Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 21.

• Note 5 πρόβλημα wifi

Giannis210 - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Αααα κατάλαβα λάθος,νομιζα τη MAc στο μόντεμ του σταθερού,το κινητό το έχω στείλει service να το φτιάξουν για τρίτη φορά,αλλά της άλλες 2 μου έλεγαν ότι σε αυτούς δεν έκανε το παραμικρό και ότι συνδεόταν κανονικά χωρίς πρόβλημα,αρα λογικά θα είχαν τσεκάρι τη Mac

• Note 5 πρόβλημα wifi

Μήνυμα

Τσέκαρα την Mac και είναι όλα μηδενικά αλλά είναι στο αυτόματο !!! Αλλά και αυτό να είναι το πρόβλημα,πως τα άλλα 2 κινητά που έχουν μπαίνουν κανονικά χωρίς πρόβλημα ? και είναι και deactivated απ ότι βλέπω,τώρα αυτό είναι πρόβλημα ?

• Note 5 πρόβλημα wifi

Μήνυμα

Δυστυχώς δεν γνωρίζω τι είναι αυτό το MAC,δλδ ξέρω ότι έχει να κάνει με διεύθυνση κτλ αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω ούτε πως να το τσεκάρω ούτε πως να το διορθώσω αν έχει πρόβλημα

• Note 5 πρόβλημα wifi

Μήνυμα

Είμαι επαρχεία και το τηλ είναι Αθήνα,δυστυχώς δεν μπορώ να πάω εκεί επιτόπου να δω τι γίνεται,βέβαια τράβηξα μερικά βίντεο και τα έβαλα στο κινητό,το τράβηξα σε διάφορα μόντεμ να δουν τη εννοώ,τι να πω επεσα στην περίπτωση

• Note 5 πρόβλημα wifi

Μήνυμα

εχω προσπαθήσει να μπω σε 4 διαφορετικά μοντεμ με διαφορετικούς παρόχους,το ίδιο πρόβλημα έχω

• Note 5 πρόβλημα wifi

Μήνυμα

Αυτο που λες δεν το έχω δοκιμάσει,αλλά ξεκάθαρα το κινητό έχει πρόβλημα,τώρα όσο αφορά το doa ναι το ξέρω αλλά είναι η τρίτη φορά που το στέλνω και δουλειά δεν θα γίνει σίγουρα,απο εκεί και πέρα τη γίνεται,λούζομαι δλδ ένα προϊόν που είναι ελαττωματικό μέχρι να λήξη η εγγύηση και μετά πέταμα ?

• Note 5 πρόβλημα wifi

Μήνυμα

όχι απλά έκανα reset το router αλλά πήρα και τον πάροχο τηλέφωνο και κάναμε μαζί όλους τους απαραίτητους ελέγχους και ρεσετ !!! Εχω δοκιμάσει τα πάντα,σήμερα έστειλα το τηλ για τρίτη φορά στο σερβις,το έχω συνολικά 3 μήνες το κινητό,και στα χέρια μου το έχω κρατήσει όχι περισσότερο από 1,5 μήνα.Το μαγαζί απ όπου το πήρα,δεν το βλέπω και πολύ ζεστό στο να μου κάνει αντικατάσταση συσκευής.Εχει κανείς κάποια ιδέα για το πως να πείσω το μαγαζί να μου κάνει αντικατάσταση ?

• Note 5 πρόβλημα wifi

Μήνυμα

Ναι αλλά τα ίδια μου κάνει,για να είμαι ποιο ακριβής,βλέπει κανονικά τα μόντεμ και τα δίκτυα αλλά μου γράφει ότι αυτό το wifi είναι χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ,σκέψου ότι είχα 3 κινητά συνδεδεμένα στο μόντεμ μου και τα 2 παίζαν μια χαρά,όπως πάντα,εκτός από το νοτε 5 !!!

• Note 5 πρόβλημα wifi

Μήνυμα

E-Deal και το κακό είναι ότι δεν τους βλέπω και πολύ διατεθειμένους να μου βρουν λύση,απλά το στέλνουμε στο σερβις και τέλος,

• Note 5 πρόβλημα wifi

Μήνυμα

το έκανα,άσε που μου ήρθε από το σερβις όντας με reboot

• Note 5 πρόβλημα wifi

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63899/

• Note 5 πρόβλημα wifi

Μήνυμα

3/32 global είναι το κινητό. Ναι αλλάξαμε κανάλια στο wifi την ώρα που πήρα τηλ την wind για να τσεκάρουμε το modem γενικός,αλλά ξαναλέω ότι τα άλλα 2 κινητά μου συνδέονται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα,μέχρι και τώρα που σου γράφω είναι κανονικά συνδεδεμένα

• Note 5 πρόβλημα wifi

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα τη βοήθεια σας με 2 θέματα,πήρα πριν από 3 μήνες ένα note 5,στο μήνα πάνω μου βγάζει πρόβλημα με το wifi,ενώ έβλεπε κανονικά το wifi έκανε σύνδεση,μου έβγαζε το εξής μήνυμα,το wifi που έχετε συνδεθεί δεν έχει σύνδεση στο ιντερνετ,φυσικά δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση διότι εκείνη την ώρα είχα άλλα 2 κινητά συνδεδεμένα κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα απολύτως!!! Παίρνω τηλ το μαγαζί που το πήρα και μου λέει να το στείλω,μέχρι εδώ καλα,το στέλνω και μου το ξαναστέλνουν πίσω λ…

• 3.5 jack [SOLVED]

Μήνυμα

Επηδεί αυτά τα κινητά έχουν τρελές ρυθμίσεις,και σίγουρα ακόμα το μαθαίνω,γι αυτό και ρώτησα αν υπάρχει κάποια επιλογή,μου φαινόταν περίεργο να μην είναι στέρεο αλλά ποτέ δε ξέρεις,οι κινέζοι έχουν το κακό να κόβουν κάποια απλά πράγματα λόγο κόστους σε όλα τους τα προϊόντα,

• 3.5 jack [SOLVED]

Μήνυμα

Είσαι μανούλα !!! Σε ευχαριστώ πολύ αδελφέ για τη βοήθεια και τον χρόνο σου !!!!

• 3.5 jack [SOLVED]

Μήνυμα

Αν εχεις πσ μπροστά σου,άκουσε το εκεί πρώτα για να καταλάβεις τη εννοώ !!!!Δεν υπάρχει περίπτωση η μητρική σου να μην είναι στέρεο

• 3.5 jack [SOLVED]

Μήνυμα

youtube.com/watch?v=0CYk3JB5y9E&t=672s Ενα στα γρήγορα,εχει 2 μικ μπροστά της,ανάλογα που μιλάει πρέπει και εσύ να ακούς από το ανάλογο ακουστικό,δοκιμασμένο στο προηγούμενο μου κινητό και στο πσ μου,θα πρέπει να έχεις την αίσθηση της κατεύθυνσης του ήχου,αν ακούς το ίδιο και από τα 2 ακουστικά ταυτόχρονα ,τότε παίζει μονοφωνικά,αυτό που σου έλεγα

• 3.5 jack [SOLVED]

Μήνυμα

Βάλε ASMR βίντεο που έχουν 2 ξεχωριστά μικρόφωνα,ενα για κάθε πλευρά,και θα καταλάβεις

• 3.5 jack [SOLVED]

Μήνυμα

Τα έχω τσεκάρει όλα αυτά αλλά δεν έχει κάποια επιλογή για στέρεο κτλ,εχει κάποιες απλές κλασικές που έχουν να κάνουν με την ακουστηκότητα μόνο,και όχι με κανάλια ήχου

• 3.5 jack [SOLVED]

Μήνυμα

Δεν ξέρω αν θες να δεις και το άλλο μισό