Καλησπερα παιδια εχω κανει μια αγορα ενως tablet απο gearbest Μεσω ευρωπαικης αποθηκης με τροπο αποστολης dhl στις 23/1 αφου πρωτα ανοιξα ticket για το αν το εχουν οντως διαθεσιμο καθως με ενδιαφερει η αγορα τ μονο απο ευρωπαικη αποθηκη και κλασσικα μ ειπαν φυσικα, και ακομα να μου το στειλουν συμφωνα με αυτους και καλα ειναι packed , υστερα απο 2 ticket που ανοιξα ενα στις 27/1 και ενα στις 8/2 μ εδωσαν ακριβως την ιδια απαντηση ουτε κομμα διαφορετικο δλδ οτι ναι ειναι οντως διαθεσιμο οπως ακρι…
Καλησπερα παρηγγειλα απο gearbest μεσω της ευρωπαικης τους αποθηκης ενα tablet στις 23/1 και με τροπο αποστολης μεσω DHL και απο ακομα να μου το στειλουν , πρωτου βεβαια κανω την αγορα τους εστειλα μνμ για το αν ειναι διαθεσιμο στο ευρωπαικο καταστημα καθως μονο απο εκει με ενδιαφερει η αγορα του και μ απαντησαν πως ειναι ... anyway περιμενω περιμενω δεν το στελνουν ενω ειναι σε κατασταση packed στο gearbest τους εστειλα μνμ στις 27/1 και μου λενε τ εξης Thank you very much for your order with G…