Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Venix - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Καλό είναι οι εφαρμογές να τρέχουν μέσα από το κινητό, και όχι από την SD, αναγκαστικά περιμένεις η υπομονή είναι αρετή. ” ναι τις περισσότερες έτσι τις είχα και στο μακαρίτικο το s3 τώρα το hearthstone που είναι 2.5gb ... πάει στην sd χωρίς δεύτερη κουβέντα ! κάτι σαν τις βασικές εφαρμογές σε ssd και δευτερεύοντα πράματα πχ παιχνίδια στον μηχανικό ...sd σε αυτή τη περίπτωση
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Μπορείς να μείνεις και με την official δεν είναι υποχρεωτικό να ξεκλειδώσεις, αλλά αν θέλεις να περάσεις την Ελληνική του forum πρέπει να ξεκλειδώσεις ” άμα μπορώ να μετακινήσω εφαρμογές στην sd με Su απλά μάλλον θα μείνω official Παράθεση από derveni: “Τότε το επιστρέφεις και παίρνεις ένα άλλο. ” άμα μου κάνανε deny δεν θα το σκεφτόμουν 2η φορά Παράθεση από zt654: “Καλές 72 ώρες τώρα! ” ευχαριστώ αδερφέ ! προς το παρόν tick tock !5gjZC (Hidden Content)
-
Μήνυμαδεν το έψαξα καθόλου πριν την αγορά άμα το ήξερα θα στόχευα για μεγαλύτερο μοντέλο σε χωρητικότητα η άλλο πάντως για τα λευτά του είμαι εντυπωσιασμένος ! αμα μου ερχότανε κάποιος να μου πει πχ ότι για να βάλω linux στο pc μου η να έχω administrative account θα ήθελα πχ έγκριση από την microsoft , η την asus η την intel θα τους έπαιρνα με τις πέτρες ! και καθώς το γράφω μου ήρθε μήνυμα permission granted !
-
Μήνυμαοκ ...χρειαζότανε να συνδέσω τι συσκευή στο pc για να κάνω request , έγινε τώρα περιμένω έβαλα και το pin , μετά από το pin της xiaomi ... μου έστειλε και η κοσμοτε λέγοντας μου το pin είναι :xxxxx (5 νούμερα) τέσπα περιμένω για review τώρα , να πω την αλήθεια μου κακοφένεται που πρέπει να πάρω άδεια για να ξεκλειδώσω το κινητό μου optimus p500 galaxy ace s3 neo απλά τα είχα ξεκλειδώσει
-
Μήνυμαόχι δεν έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα νόμιζα ότι κάνω από το υnlocker , χόρια από mui account πρέπει να πάω στο ευρωπαϊκό forum ?
-
Μήνυμακαλησπέρα παιδιά από εχτές είμαι κάτοχος του Redmi Note 4x 16/3/ snapdragon 625 ,μιας που έκανα κομμάτια την οθόνη του s3 neo μου , τέσπα αυτό που με ξένισε είναι που δεν μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην sd οπότε μιας και έχω rootarei μερικά κινητά άρχισα να ψάχνω για να ρουτάρω το δικό μου άμα λάχει και καμιά rom ... τεσπα χρησιμοποίησα το tool που προτείνετε στο guide εδώ αλλά το μόνο που μου λέει είναι ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζετε από το Μui unlocker .. με στέλνει σε ένα site που δεν βρ…