Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Παράθεση από mixaliscy: “Φιλε για ελληνικά και μόνο δεν θες ξεκλειδωτο bootloader. Απλά μία Ρομ global developer και είσαι οκ. Αν θες όμως ελληνική Ρομ για να αναδείξει το κινητό σου τότε θες και ξεκλειδωτο bootloader αλλά και διάβασμα ” Το έπιασα το νόημα νομίζω! Απλά επειδή έχω τώρα την δυνατότητα να το ξεκλειδώσω να το κάνω; και ας μείνω με την 7.4.14 και αν χρειαστεί να αλλάξω να είναι ήδη ξεκλειδωμένο. Η΄να το αφήσω κλειδωμένο και αν χρειαστεί να ξανακάνω την ίδια διαδικασία; Γιαυτό ρώτησα …

• Παράθεση από zisistil: “Μα για να περάσεις Ελληνική δεν ξεκλείδωσες bootloader; ” Και τι ξερεις εσυ.. χαχαχα(ελπιζω να εχεις humor) Βασικά για να περάσω κάποια που να έχει ελληνικά και να σταματήσουν τα random reboots. Νομίζω ότι ψιλοέστρωσε με την 7.4.14 . Αν ξεκλειδωσω τον bootloader αλλάζει κάτι ; χάνω κάτι; Λέω να κρατήσω αυτήν να δω πως θα παει.

• Πέρασα την 7.4.14 έχει και ελληνικά και το απ'οσο μπορώ να καταλάβω σταμάτησαν και τα reboots . Να τον ξεκλειδώσω τον bootloader ή να τον αφήσω έτσι; Ρωτάω γιατί αφού μου έστρωσε μάλλον θα μείνω με αυτήν. Εκτός και αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο! Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση πάντως!

• Παράθεση από makis1024: “Χτύπα το android version 8 με 10 φορές να σου ανοίξει σε advanced settings το developer options. Δεύτερον φοράς stable έκδοση, δοκίμασε να ξεκλειδώσεις έτσι αλλά πιθανότατα θα χρειαστεί να περάσεις developer rom. Ναι μπορείς να περάσεις από stable σε dev. rom και με κλειδωμένο Bootloader. ” Είμαι Developer και είχα και Usb Debugging ανοιχτό και κλειστό και δοκίμες αρκετές!! :p Αλλά τζίφος! Κατέβασα μόλις τη Dev 7.4.14 την περνάω από τον Updater μέσα; Παράθεση από NasDriv…

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από akyr0s: “Μi unlock states ” ποια ρομ έχεις ? Μία φώτο από το Σχετικά με το τηλέφωνο ? ” Μήπως πρέπει να βάλω καμιά άλλη ROM πρώτα ; Αλλά θα με αφήσει με κλειδωμένο bootloader; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34316/ Παράθεση από makis1024: “Πήγαινε στην διαδρομή που σου λέει και συγχρόνισε λογαριασμό με κινητό. ” Όταν λες να συγχρονίσω το λογαριασμό τι εννοείς; Ειμαι συνδεδεμενος απο το κινητο στο mi account. Και τώρα πάτησα και το sync αν εννοουσε…

• Μου ήρθε το μήνυμα για Unlock bootloader κατέβασα το Mi unlock συνδέομαι και στο 90% μου βγάζει σφάλμα στο Unlocking. To Μi unlock states που μου γράφει δεν υπάρχει μέσα στο κινητό. Το παιδεύω ακόμα απλά το γράφω και εδώ μήπως και γνωρίζετε για να γλιτώσουμε χρόνο. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34313/

• Παράθεση από takisfrag: “Γιατί δεν κατάφερες ; Έχεις δει bootloader ; Και έγκριση για ξεκλειδώμα έχεις ; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έγραψα ολόκληρο κείμενο να σου απαντήσω αλλά τελευταία στιγμή, είπα να δοκιμάσω και από άλλο pc μήπως και αλλάξει κάτι πριν σου στείλω...και τελικά άλλαξε πέρασα στο επόμενο στάδιο περιμένω να μου κάνουν unlock. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση πάντως. Ελπίζω να μη κολλήσω παραπέρα.

• Καλησπέρα σε όλους σας ! Παρέλαβα προ ημερών το redmi note 4 από κινα και θελω να περάσω ελληνική ROM αλλά διαβάζω διαβάζω διαβάζω και μπερδεύομαι περισσότερο.. αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεος.! επίσης να αναφέρω ότι για κάποιο λόγο μου κάνει αρκετά reboots και δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό αυτό.. ελπίζω να στρώσει.. έχει πάνω του την Miui global 8.0 | Stable 8.0.3.0 (MBFMIDG) μου δείχνει ότι έχει update την 8.0.4.0 αλλά δεν κατάφερα να την περάσω με τον updater ούτε με αυτόμ…