Τα παιδιά εδώ μέσα είναι άψογα! Εγώ είχα αρκετά θέματα με το note 3 και χάρη στον Bodai και στον dnomikos λύθηκαν όλα... Απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ το λιγότερο που μπορώ να πω.
χρονια πολλα καιι καλη χρονια Bodai. Ελπιζω να διαβασες για το προβλημα που εχω... Σε λιγο κατεβαινει το fastboot rom απο εκει που με παρεπεμψε ο dnomikos ειναι 2,1GB ... και δεν ξερω τι να το κανω. Και κατι αλλο, με αυτον τον τροπο θα κανουμε format στο κινητο, δηλαδη ολα απο την αρχη παλι?
Τι θα κανουμε τελικα? εγω προσπαθω να ανοιξω το browser που εχει προεγκατεστημενο το κινητο αλλα δεν μπορω να βρω τον τροπο... υπαρχει καποιο app που μεσα απο αυτο μπορω να δω τις προεγκατεστημενες εφαρμογες και να τις ανοιξω κιολας? απο το clean master πχ μπορω μονο να δω τον browser και να πατησω απεγκατασταση που φυσικα δεν με αφηνει να το κανω λογο root. Αν ξερει καποιος ας βοηθησει...
Καλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια! εχω ακριβος το ιδιο προβλημα και δεν ξερω τι να κανω...σε recovery εμενα δεν μπαινει με το + και το power. μονο με το - και το power μπαινει σε fastboot αλλα μεχρι εκει. Βλέπω τις δυο φιγουρες και απο κατω γραφει fastboot τιποτα αλλο... εχω φρικαρει τι να κανω?
mporei kapoios na voithisei? exei kolisei stin litourgia paidiou kai den mporei na ksanagirisei sto kanoniko tilefono. mou grafei "distixos i efarmogi rithmiseis exei stamatisei" ti na kanw? kserei kapoios ti na kanw please ?