Αφου εβαλα 7-8 φορες εκανε restart και μπήκε κανονικά.... =============== Ιαν 13th 2017, 3:49pm =============== Το βασικότερο παντως στο hardbrick που ειχα ηταν οτι επρεπε να κανω deep cable με την μπαταρία ΑΠΟΣΥΝΔΕΜΕΝΗ... Ας το εχουμε υποψη
Αυτο ηταν.... Πλέον εχει 8.1.1 global stable. Δεν το ξαναπειραζω, μονο το δικο μου πλεον :). Σας ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια. Τα είδα ολα, αλλα τελικως τα καταφερα
Ευχαριστω για την βοηθεια. Εκανα unbrick με deep cable αφου το αποσυναρμολόγησα για να αποσυνδέσω την μπαταρια. Πέρασα την 8.1 global stable αλλα μου ζητάει κωδικό για να ξεκινήσει....Ξέρετε κάτι για αυτό? Παραμένω unlock βεβαια αλλα μπορώ να φλασαρω fastboot rrom ακομα
Ναι.σε Recovery δεν μπαινει, ούτε μπόρεσα να κανω fastboot custom recovery, κλείδωσε .... μολις αλλαξα manual τον driver σε qualkom 9008. το miflash όμως εξακολουθεί να μην δουλευει, κατεβαζω και άλλες fastboot rom
Παιδιά ΣΟΣ... Redmi 3s με παλαιότεργ GTR, προσπαθώντας χθες να περάσω την τελευτσισ greek developer έγινε Brick. Μπιανω μονο σε bootloader, μου το σναγνωρίζει ως Qualkom 900E παρόλο το κόλπο με το Deep cable που έκανα. MiFlash μου βγάζει tg error.... Status locked εν το μεταξυ...
Είμαι με Wind και Redmi note 3 pro 32gb... 4g δεν έχω πιάσει ακόμα. 6.9.29 φοράω. Υπάρχει περίπτωση να φτιάξει αυτό είναι να αλλάξω σε Vodafone-cosmote?
Πάρα πολύ καλή. Δύο θέματα μόνο, δε μπορεί να το δεί το PC μεσω USB στο Miui Suite, και δε μπόρεσα ακόμα να συνδεθώ σε 4g (συνέχιζει να προτιμά μέχρι Η+)....