μου ήταν σαν να διάβαζα πυρηνική φυσική, μιας και δεν τα έχω καλά με την τεχνολογία... Πήρα και εγώ ένα note 3 pro έτοιμο από το κινέζο... 1) δεν δουλεύει το δακτυλικο αποτύπωμα 2)το usb flash memory 2Τ δεν το αναγνωρίζει ούτε με ES που διάβασα εδώ μέσα κ κατέβασα +briver... ένα στικακι κατευθείαν στο κινητό χωρίς opg καλώδιο.. δεν με αφήνει…
-
καλησπέρα παιδιά.... είμαι καινούργιος στο xiaomi και διαβάζοντας εδώ μπας και βρω λύση στα προβλήματα μου ήταν σαν να διάβαζα πυρηνική φυσική, μιας και δεν τα έχω καλά με την τεχνολογία... Πήρα και εγώ ένα note 3 pro έτοιμο από το κινέζο... 1) δεν δουλεύει το δακτυλικο αποτύπωμα 2)το usb flash memory 2Τ δεν το αναγνωρίζει ούτε με ES που διάβασα εδώ μέσα κ κατέβασα +briver... ένα στικακι κατευθείαν στο κινητό χωρίς opg καλώδιο.. δεν με αφήνει να το ανεβάσω, είναι κάτω από 1mb..τέλος πάντων καταλ…