Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.
-
Ευχαριστούμε πολύ! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από trust no one: “Δε με πήγαινε, όχι. Τώρα δουλεύουν όλα εκτός από το "Χ". ” Επειδή είτε δεν έχεις επαφές που αρχίζουν απο "Χ" (χι) ή τις έχεις γράψει με "X"(εξ) αγγλικό, οπότε θα τις βρείς στο "X" (εξ)... ” Δεν ισχύει τίποτα από τα 2. Απλά δε λειτουργεί το "Χ"...
-
Παράθεση από spoulk: “Παράθεση από trust no one: “Στο Mi4i τουλάχιστον, στις επαφές, δε δουλεύει η πλαϊνή μπάρα. Όποιο γράμμα ελληνικό και να πατήσεις, πάει στο τέλος του καταλόγου. Κατά τα άλλα απ'όσο έχω δει, μια χαρά. Εκτός από το θεματάκι με το MiCloud στο πρώτο σετάρισμα που ανέφερε κι ένας άλλος φίλος, που λύνεται με το να επιλέξεις την αγγλική γλώσσα και νομίζω υπήρχε και στο MIUI 6 EDIT: Άκυρο αυτό με τις επαφές. Επειδή έκανε συγχρονισμό από 2 λογαριασμούς gmail το έκανε. Τώρα που έκανε …
-
Στο Mi4i τουλάχιστον, στις επαφές, δε δουλεύει η πλαϊνή μπάρα. Όποιο γράμμα ελληνικό και να πατήσεις, πάει στο τέλος του καταλόγου. Κατά τα άλλα απ'όσο έχω δει, μια χαρά. Εκτός από το θεματάκι με το MiCloud στο πρώτο σετάρισμα που ανέφερε κι ένας άλλος φίλος, που λύνεται με το να επιλέξεις την αγγλική γλώσσα και νομίζω υπήρχε και στο MIUI 6 EDIT: Άκυρο αυτό με τις επαφές. Επειδή έκανε συγχρονισμό από 2 λογαριασμούς gmail το έκανε. Τώρα που έκανε μόνο από 1, λειτουργούν τα γράμματα. Όχι ότι αυτό …