το wipe μου το βγαζει succefull δεν μπορω να στειλω φωτογραφια γιατι μου λεει οτι το αρχειο ειναι πολυ μεγαλο καθως μου βγαινει 1,45 mb =============== Ιαν 20th 2017, 12:18pm =============== να δοκιμασω με αλλες rom πχ. xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0.zip ;;;;;;
ναι τα εκανα και μου βγαζει failed ναι θα προσπαθησω μου γραφει zip file is corrupt! error installing zip file '/external_sd /xiaomi.eu_multi_HMNote4_7.1.12_v8-6.0.zip το γραφω ετσι γιατι η φωτογραφια μου λεει ειναι πολυ μεγαλο αρχειο για να ανεβει
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από nstavros: “o boorloader ειναι ανοιχτος ειμαι σιγουρος ” Δες την εγκατάσταση όπως σου είπα. ” καλησπερα και παλι.Το κινητο δεν ανοιγει και γιαυτο τον λογο δεν μπορω να ξανακανω ολη την διαδικασια γιατι δεν μου το αναγνωριζει απο τον υπολογιστη.Τι μπορω να κανω;;;;(εχω ξεκλειδωσει bootloader και εχω κανει ηδη ολη την διαδικασια ενω χρειαστηκε να κανω format /data γιατι μου εβγαζε error και ενω μου εβγαλε succesfull δεν ανοιγει)
καλημερα!!!εχω κανει ολα τα βηματα και περιμενω να ανοιξει το κινητο εδω και ενα 24ωρο(ενω λεει οτι μπορει να παρει μεχρι και 15 λεπτα)εχω κανει κατι λαθος;;;;;