Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

• Περιμένω την aqara g2 και έχω μία απορία. Εφ' όσον είναι μαζί και gateway, αν συνδέσω πάνω της την aqara g1 που έχω αυτή θα γίνει πιο "έξυπνη"? Ας πούμε θα μπορεί η g1 πλέον συνδεδεμένη πάνω σε gateway να στέλνει notifications σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης? Επίσης υπάρχει remote που να συνδέεται με το hub και να ανοίγει a/c και τηλεόραση (inventor 3ετιας και Samsung 65 3μήνου)?

• Παράθεση από Gokoulis: “ Την έχω παραγγείλει και τη περιμένω λογικά θα κάνει ένα gateway για όλες φαντάζομαι... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το ελπίζω αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν δίνεται και μία πιο φθηνή επιλογή για αγορά σκέτης κάμερας χωρίς το gateway έτσι ώστε να μπορείς να πάρεις π.χ. ένα φουλ πακέτο (με gateway) και 2 σκέτες κάμερες

• Παράθεση από Gokoulis: “Παράθεση από coskarl: “Καλησπέρα σε όσους άτυχους δεν βρίσκονται σε κάποια παραλία... Επειδή χρειάζεται να βάλω κάμερα σε εξωτερικό χώρο, είμαι ανάμεσα στις Xiaovv Panoramic Outdoor Camera (που υποστηρίζεται απο το Mi Home) Xiaomi IMILAB Smart IP Camera Outdoor Waterproof Wireless Battery Edition (που δεν είναι σίγουρο οτι υποστηρίζεται από το Mi Home). Το πρόβλημα είναι ότι το σημείο που θα τοποθετηθεί δεν έχει κοντά ούτε παροχή ρεύματος (στην ανάγκη όμως από κάπου θα τρ…