Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 36.
-
Παράθεση από takisfrag: “Ελα εύκολα είναι : Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστώ πολύ ! Τελικά τα κατάφερα !!!! Επειδή δεν ξέρω και πολλά για την νέα γενιά Android καθώς είχα μείνει στην έκδοση 2.3 κάθε βοήθεια δεκτή ακόμα και με προσωπικό μήνυμα για να βάλω ότι καλύτερο ! Σας ευχαριστώ και πάλι !
-
Παράθεση από chrdes: “Αν δεν επιλέγεται σημαίνει ότι για κάποιο λόγο που δεν ξέρω να βοηθήσω δεν το βλέπει. RN2 Official Global 8.1.2.0 ” Σε ευχαριστώ για την βοήθεια ...... =============== Ιαν 8th 2017, 6:08pm =============== Μπορεί κάποιος να μου πεί πως μπορώ να βάλω ROM γιατί το κινητό μου βρίσκεται σε κατάσταση RECOVERY και FASTBOOT μόνο?
-
Παράθεση από demitris: “Παράθεση από Kalpas: “Παράθεση από makis1024: “Πέρνα την ρομ σε ένα φλασάκι και πέρνα την από twrp μέσω otg. XTRV the Greek miui definition ” Ευχαριστώ αλλά πώς μπορώ να το κάνω ? ” μεσω twrp όταν πατήσεις install θα πατήσεις select drive και θα επιλέξεις το φλασάκι που έχεις συνδέσει στο κινητό και στο έχεις περάσει την rom. ” Δεν φαίνεται δυστυχώς..... Δείχνει 0ΜΒ στο USB......
-
Παράθεση από demakhs: “Καλφα, καταλαβαινω πως twrp εχεις εγκαταστησει, δες εδω για δεις αποθηκευτικό χώρο το κινητό για να αντιγράψεις το zip της ROM κ να την φλασαρεις μετα μέσα από το twrp: Αποθηκευτικός χωρος σε twrp Τάκη, κουμπί για άστοχα κ άκυρα μηνύματα δυστυχως δεν εχει... ” Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.....
-
Παράθεση από demakhs: “twrp εχεις περάσει??? ” Αν εννοείς το αρχείο recovery ston φάκελο ναι ...και μετά με volume + kai Power μπαίνω σε μια πορτοκαλί εφαρμογή ..... Παράθεση από makis1024: “Δεν είχε ποτέ λογισμικό;; Bootloader σε τι κατάσταση είναι; XTRV the Greek miui definition ” Είχε αλλά πάτησα wipe....... Παράθεση από takisfrag: “Είδες τον bootloader ; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatal Τώρα δεν μπορώ να δω κάτι...... ”
-
Παράθεση από geoanto555: “Κανονικά έπρεπε να το κάνεις από την αρχή αυτό. Αν ομως ξεκλείδωσες κανονικα(το τονίζω αυτό γτ είναι σπάνιο να ξεκλειδώσεις με unofficial) πας όπως είσαι για Ελληνική. Βασικά στην περίπτωση σου πιστεύω ότι ο bootloader ήταν επίσημα ξεκλειδωτος από πριν... ” Όχι ήταν κλειδωμένος όταν έκανα έλεγχο ...διάβασα τον οδηγό......
-
Καλησπέρα σε όλους.Λόγω προσωπικού κολλήματος μπήκα τώρα στον υπολογιστή και αυτό που έκανα ήταν να βάλω τον ίδιο λογαριασμό στο NOTE 4 και με το MiFlashUnlock ξεκλειδώθηκε .Τώρα όπως είπε μέλος το κινητό μου φοράει πειραγμένη ROM όποτε θα ήθελα μια βοήθεια πως να βάλω γνήσια ROM και πως να περάσω την Ελληνική ! Σας ευχαριστώ πολύ !!!!
-
Τελικά τα κατάφερα ! Έβαλα το Νοte 4 σε Fastboot mode και το είδε σύμφωνα με τον οδηγό που είδα και τις φωτό ο Bootloader μου είναι κλειδωμένος...... =============== Ιαν 4th 2017, 1:03am =============== Προσπαθώ να ξεκλειδώσω τον Bootloader με το Μi Unlock 1.1 και το κινητό έμεινε σε FastBoot Mode.Στο 50 % μου γράφει ότι ο λαγαριασμός της συσκευής με αυτόν που βάζω είναι διαφορετικός...Ημαρτον....