Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

kon_zax - - Recoveries

Μήνυμα

Παιδια βοηθεια. πριν λιγες μερες φλασαρα το νεο MIUI 9 v7.8.31 και σημερα προσπαθησα να περασω το TWRP, ολα καλα στο cmd εδειξε finished χωρις error αλλα οταν παω να κανω boot στο recovery με πεταει στο MIUI recovery, δοκιμασα να ξαναπερασω το TWRP αλλα παλι τα ιδια. Παιζει ρολο το νεο MIUI 9 που φλασαρα ; Δεν εχει συμβατοτητα ακομα με το TWRP ?

• Παιδια συγγνωμη που σας ζαλιζα τσαμπα αυτο εφταιγε, απλα φοβηθηκα να πισεω το βυσμα γιατε εβλεπα οτι δεν εμπαινε ευκολα... Χαχαχαχαχαχ τοσο απλα Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας να ειστε καλα !

• Κατι ακομα παιδια, το βυσμα του φορτιστη που συνδεεται στο κινητο (miniUSB) μπαινει μεχρι τελους μεσα στη θυρα φορτισης; Εννοω οτι δε το πιεσα παρα πολυ γιατι ειδα οτι δε πηγαινε αλλο μεσα και προεξεχει λιγο.

• Ναι οπωσδηποτε, απλα εκανα account μεσω facebook και μπηκε η εικονα απο εκει, δε γνωριζα οτι ειναι αντιθετο στους κανονες.

• Ευχαριστω πολυ παιδια για τις αμεσες και γρηγορες απαντησεις σας, θα σας ενημερωσω για τυχον εξελιξεις.

• Οχι την ενημερωση την εκανα οταν το ανοιξα, απο τα πρωτα πραγματα που εκανα μετα τις ρυθμισεις. Ολα καλα πηγαν απ'οσο νομιζω, κατεβηκε η ενημερωση, εκανα επανεκκινηση φορτωνε ενα bar κατα την εκκινηση μαζι με το logo του Mi και μετα απο καποια ωρα ανοιξε κανονικα

• Οσο ηταν ανοιχτο μου πεταξε system update και το κατεβασα μηπως εχει καποια σχεση ;

• Κατοχος της συσκευης Redmi note 4 snapdragon global version, το παρελαβα σημερα. Το ανοιγω και αρχιζω να το περιεργαζομαι μιας και ειμαι κατοχος xiaomi πρωτη φορα. Ολα πηγαιναν τελεια μεχρι που οταν η μπαταρια ηταν στο 1% εκλεισε χωρις να δειξει καποιο logo η να κανει καποιον ηχο, απλα εσβησε. Απο τοτε εχω δοκιμασει να το φορτισω στη μπριζα, στο laptop, να κανω fast boot, recovery mode αλλα τιποτα δε δουλεψε, δε λεει να ανοιξει. Μονο οταν παταω το power button αναβει το led κοκκινο. Τιποτα αλλο.…