Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
νομιζω οτι το εγραψα ξεκαθαρα , εχω cosmote whatsup και θελω να χρησημοποιησω την εφαρμογη cyta4u , ΔΕΝ εχω συνδεση στο κινητο cyta. το κινητο με τα δεδομενα ανοιχτα βγαινει κανονικα στο ιντερνετ εκτος απο την εφαρμογη cyta. εχω δοκιμασει και dev και stable και αλλες ρομ , σε ολες γινεται το ιδιο. δοκιμασα την ιδια σιμ σε αλλη συσκευη και δουλευει κανονικα το cyta4u ,επισης δοκιμασα και vodafone sim και παλι το ιδιο προβλημα
-
εχω στην κατοχη μου το redmi note 2 prime χρειαζομαι οποσδηποτε το cyta4u , ενω με wifi δουλευει κανονικα ,με δεδομενα δεν λεει να δουλεψει dδοκιμασα ολες τις ρυθμισεις , δοκιμασα να αλλαξω θεση την σιμ , δοκιμασα σιμ αλλης εταιριας δοκιμασα την τελευταια dev και την τελευταια stable δικαιοματα εδωσα , το κλειδωσα , και οτι αλλο βρηκα σχετικα με περιορισμους το εκανα φαινεται σαν καποιο firewall της συσκευης και οχι της rom να το εμποδιζει να βγει στο ιντερνετ. με δεδομενα μπαινω στο ιντερνετ κα…
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
Μήνυμακαλως σας βρηκα , εχθες εκανα την αγορα , περιμενω να παραλαβω το redmi note 2 ωστε να το ψαχουλεψω συμφωνα με τα φωτα σας. Ευχαριστω εκ των προτερων οσους εχουν ασχοληθει για να γινει αυτο το φορουμ και οσους εχουν την καλη διαθεση να βοηθησουν τους νεους