Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Συμβουλές για αλλαγή rom
Spytsan - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΣυγγνώμη Bodai, αν είναι ξεκλειδώτος μπορώ να κάνω εγκατάσταση rom χωρίς PC?[/b] =============== Σεπ 25th 2017, 10:18pm =============== Οκ κατάλαβα θα προσπαθήσω να βρω
-
Συμβουλές για αλλαγή rom
ΜήνυμαΕυχαριστώ. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι κλειδωμένο καθότι η rom που έχω είναι λίγο αρχαία? Αν ναι τότε θα μπορούσα να ακολουθήσω τον οδηγό για εγκατάσταση rom χωρίς την χρηση pc? Ευχαριστώ και πάλι. =============== Σεπ 25th 2017, 10:07pm =============== Δυστυχως έχω mac
-
Συμβουλές για αλλαγή rom
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλη την ομάδα, έχω το mi4c εδω και δύο χρόνια αλλά από φόβο και ασχετοσυνη απέφυγα να αλλάξω rom. Επίσης δυστυχώς δεν έχω υπολογιστή με Windows. Η rom που φοράει το κινητό είναι η εξης: ( στιγμιότυπο). Θα ήθελα να περάσω κάποια ελληνική rom αλλά δεν ξέρω από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορείτε να με διαφωτίσετε. Ευχαριστώ. =============== Σεπ 25th 2017, 9:57pm =============== Υπάρχει κανείς?
-
Υποδοχή Νέων Μελών
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ όλη την ομάδα, καλή συνέχεια παιδιά!