Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• η ζελατίνα που περιβάλλει το κουτί που βλεπουμε στα βίντεο έλειπε και είχε μία ταινία με που κρατούσε το πάνω μέρος το κατω μέρος σφραγισμένο αλλά τώρα με βάζεις σε ιδέες καθώς εκτός από μία πολύ μικρό σημαδακι στο δακτυλικό και το καμένο πίξελ ήρθε με τι τελευταίο update του mui8 global.. υπάρχει περίπτωση να έφυγε από τι χιαομι με το τελευταίο update mui8? Παιδιά δυστυχώς όπως τα λέω είναι δε υπάρχει λόγος να σας πω ψέμματα ούτος ή άλλος δε έχω πει το κατάστημα που το πήρα.. αλλά αν το έχουν α…

• Συγνώμη παιδιά δε είδα ότι σε λάθος νήμα ξαναγραφω εδώ απλά για να σας ενημέρωση και για εσάς πήρα τηλ τι μαγαζί και μου είπαν οτι ή xiaomi δεν κάνει κάτι για 1 πίξελ μόνο από 3 και πάνω οπότε σηνεπως δε δικαιουμε αντικατάσταση με καινουργιο μου είπαν ότι σα μαγαζί ίσως να μπορούν να μου αλλάξουν οθόνη αυτοί χωρίς χρέωση.. προσωπικά δε νομίζω να μπω στη διαδικασία να το στείλω πίσω με δικά έξοδα και να μου ανοίξουν καινούργιο κινητό για ένα πίξελ.. καλή ιδέα ήταν να ζητισω τα λεφτά μου πίσω αλλά…

• το βρήκα για ελληνικά δυστυχώς παιδιά μου κάηκε ή μητρική και δε έχω υπολογιστή για καμιά 10 μέρες οπότε αναγκαστικά θα σας γράφω από redmi.. Στο θέμα μας τώρα όπως σας είπα και πρίν παρέλαβα το κινητό με ένα καμένο πίξελ και ενα σημαδακι στο δακτυλικό αποτύπωμα δε ξέρω αν έχει σημασία αλλά ήταν ελαφρός χτυπημένη ή πάνω αριστερά γωνιά της συσκευασίας και δε είχε τι ζελατίνα που βλέπουμε στα βίντεο όταν ανοίγουν το κινητό στο YouTube αλλά μία ταινία με την επωνυμία του μαγαζιού... Να το στείλω πί…

• Kalispera paidia agorasa ena redmi 3s APO eliniko magazi Kai mou hrthe me kameno pixel sto kentro tis othonis sxedon Kai ena mikro simadaki sto daktiliko apotipoma pou to vlepeis an pesei fos pano to kinito to exo 2 meres auta ta eida APO to proti stigmi pou to parelava Na tous paro Kai Na tous to po h de tha vgalo akri? Sugnimi gia tous latinikous an mporei kapios Na moy pei pos allazo ti glossa giati mou exei erthei me global ROM Kai mui8 Kai de vrisko pos vazo elinika