Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Καλημερα, αυτη η sim ηταν σε αλλο κινητο. Το alcatel one touch pop c9 και απλα την εβαλα στο xiaomi. Το κινητο ηρθε με official global rom. Το ξεκλειδωσε ο γιος μου μετα την αίτηση που καναμε στη xiaomi και πέρασε τους οδηγούς που αναφερουμε πιο πανω στο ποστ μου με τη σειρα οπως μου αναφέρεις κι εσυ. Μολις πατησουμε καποσες φορές στο try again μας βγαζει στις υπόλοιπες ρυθμίσεις, τις κανω και το αποτέλεσμα ειναι να κρασαρουν τα settings.
-
Ολες τις οδηγίες που μου έδωσες τις εκανα σωστα, τους κωδικούς τους θυμάμαι, αλλα μολις μπαίνω εδω (φωτο) μου βγαζει αυτο... forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…f1929194a9ae0b56bb5fd0525
-
@gkalen Εκανα flash το TWRP στο κινητο μου με adb, ειχα τη ρομ μεσα στο κινητο και εκανα wipe data, dalvik cache, cache και μετα εκανα flash και το zip (που διεγραψα ενα αρχειο μεσα στο φακελο firmware-update επειδη διαβασα οτι προκαλει προβληματα στο boot και οντως ετσι ειναι γιατι οταν το εσβησα εκανε boot κανονικα ενω πριν δεν μπορουσε) και περιμενα μεχρι να με βγαλει στις ρυθμησεις στην αρχη-αρχη οταν ανοιγεις το κινητο πρωτη φορα. Αφου εβαλα χωρα, wifi κτλ, ολα καλα μεχρι εδω, εκει που θελε…
-
Καλησπέρα, αφου με χιλια ζορια καταφερα να περασω την ελληνική rom, δεν μπορω να συνδεσω τον λογαριασμο mi που εχω στην αρχη, μου βγαζει σφαλματα και το προσπερασε μονο οταν το παταγα πολλες φορες. Μετα ομως δεν μπορουσα να ανοιξω τις ρυθμίσεις, απλα κανανε force close ενω τα αλλα δουλευουν καλα (εκτός του οτι βγαζει unknown errors οταν προσπαθω να συνδεσω η να αποσυνδεσω το mi account)
-
Καλησπερα σας, εδω και τοση ωρα προσπαθω να βαλω την ελληνικη ROM (απο τη κινεζικη dev) με το TWRP αλλα ολο μου soft brickαρει και δεν ανοιγει με αποτελεσμα να πρεπει να ξαναπερναω τη ROM με το flash tool καθε φορα που αποτυγχανει. Εχω περασει το recovery μεσω του adb, εχω κανει ολα τα βηματα και με το που ανοιγει ο TWRP με βαζει να βαλω εναν κωδικο που δεν εβαλα ποτε για να κανω decrypt και ο,τι και να βαλω δεν το δεχεται. Αν το προσπερασω θα μου πει οτι το mount απετυχε και δεν θα με αφησει. Ε…