Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Απίστευτο κόσμημα .....
-
Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ @NasDriver για τις ώρες που έφαγε στο pc να μου επαναφέρει το κινητό από κώμα .Για εμένα τα Xiaomi είναι κάτι καινούριο και στην αρχή έπαθα ένα πανικό . Τελικά δε μασάνε όμως και βλέπω ότι έχουν πάρα πολλές δυνατότητες . Χάριν σε εσάς και την σούπερ δουλειά που κάνετε μέσα από το forum σας , θα γίνουν ακόμα καλύτερα . Τώρα αυτό με το deep flash καλώδιο μας ταλαιπώρησε πολύ. Η πολύ απλή μέθοδος,βεβαία,του βίντεο ,είναι αλήθεια ότι δούλεψε σε εμένα με την πρώτη αλλά δ…
-
Γεια χαρά φίλοι . Έχω συνδέσει το κινητό και είναι αναμμένο το κόκκινο λαμπάκι (ακολούθησα τις οδηγίες ) . Άνοιξα το Μiflash και δεν βρίσκει τίποτα στο refresh . Έκανα επανεκκίνηση και πάλι τίποτα . Το κινητό πρόκειτε να ξαναλειτουργήσει ? ή πρέπει να τελειώσει η διαδικασία φλασαρίσματος με κάποιο τρόπο ?
-
Πολύ καλός οδηγός . Μπράβο. Απλά θα ήθελα να ρωτήσω για εμένα, που το πήρα με Ελληνική rom global 7.3 stable 7.3.6.0.0 (LHOCNDD) ,από που θα κάνω update ? Μπορώ από το Μι pc suit . Δεν με πειράζει να είναι Αγγλική Έκδοση . Επίσης με την έκδοση που έχω δεν πιάνω πουθενά 4G 3G (Cosmote ) . Φταίει η έκδοση ? Ευχαριστω .