Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Mi unlock status problem
Clopier - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΚαλημέρα, σύμφωνοι κανένας δεν σου βάζει το πιστόλι στο κρόταφο να πειράξεις το κινητό σου. Για το fingerprint όντως δεν έχω ιδέα αλλά εσύ που μάλλον έχεις πες μου πόσο μακριά είναι αυτό που ανέφερα από αυτό που λέει αυτό το άρθρο Your privacy, fingerprints and the Fifth Amendment | Android Central ; Fyi έχω και εγώ 25 χρόνια στην πλάτη "στους υπολογιστές" και έχοντας δει "πράματα και θάματα" που λέει και η λαϊκή ρήση και έχοντας ασχοληθεί με ios και windows phone και έχοντας φάει στην μάπα το a…
-
Mi unlock status problem
Clopier - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΔεν μπορώ να το βρω τώρα, μου το έλεγε το unlock tool και βασικά έχει δίκιο από όσα ολίγα ξέρω (low level access). Επίσης στο mi unlock λέει ότι δεν δουλεύει το Find Device μετά το unlock. Οπότε γιατί να έχω δώσει τόσα λεφτά και για κάτι υπάρχει και μετά να μην υπάρχει;;;;
-
Mi unlock status problem
Clopier - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΟ Κινέζος το λέει ξεκάθαρα, όχι μόνο θα είσαι χωνί αλλά το fingerprint σου θα κάνει περιοδεία στην υδρόγειο.
-
Mi unlock status problem
Clopier - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΣε ευχαριστήσω πολύ. Βασική ερώτηση, μπορώ μετά να κλειδώσω τον bootloader μεταγενέστερα η θα παραμείνει χωνί για πάντα;
-
Mi unlock status problem
Clopier - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠολύ σωστά γιατί θέλω να βάλω την 9, και μου λένε ότι θέλει fastboot. Οπότε τρώω πόρτα
-
Mi unlock status problem
Clopier - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΈχω την τελευταία official clpmi6 — imgbb.com έχω δοκιμάσει με το οτι δίκτυο θες 4g / landline
-
Mi unlock status problem
Clopier - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΧαίρετε, έχω το mi6 locked. Όταν πάω στο developer options στο Mi unlock status και πατάω το Add account and device, παίρνω το μήνυμα connect to the network and try again. Υπόψιν ότι έχω κάνει όλα τα βήματα και έχω πάρει unlock code από την Xiaomi.
-
Υποδοχή Νέων Μελών
ΜήνυμαΓεια σου ΒΟΤ MIUI_ART