κατι παρομοιο σε ασυρματο εχει η τηλεοραση μου της lg. λεγεται miracast//intel's widi αλλα αργει πολυ στην ανταποκριση του smartphone και οθονης. περιπου 1 δευτερολεπτο καθυστερηση για να εμφανιστει στην οθονη η καθε μου κινηση..!! δεν ξερω αν και σε αυτο που μου λες συμβαινει το ιδιο.. αλλα εκτος απο αυτο προτιμω καλωδιο για πιο οικονομικα. στο εξωτερικο ξεκινανε απο 2€ και φτανουν τα 20. αλλα αυτο που θελω να μαθω ειναι αν υπαρχει καποιο συμβατο καλωδιο με το συγκεκριμενο μοντελο της xiaomi...…
Καλησπέρα φίλοι και φίλες των Xiaomi Smartphone. Ψάχνω εδώ και λίγο καιρό να αγοράσω στο ebay & aliexpress καλώδιο micro σε hdmi για να μπορέσω να προβάλω το smartphone στην tv. Έκανα ερώτηση στους πωλητές για αρκετά προϊόντα που κάνουν μετατροπή από micro σε hdmi για το αν είναι συμβατή η συσκευή άλλα δεν έλαβα καμία ακριβή απάντηση. Βρήκα μόνο έναν πωλητή στο aliexpress ο οποίος αναφέρει το συγκεκριμένο smartphone αλλά δεν με καλύπτει μόνο αυτό για να είμαι σίγουρος ότι θα είναι συμβατό το καλ…