Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από giaparis: “Πως περνάω την Ελληνική ρομ με copy paste στο κινητό; ” Συνδέεις το κινητό με usb καλώδιο στο PC.Θα βγάλει ειδοποίηση το κινητό,μόλις συνδέσεις το καλώδιο.Κλικάρεις εκεί και επιλέγεις ''Μετα φορά αρχείων (MTP)''Μετά κάνεις διπλό αριστερό κλικ στο εικονίδιο ''Ο Υπολογιστής μου'' και κλικάρεις στις φορητές το ''Redmi Note 3'' για να σου δείξει τους αποθηκευτικούς χώρους της συσκευής σου. (Αυτά τα βήματα εννοούσες ή δεν κατάλαβα εγώ) ” 'Ολα καλά !! Χ…

• Αντιγράφω από τον οδηγό, γιατί μάλλον δεν τα καταλαβαίνω σωστά και θα τα μπερδέψω... 2) Κατεβάζουμε το αρχείο που έχω ανεβάσει εδώ και την Ελληνική ρομ (επιλέγεται όποια προτιμάτε) 3) Περνάμε την Ελληνική ρομ (το αρχείο .zip) στην εσωτερική μνήμη του κινητού (copy-paste) Αντιγράφω από τον οδηγό, γιατί δεν τα καταλαβαίνω σωστά και μάλλον θα τα μπερδέψω... Έκατσα και κατέβασα τα adb+twrp3.0.2-1-For-RedmiNote3Pro.rar και Kenzo_THUNDER_MiUi8-6-10-20.zip (τα αρχεία που αναφέρονται στο 2) στο pc. Πως …

• Καλημέρα σε όλους και πάλι. Η άδεια για να ξεκλειδώσω το xiaomi ήρθε κι όλας ! Χθες βράδυ κατέβασα και κάποια προγράμματα απ'αυτά που γράφει ο οδηγός και ενεργοποίησα το USB debugging. Στον οδηγό, γράφει να συνδεθώ στο xiaomi account από το αντίστοιχο app που υπάρχει στο τηλέφωνο. Κάνοντας την εγγραφή μου στη διαδικασία υποβολής της αίτησης χρησιμοποίησα mail, ένα password και έναν αριθμό τηλεφώνου (μέσω browser υπολογιστή). Ανοίγοντας το app του τηλεφώνου, για να συνδεθώ σε ήδη υπάρχον account …

• Στις οδηγίες, αναφέρει πως για να πάρω σχετικά γρήγορα άδεια από την xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader πρέπει να γράψω καμιά δεκαριά μηνύματα στο φόρουμ... Σε ποιο φόρουμ αναφέρεται;

• Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για τη βοήθεια που μας δίνετε. Δεν είναι 2 μέρες που αγόρασα το xiaomi redmi note 3 pro για τη μητέρα μου, η οποία μόλις διαπίστωσε ότι τα εικονίδια δεν είναι στα Ελληνικά, αρνείται να το χρησιμοποιήσει... Διάβασα τον οδηγό, αλλά δεν έχω καμία σχέση με software !! Με λίγα λόγια φοβάμαι να τα κάνω όλα αυτά μόνος μου. Υπάρχει κανείς σε Αθήνα να αφιερώσει λίγο απ'το χρόνο του να περάσουμε την Ελληνική rom μαζί;;;;;;;