Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Είσαι θεός!!! Ευχαριστώ.
-
Λοιπόν είσαι σωστός για τον Google Nexus adb interface driver. Τον απεγκαθιστώ αλλά όταν ξανασυνδέω το κινητό εγκαθιστά τον ίδιο πάλι. Στο My computer τίποτα και στο safely remove harware and eject media βγάζει ένα σκέτο eject redmi. Aυτά...
-
Το κινητο εΙναι στο twrp στην αρχικη οθόνη. Το έχω συνδέσει 10 φορές στον υπολογιστή και δεν το βγάζει. Κάτι παίζει με τους drivers. Πρέπει να τους ξαναβάλω, και αν ναι πώς? Ευχαριστώ παρεπιπτόντως.
-
Το συνδεω αλλα δεν μου το βγαζει στο my computer. Πήγα στο cmd adb devices και το βλεπει αλλα δεν μου το βγαζει στο my computer.
-
παιδια λιγη βοηθεια γιατι τα σκατωσα. ειμαι στο twrp και μαλλον εσβησα και τα αρχεια καταλαθως οποτε δεν εχω το zip με τη rom. Yπαρχει τροπος να το περασω μεσα? Μετα κανω install και τελος. HELP.
-
Αυτή τη στιγμή με 3-4 ώρες SOT με το ζόρυ βγάζει μια ημέρα.Θέλω να πιστεύω οτι φταίει η rom. Kάτσε να βάλω μια της προκοπής από εδώ και αν έχω πάλι πρόβλημα θα το κοιτάξουμε. =============== Ιουν 5th 2017, 8:33pm =============== Παιδιά στις ρομ το λινκ για τη τελευταια 7,5,25 δεν δουλευει. Υπαρχει προβλημα στο να βαλω τη προηγουμενη;(7,5,18) Ή να περιμένω να φτιάξετε το link?
-
Nαι είναι για τα μπάζα. Οπότε κατεβάζω την την τελευταία global developer την περνάω από το updater και μετά συνεχίζω με mi unlock tool και τα σχετικά. Ευχαριστώ.
-
Παιδιά εγω το πήρα με Global Stable 8.2.1.0. Έχει google apps και ελληνικά αλλά η μπαταρία είναι για τα σίδερα, και με ανοιχτή οθόνη αλλά και όταν είναι αδρανές. Τέλοσπάντων ξεκίνησα να ξεκλειδώσω τον bootloader πήρα έγκριση αλλά θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια. Πρώτον πριν ξεκινήσω το ξεκλείδωμα πρέπει να εγκαταστήσω την China developer απευθείας από τον updater? Και δεύτερον ποιά προτείνετε να βάλω στη συνέχεια από αυτές που έχει το site? (Εγώ έλεγα την V8.2.2.0 Stable αλλά θέλω να είμαι σίγουρος…