Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
@NasDriver Για να μπει το fastboot πρεπει να εχω να ενωμενο το τηλεφωνο με καλωδιο στο pc η στην μπριζα και ακομη οταν το εχω ενωμενο και παταω τα κουμπια να ανοιξει το fastboot με το που εμφανιζεται το κουνελι σβηνει η συσκευη δεν με βαζει μεσα..Αφου δεν με βαζει μεσα πως να κανω την διαδικασια που μου ειπατε; Και οταν το ενωσω στο pc δεν μου εμφανιζει κατι για να μου λεει οτι συνδεθηκε η συσκευη..και οταν δεν εχω ενωμενο καλωδιο στη συσκευη, ειναι νεκρη τιποτα δεν αναβει,μονο οταν το ενωσω το …
-
Δεν γινεται τιποτα..οταν πατησω το power & volume up ανοιγει η συσκευη με το λογοτυπο mi και ξανακλεινει και οταν πατησω power & volume down μου βγαζει το κουνελι και μετα ξανακλεινει..και αυτα τα κανει μονο οταν το εχω στην φορτιση, οταν δεν το εχω στην φορτιση ειναι τελειως νεκρο..και οταν το βαλω στην φορτιση μου βγαζει μια μπαταρια με κεραυνο μεσα και μετα σβηνει η οθονη και αναμοσβηνει η λαμπα..