Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Απάντηση από το κατάστημα ," μήπως πατάτε πάνω στο frame και όχι στην οθόνη?" Με αποστόμωσαν εντάξει.Δεν περιμένα και περισσότερα.Τους λες 100 πράγματα σου διαλέγουν ένα και σε βγάζουν και ... Από ότι φαίνεται την συσκευή θα την πάρω πίσω όπως τη έστειλα, τωρα έχει αναβαθμίσεις οπως την 9.5.19 που δεν πρόλαβα να τη δοκιμάσω μήπως και έτυχα σαν κάνα ROM προεγκατεστημένο που είχε ήδη πολλά bugs.

• Αύριο θα σταλθεί πίσω και θα ενημερώσω αμέσως με την εμπειρία σε περίπτωση που φιλοτιμηθουν να Μ δώσουν άλλο.. Να προσθέσω ότι παρατηρείται και σε οποιοδήποτε video playback και YouTube , θέλει 3-4 φορές αφής να "πιαστεί" ο κέρσορας για να πάει σε μετέπειτα σημείο.

• Παράθεση από SoNik+: “Καλησπερα @kyrpap Εαν οντως το προβλημα ειναι σοβαρο και φαινεται (το λεω ετσι διοτι στο μαγαζι θα σε ρωτησει 'δηλαδη τι εχει κυριε....') τοτε ναι να το πας πισω. 'Αμεσο' ειναι στο δικο μου note5 παρολο που εχει και τζαμακι! Ηταν ετσι εξαρχης με την 1η ρομ που σου ηρθε η δεν θυμάσαι? Μιας και δοκιμασες factory reset, μπορεις να περιμενεις το επομενο update μπας και... Αλλιως οπως σου λεω αν φαινεται το προβλημα τοτε πηγαινε πισω! ” Ήταν έτσι και πριν.Θυμαμαι αυτό το βελάκι …

• Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από kyrpap: “Δεν φοράει τίποτα, όπως ήρθε η συσκευή, έχει αφαιρεθεί η ζελατίνη προστασίας αρχικά. Βασίζομαι υπερβολικά στο autocorrect αυτή τη στιγμή. Πολλές φορές θέλει αφή 3-4 φορές σε κάποιο σημείο να πιάσει . Άλλες φορές δείχνει οκ. Αυτό συμβαίνει σε όλη την οθόνη. Μοιάζει σαν κακή ευαισθησία πολλές φορές. Μου φαίνεται παράξενο ,στο Redmi note 4 είναι άμεσo.Δεν έχω κάποιο άλλο Redmi note 5 να συγκρίνω. Το πήρα από ελληνικό κατάστημα skroutz. ” Doa όπως είσα…

• Μια παρατήρηση ,ο 636 φαίνεται να βρίσκεται συνέχεια στο max στο CPUZ.Βεβαια στη συσκευή έχουν γινει αρκετα reboot ,και αρκετός χρόνος έχει περάσει 3 μέρες μετά από την αρχικό Setup.Προσπαθώ να καταλάβω αν δεν "τραβάει" και δεν μου κάνει πολλές φορές register την αφή λόγω φόρτου αλλά δεν εξηγείται σε ένα απλό SMS η μήνυμα σε messenger... σωστά?

• Δεν φοράει τίποτα, όπως ήρθε η συσκευή, έχει αφαιρεθεί η ζελατίνη προστασίας αρχικά. Βασίζομαι υπερβολικά στο autocorrect αυτή τη στιγμή. Πολλές φορές θέλει αφή 3-4 φορές σε κάποιο σημείο να πιάσει . Άλλες φορές δείχνει οκ. Αυτό συμβαίνει σε όλη την οθόνη. Μοιάζει σαν κακή ευαισθησία πολλές φορές. Μου φαίνεται παράξενο ,στο Redmi note 4 είναι άμεσo.Δεν έχω κάποιο άλλο Redmi note 5 να συγκρίνω. Το πήρα από ελληνικό κατάστημα skroutz.

• Δώστε φώς! Κάτοχοςς Redmi note 5 4/64, Global 9.5 9.5.17 , Android 8.1. Το κινητό ήρθε με την 8.1 με την προηγούμενη έκδοση 9.5.17 δεν θυμάμαι ακριβώς , έκανα αναβάθμιση. Ερχόμενος από Redmi note 4 mtk 3/32 παρατηρώ συνεχώς θέματα στο Redmi note 5 με αργή ανταπόκριση, πολλές αστοχίες στην αφή,στο πληκτρολόγιο πολύ εμφανές. Ένα γρήγορο test στο touch panel είχε pass. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι γενικά το miui που φοράει ή κάποια αστοχία υλικού.Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Έχει γίνει factory …