Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
ανοιγει μονο στο recovery οταν το βαζω στον υπολογιστη ειναι εντελως αδειο μεσα ο μονος φακελος που βλεπει μεσα ειναι το twrp
-
αντε γεια μολις του περασα το recovery μπρικαρε...πιστευω να του περασω την oficial rom και να επανελθει αλλα θα ξανακλειδωσει παλι..εχει antiroll back 4 υπαρχει καποια αλη ρομ να δοκιμασω να του βαλω για να μην ξανακλειδωσει γνωριζει κανενας?
-
Παιδια με αυτη την εκδοση μου το ξεκλειδωσε αμεσως μολις τωρα.. με την εκδοση που κατεβασα απο το official mui μου ελεγε να περιμενω 5 μερες 6 εχθες 5 σημερα..τη φαση
-
οχι το acount ειναι το ιδιο αυτο που ειχα απ την αρχη και το ιδιο που το ειχα ξεκλειδωσει.
-
Ok. ευχαριστω πολυ για την άμεση βοήθεια. Θα αναμένω να δω τι θα γινει με το ξεκλειδωμα μετά απο 6 ημέρες και θα επανέλθω για ενημέρωση αν ήταν αυτο το πρόβλημα τελικα.
-
η διαδικασια προχωραει κανονικα μεχρι το τελος...απλα στο τελος της διαδικασιας αντι να μου γραψει ποσες ωρες απομενουν μεχρι να ξεκλειδωσει μου ζηταει να ξαναδοκιμασω μετα απο 7 ημερες. εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν λιγο και ξαναπερασα το mi λογαριασμο λογαριασμο απ την αρχη. μετα απο αυτη τη διαδικασια μου επαληθευσε το mui λογαριασμο, και πλεον μου ζηταει να ξαναδοκιμασω μετα απο 6 ημερες αντι για 7. Πιθανοτατα ηταν εκει το προβλημα, θα βεβαιωθω τις επομενες ημερες. Αλη μια πλη…
-
Kαλημέρα σε όλη την παρέα. Εχω το redmi note 5 ειχα κάνει τη διαδικασια ξεκλειδώματος συμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο φόρουμ και μετά απο 15 μέρες το ξεκλείδωσαν κανονικά. Παίζοντας λοιπόν ειχα περάσει κανονικά twrp κάποια στιγμή περνόντας καποια εφαρμογή μέσω twrp το κινητό μπρίκαρε. Αναγκάστικα να κάνω flash την offisial rom μεσω του miflash το κινητό επανήλθε κανονικά αλλα με κλειδωμένο ξανά το bootloader. Aπο εκει και πέρα προσπαθώ να ξεκλειδώσω ξανά το bootloader κανω την αίτηση απ …