Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
-
Ρε συ σιγουρα να διακοψω αυτην διαδικασια; Φοβαμαι Επισης δεν καταλαβα το τελευταιο τι εννοεις; "Αν δεν ανοίξει και κλείδωσε πας για test point.."
-
Έκανα Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)" και μετά από περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά δεν έχει ανοίξει και άρχισα να ανχώνομαι τι θα γίνει θα ανοίξει ή να αρχίσω να το κλαίω; Πάντως τα βήματα έγιναν όλα καλά και το τελευταίο στο MiFlash operation successfully completed.
-
Σε ευχαριστώ πολύ και για την βοήθεια αλλά και για τις σύντομες απαντήσεις σου. Ξεκινάω σιγά σιγά μόλις το διαβάσω κάποιες φορές και σε περίπτωση προβλήματος θα επικοινωνήσω και πάλι...
-
Σε ευχαριστώ και πάλι αλπά έχω άλλη μία απορία. Είπαμε ο bootloader είναι ξεκλειδωμένος υπάρχει καμία περίπτωση να είναι με κάποιο τρόπο unofficial και να πρέπει να κάνω κάποια άλλη ενέργεια πριν κάνω αυτό το βήμα που μου ανέφερες "Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)"?
-
Σε ευχαριστώ George αλλά έκανα έλεγχο για τον bootloader αν είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος από εδώ Tutorial:1 Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος και ο bootloader είναι ξεκλείδωτος... Πρέπει για κάποιο λόγο να ακολουθήσω και αυτό που μου έστειλες ή απλά δεν πρόδεξες ότι έχω κάνει είδη αυτό το βήμα από άλλο θέμα;
-
Είχα πάρει τον Αύγουστο - 2016 το Mi5 (2.15GHz-3GBram-64GB) (gemini) και από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει κάνει καμία ενημέρωση και έχει [Android: 6.0 MRA58K - MIUI: Global 7.2.8.0.0(MAACNDB) I Stable. Ακολούθησα το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ -> Tutorial:1 Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος και ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Τώρα μπορώ να ακολουθήσω ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1 - Παραλαβή με ξεκλείδωτο bootloader (και τα 3 βήματα) ή είναι παλιός ο οδηγός και θα brickαρω την συσκευή; Θέλω να βάλω μ…