Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-16 από 16.
-
Καλησπέρα σε όλους!! Οπότε το σωστό είναι να μην το αφηνουμε να πέσει κάτω απο το 15-20 %, και οταν φτάσει να το φορτίσουμε πλήρως. Εγώ το φορτώνω πλήρως μια φορά την ημέρα, και κλειστό. Υπάρχει θέμα που το κλείνω κάθε μέρα για να φορτίζει; Εκτός απο αυτο. η μπαταρία του είναι μη αποσπώμενη, δηλαδή είναι μέσα στο κινητό, οπότε ένας απλος χρήστης δεν μπορει να τη βγάλει. Έστω ότι σε κάποια χρόνια, χαλάει η μπαταρία, πέφτει η απόδοση κ.τ.λ. τότε, καλύπτετε η αλλαγή απο την εγγύηση (κωτσόβολος αγορ…
-
Ωραία, σας ευχαριστώ πολύ. Αλλά ο φορτιστής του ζεστένετε πολύ, ακόμα και στο πρώτο 10λεπτο.. πολύ περίεργο μου φαίνεται αυτο. Το κινητό όχι και πολύ.. αλλα ο φορτιστής; Φοβάμαι να το φορτίσω μην πάθει κάτι. Φυσικά στο δικό του αναφέρομαι. Το κινητό αγορασμένο απο κωτσόβολο είναι global version και με εξτρα εγγυηση ένα χρόνο.
-
Καλησπέρα σας, Έχω το Xiaomi Redmi Note 5 και θα ήθελα να ρωτήσω, σχετικά με την γρήγορη φόρτιση quick charge. Αν μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, αν τελικά αξίζει, και αν έχετε να προτείνετε κάποιον φορτιστή. Παρατηρώ ότι αργεί πολύ να φορτίσει δηλαδή θέλει 3 ώρες σίγουρα, μπορεί και λίγο παραπάνω...γιαυτό το σκέφτομαι για φορτιστή με quick charge. Το κινητό απ'οτι είδα υποστηρίζει.. Έκτος απο αυτο, είναι λογικό να θέλει 3 ώρες φόρτωμα κινητό καινούριο λίγο ημερών.. πάντα κλειστό το φορτίζω, …
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ισχύει. Η Infoquest παρέχει service μόνο σε κινητά που έχοπυν πωληθεί μέσω του δικτύου καταστημάτων που συνεργάζεται. Δεν είναι όμως επίσημος αντιπρόσωπος αλλά επίσημος εισαγωγέας. ” Ωραία, σας ευχαριστώ πολύ Αυτο είναι πρόβλημα; Δηλαδή, έστω ότι το κινητό χαλάει, αφου δεν καλύπτετε απο την infoquest τότε τι γίνετε; Πάω στο εν λόγο κατάστημα και αν ξέρουν το διορθώνουν, αν όχι; Τότε, στο στέλνουν πχ πίσω στη Κίνα και περιμένω νέο η το σέρβις απο εκει;
-
Καλημέρα σας, Κάποιος γνωστός μου είπε ότι η αντιπροσωπίαώπος για την Ελλάδα στην Xiaomi ειναι η infoquest και αν αγοράσω το κινητό απο κάποιο άλλο κατάστημα πέρα απο αυτα που συνεργάζονται με την infoquest πχ kotsovolos,public, τότε δεν έχω την εγγύηση της infoquest αλλα του καταστήματος Ισχυει αυτο;