Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

gogos1975 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από gogos1975: “Παράθεση από geoanto555: “Λιγο πιο κάτω έχει για το santoni την 3,1.. Γυρνα σε fastboot mode κια πέρασε το όπως αυτό ” ok περασα την santoni και με κοκκινησε η οθονη μετα ειδα οτι ειχε twrp prada 3.1 την περασα και ολα οκ αυτη την στιγμη κανω εγκατασταση την ρομ τα νεα σε λιγο... Τα νεα ειναι καλα παιδια και σας ευχαριστω για ακομη μια φορα το κινητο δεν εχει πια κολληματα και η μνημη δουλευει στο μισο πριν δεν ειχε ουτε 300mb ελευθερα μετα απο επανεκκίνηση ακριβως με τι…

gogos1975 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Λιγο πιο κάτω έχει για το santoni την 3,1.. Γυρνα σε fastboot mode κια πέρασε το όπως αυτό ” ok περασα την santoni και με κοκκινησε η οθονη μετα ειδα οτι ειχε twrp prada 3.1 την περασα και ολα οκ αυτη την στιγμη κανω εγκατασταση την ρομ τα νεα σε λιγο....

gogos1975 - - Recoveries

Μήνυμα

και για αυτο τον λογο θελω να την αλλαξω αλλα εχω το προβλημα που ανεφερα πριν γνωριζει κανεις κατι??? =============== Ιαν 5th 2018, 5:28pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gogos1975: “twrp_santoni_3.2.1-0_miui-hellas.img ευχαριστω... ” Γυρνα στο παλιο 3,1 γιατι παίζει θέμα σχεδόν με όλα τα 3,2 Βασιλη έλα chat ” ειναι ευκολο να μου πεις που θα την βρω και πια θα κατεβασω ακριβως?

gogos1975 - - Recoveries

Μήνυμα

Καλησπέρα στο forum, έχω το εξής πρόβλημα είπα να αλλάξω την ρομ όλα καλά ακολούθησα τον οδηγό να περάσω twrp, το πέρασα και μόλις ανοίγει δεν κάνει τίποτα η οθόνη μένει κολλημένη μήπως πέρασα λάθος twrp??? Είναι αυτό το σωστο?? twrp_santoni_3.2.1-0_miui-hellas.img ευχαριστω...

• Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ αν και παιδεύτηκα τελικά βρήκα την λύση χάρη σε σας και βεβαίως σε αυτό το υπέροχο forum και τελικά θα έχω τηλέφωνο την καινούρια χρονιά. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!!

• Όχι δεν έχω κάνει τέτοια διαδικασία θα προσπαθήσω τώρα.

• Λοιπόν ανοίγω υπολογιστή και πάω, Εσωτερικός χώρος>TWRP>BACKUPS>Redmi_Note_3, ρίχνω την ρομ εκεί σε μορφή zip και δεν υπάρχει στο TWRP την έκανα αποσυμπίεση μέσα σε φάκελο και την έβαλα πάλι δεν έγινε τίποτα τι κάνω λάθος γιατί είμαι και λίγο άσχετος! Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά όλη η διαδικασία αργεί πολύ. =============== Δεκ 31st 2017, 1:08pm =============== Όταν λέω όλα όλα δεν παίζω χαχαχα, τώρα μου γράφει ¨χωρίς εγκατεστημένοOS θέλεις σίγουρα να κάνεις επανεκκίνηση το κάνω και πάλι…

• Παιδιά χρόνια σας πολλά καλή χρονιά να έχουμε. Το πρόβλημα μου είναι το εξής, πήγα να το κάνω επαναφορά μέσα από το TWRP και τα έσβησα όλα από μέσα και τώρα δεν ανοίγει καθόλου μου βγάζει το λογότυπο MI και τίποτα άλλο στο TWRP μπαίνω αλλά δεν ξέρω τι να κάνω δυστυχώς δεν είχα κρατήσει κάποιο αντίγραφο, γίνετε τίποτα η να ψάξω για άλλο κινητό, ευχαριστώ!