Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 21.
-
όχι απλά έκανα reset το router αλλά πήρα και τον πάροχο τηλέφωνο και κάναμε μαζί όλους τους απαραίτητους ελέγχους και ρεσετ !!! Εχω δοκιμάσει τα πάντα,σήμερα έστειλα το τηλ για τρίτη φορά στο σερβις,το έχω συνολικά 3 μήνες το κινητό,και στα χέρια μου το έχω κρατήσει όχι περισσότερο από 1,5 μήνα.Το μαγαζί απ όπου το πήρα,δεν το βλέπω και πολύ ζεστό στο να μου κάνει αντικατάσταση συσκευής.Εχει κανείς κάποια ιδέα για το πως να πείσω το μαγαζί να μου κάνει αντικατάσταση ?
-
Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα τη βοήθεια σας με 2 θέματα,πήρα πριν από 3 μήνες ένα note 5,στο μήνα πάνω μου βγάζει πρόβλημα με το wifi,ενώ έβλεπε κανονικά το wifi έκανε σύνδεση,μου έβγαζε το εξής μήνυμα,το wifi που έχετε συνδεθεί δεν έχει σύνδεση στο ιντερνετ,φυσικά δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση διότι εκείνη την ώρα είχα άλλα 2 κινητά συνδεδεμένα κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα απολύτως!!! Παίρνω τηλ το μαγαζί που το πήρα και μου λέει να το στείλω,μέχρι εδώ καλα,το στέλνω και μου το ξαναστέλνουν πίσω λ…
-
3.5 jack [SOLVED]
ΜήνυμαΕπηδεί αυτά τα κινητά έχουν τρελές ρυθμίσεις,και σίγουρα ακόμα το μαθαίνω,γι αυτό και ρώτησα αν υπάρχει κάποια επιλογή,μου φαινόταν περίεργο να μην είναι στέρεο αλλά ποτέ δε ξέρεις,οι κινέζοι έχουν το κακό να κόβουν κάποια απλά πράγματα λόγο κόστους σε όλα τους τα προϊόντα,
-
3.5 jack [SOLVED]
ΜήνυμαΕίσαι μανούλα !!! Σε ευχαριστώ πολύ αδελφέ για τη βοήθεια και τον χρόνο σου !!!!
-
3.5 jack [SOLVED]
ΜήνυμαΑν εχεις πσ μπροστά σου,άκουσε το εκεί πρώτα για να καταλάβεις τη εννοώ !!!!Δεν υπάρχει περίπτωση η μητρική σου να μην είναι στέρεο
-
3.5 jack [SOLVED]
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=0CYk3JB5y9E&t=672s Ενα στα γρήγορα,εχει 2 μικ μπροστά της,ανάλογα που μιλάει πρέπει και εσύ να ακούς από το ανάλογο ακουστικό,δοκιμασμένο στο προηγούμενο μου κινητό και στο πσ μου,θα πρέπει να έχεις την αίσθηση της κατεύθυνσης του ήχου,αν ακούς το ίδιο και από τα 2 ακουστικά ταυτόχρονα ,τότε παίζει μονοφωνικά,αυτό που σου έλεγα
-
3.5 jack [SOLVED]
ΜήνυμαΒάλε ASMR βίντεο που έχουν 2 ξεχωριστά μικρόφωνα,ενα για κάθε πλευρά,και θα καταλάβεις
-
3.5 jack [SOLVED]
ΜήνυμαΤα έχω τσεκάρει όλα αυτά αλλά δεν έχει κάποια επιλογή για στέρεο κτλ,εχει κάποιες απλές κλασικές που έχουν να κάνουν με την ακουστηκότητα μόνο,και όχι με κανάλια ήχου
-
3.5 jack [SOLVED]
ΜήνυμαΔεν ξέρω αν θες να δεις και το άλλο μισό