Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Στην επίσημη Mi Fit έχει ξεκινήσει η υποστήριξη ελληνικών απ'ότι είδα (και στο band αν κατάλαβα καλά με το τελευταίο firmware), όμως δεν έχουν ενσωματωθεί καλά. Ευτυχώς υπάρχει η ελληνική κοινότητα, αλλιώς δεν θα πλησίαζα την εταιρεία. Ποσοστά από τις πωλήσεις έπρεπε να σας δίνουν.
-
Δεν είπα ότι συγκρίνονται, ίσα ίσα το αντίθετο έγραψα. Αν δεις το πρώτο μήνυμά μου δεν γράφω υπέρ κάποιας εταιρείας, σου απάντησα όμως διότι μου ανέφερες την Apple. Μάλλον δεν κατάλαβες τί ακριβώς έκανα και σχολίασα. Οι official εφαρμογές γενικά λειτουργούν καλά στην AOSP που έχω, με τη Mi Fit να μην αποτελεί εξαίρεση και να λειτουργεί όπως ακριβώς και στους υπόλοιπους. Το πρόβλημα είναι ότι βρίσκω τη Mi fit ελλιπή, ενώ φυσικά ήταν η πρώτη που δοκίμασα με αναβάθμιση στο τελευταίο επίσημο firmwar…
-
Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από Straw: “Χαίρετε! Μόλις πήρα το εν λόγω band και ασχολούμαι αρκετές ώρες για να το σετάρω. Ψάχνω δωρεάν εφαρμογή που να υποστηρίζει αναγνώριση κλήσεων και να δείχνει αποστολέα μηνύματος sms,viber κτλ. Επίσης, ιδανικά να δείχνει και preview του μηνύματος. Η notify and fitness θέλει να την αγοράσεις για να σου δώσει αποστολέα σε viber...γενικά είναι σχεδόν τα πάντα κλειδωμένα. Γύρισα το κινητό στα κινέζικα και έκανα το update στο band. Η συγκεκριμένη θα με καλύ…
-
Χαίρετε! Μόλις πήρα το εν λόγω band και ασχολούμαι αρκετές ώρες για να το σετάρω. Ψάχνω δωρεάν εφαρμογή που να υποστηρίζει αναγνώριση κλήσεων και να δείχνει αποστολέα μηνύματος sms,viber κτλ. Επίσης, ιδανικά να δείχνει και preview του μηνύματος. Η notify and fitness θέλει να την αγοράσεις για να σου δώσει αποστολέα σε viber...γενικά είναι σχεδόν τα πάντα κλειδωμένα. Γύρισα το κινητό στα κινέζικα και έκανα το update στο band. Η συγκεκριμένη θα με καλύψει? Το gadgetbridge είναι η μόνη δωρεάν λύση?…