Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
και παλι καλημερα , απο υπολογιστη δοκιμασα και μου εβγαλε το αποτελεσμα που προανεφερα, ανακαλυψα ομως κατι αλλο οτι τις καινουργιες επαφες οταν τις προσθετω στον λογαριασμο μου Mi εκει τις κανει χωρις προβληματα οταν προσπαθω να τις κανω στην sim ειναι το προβλημα . Και κανω αυτη την ερωτηση γιατι στην περιπτωση που χρησιμοποιησω αλλο κινητο προφανως δεν θα τις εχω αποθηκευμενες στην sim οποτε δεν ξερω τι να κανω σε αυτη την περιπτωση. Και παλι ευχαριστω για τις απαντησεις σου. Α και κατι αλλο…
-
Καλησπερα παιδια εχω καποιο προβλημα σχετικο με το viber σε redmi note 5 (4/64) με περασμενη την MIUI global 10.0 με update. Οταν δεχομαι κληση και ενω αναβοσβηνουν στην οθονη οι ενδειξεις πρασινο κοκκινο τηλεφωνο δεν μπορω να απαντησω οτι και να κανω με το πρασινο κουμπι της απαντησης (πατημα η συρσιμο του δακτυλου επανω σε αυτο). Εχω κανει απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση αλλα τιποτα. Μηπως μπορειτε να βοηθησετε?
-
τελικα αυτο ηταν οντως το προβλημα το στερεο δεχοταν μεχρι 3 συσκευες οποτε εσβησα τις 2 και εγινε συνδεση αμεσως ευχαριστω και παλι
-
θα το δοκιμασω ευχαριστω για την απαντηση, απλα θα σβησω τα S6 Kai S7 που εχει στην μνημη το stereo γιατι δεν υπαρχει τιποτα αλλο να σβησω
-
Καλησπερα σας και απο εμενα καινουργιος εδω οπως και πρωτη αγορα xiaomi .Προσπαθω απο εχθες που παρελαβα το κινητο να κανω συνδεση μεσω bluetouth με το stereo του αυτοκινητου και ενω η οθονη μου εμφανιζει οτι αναγνωρισε το stereo οταν πατω το εικονιδιο για να γινει ζευξη (συνδεση) μου βγαζει μηνυμα παντα στο κινητο οτι ειναι λαθος ο κωδικος. Ενοειται οτι σε ολη την διαδικασια ουτε εχω βαλει καποιον κωδικο αλλα ουτε μου εχει ζητηθει να βαλω καποιον . Τα Galaxy S6 Kai S7 που χρησιμοποιουσα μεχρι χ…