Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.
-
Στιγμιότυπο οθόνης
ΜήνυμαΌχι για αυτό ρωτάω, γιατί στα προηγούμενα κινητά το είχε σαν φάκελο
-
Στιγμιότυπο οθόνης
ΜήνυμαΔεν το έχει καθόλου σαν φάκελο
-
Στιγμιότυπο οθόνης
ΜήνυμαΌταν βγάζω στιγμιότυπο οθόνης το κινητό το εκλαμβάνει σαν φωτογραφία και έτσι αποθηκεύονται στο Google photos ενω δεν θέλω. Γνωρίζει κανείς κάτι ;;
-
PUSH NOTIFICATIONS
ΜήνυμαΕκει πάω αλλά δεν τό έχει πουθενά σαν επιλογή. Μονο camera και όλα τά υπόλοιπα λέει εκτός από στιγμιότυπο οθόνης
-
PUSH NOTIFICATIONS
Μήνυμαok το διόρθωσα αυτό έφταιγε σχετικά με την άδεια του browser. Επίσης θέλω να ρωτησω κάτι ακόμη. Όταν βγάζω στιγμιότυπο οθόνης το Google τά αποθηκεύει στο back up σαν φωτογραφίες ενω εγώ δεν θέλω να αποθηκεύονται. Μπορώ να αλλάξω κάτι ;
-
PUSH NOTIFICATIONS
ΜήνυμαΟύτε απο την εφαρμογή λαμβανα αλλα ούτε οταν είμαι απο το browser.Xρησιμοποιω το Chrome
-
PUSH NOTIFICATIONS
ΜήνυμαΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΚΙΝΗΤΟ ΧΙΑΟΜΙ REDMI NOTE 5 KAΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΕΙΣ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ SITE STH 365 EXΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΗΧΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
-
PUSH NOTIFICATIONS
ΜήνυμαΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΚΙΝΗΤΟ ΧΙΑΟΜΙ REDMI NOTE 5 KAΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΕΙΣ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ SITE STH 365 EXΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΗΧΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.