Παράθεση από geoanto555: “Δλδ έβαλες το κινητό σε fastboot mode και δεν το βλέπει ούτε εκεί; Μήπως κάτι δεν κάνεις καλά ? Το κινητο είναι σε fastboot mode και δίνουμε fastboot devices Αν είναι ανοιχτό δίνουμε adb devices... Αν δεν έχεις το miflash κατεβασε το και καντο εγκατάσταση, Μετα επανακκίνηση τον υπολογιστη., ” Έχεις δίκιο είναι ανοιχτό το έδωσα adb devices και το είδε στην γραμμή εντολών μετά έδωσα εντολή fastboot getvar all και γράφει waiting for device και εκεί σταματάει ... Το miflash…
Παράθεση από geoanto555: “Τι θέλεις να κάνει βρε? Συνέχισε αυτό που κάνεις.. Έλεγχο bootloader έκανες? Βαλτο σε fastboot mode με vol - & power και δωσε fastboot getvar all αν μιλάμε για το note 4 ” Θέλω να βάλώ αυθεντική ΡΟΜ και μετά νμ περάσω Ελληνική .......Δίνω την εντολή που μου είπες αλλά γράφει waiting for device......
Παράθεση από geoanto555: “Τωρα δεν το βλεπει στην διαχείριση? ” Σε ευχαριστώ πολύ για τις επισημάνσεις ..... Το βρήκε στις φορητές συσκευές !! Τι πρέπει να κάνω τώρα?
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Kalpas: “Που μπορώ να τους βρώ να τους εγκαταστήσω? Ευχαριστώ.... ” usb debugging έχει ανοίξει?Το κινητό να φανταστώ ΄το έχεις ανοιχτό έτσι? ” Το usb debugging το είχα κλειστό και το άνοιξα το κινητό το έιχα / έχω ανοιχτό......
Παράθεση από geoanto555: “καλπας ανέβασε μιια φωτο από το CMd και διπλα την διαχείριση συσκευών.. ” Το δοκίμασα και γράφει ότι δεν έχω τους drivers .... Που μπορώ να τους βρώ να τους εγκαταστήσω? Ευχαριστώ....
Παράθεση από geoanto555: “Σε fastboot mode δεν χρειάζεται να είναι... Αν είναι ανοιχτό χρειάζεται.... adb devices. ” Τι πρέπει να κάνω πεσμου σε παρακαλώ γιατί έχω σκάσει Μα το Θεό .......
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από Kalpas: “Καλησπέρα ! Τί εννοείς να κάνουμε έλεγχο τον bootloader? ” Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” Προσπάθησα να δώ σύμφωνα με τον οδηγό και μου βγάζει μήνυμα η εκτέλεση εντολών το παρακάτω μήνυμα.... Το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου...... Μέσα στην τύχη δηλαδή..... Παραδέχομαι ότι είμαι γιωτάς γιατί το αρχείο adb πρέπει να μπει στο C και εγώ το είχα στην επιφάνεια εργασίας....... =====…
Παράθεση από geoanto555: “Κάντε έλεγχο bootloader για αρχή. Μετά περνάμε με sp flash tool (αν μιλάμε για nikel) την official rom. ” Καλησπέρα ! Τί εννοείς να κάνουμε έλεγχο τον bootloader?
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους ! Ζήτησα να ξεκλειδωθεί η συσκευή μου και εγκρίθηκε. Μέλος με ενημέρωσε ότι δεν έχω αυθεντική ROM και θα πρέπει να βάλω και να την φλασάρω. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει τι πρέπει να κάνω τι να κατεβάσω και απο που γιατί μπερδεύτηκα......Σας ευχαριστώ πολύ !
Παράθεση από venioni: “@Kalpas έχεις unofficial rom πρέπει να περάσεις μια official rom. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστώ πολύ αλλά πως γίνεται αυτο? Μπορώ να το κάνω τώρα?
Ευχαριστώ για την απάντηση έχω κάνει λογαριασμό στην εταιρία αλλά δεν ξέρω τι να κάνω μετά για να κάνω αίτηση....Το κινητό έχει περασμένη την Gobal έκδοση......Τι πρέπει να γράψω για ποιο λόγο θέλω ξεκλείδωμα ?
Παράθεση από Kalpas: “Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την βοήθεια ! ” Καλημέρα σε όλους ! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πεί τι να κάνω? Ευχαριστώ !
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλη την παρέα ! Πριν λίγο έφτασε η νέα μου συσκευή το RedMi Note 4 και θα ήθελα να ρωτήσω πια έκδοση και τι πρέπει να κάνω για να βάλω Ελληνικά . Καταρχάς ζητώ συγνώμη αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν διάβασα με την ησυχία μου τους οδηγούς . Σας ευχαριστώ πολύ !!!