Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-2 από 2.
-
Καλημερα και παλι Ευχαριστω τους φιλους που απαντησαν και ζητω συγνωμη αν "πυροδοτησα" μια διαμαχη... (εισαστε και πολυγραφοτατοι παναθεμα σας!!!) Η μονη εμπειρια που εχω με smartphone ειναι ενα LG L90 εδω και 2 χρονια. Κανει μονο του τις οποιες αναβαθμισεις και δεν χρειαστηκε να ασχοληθω ποτε με το software.Γερασε ομως και θελω να το αλαξω. Φιλε Thracia το συμπερασμα που λες για το χαλια software το εβγαλα (αυθαιρετα μαλλον) απο την ωρα που επεσα πανω στο φορουμ και ειδα την προσπαθεια απο αξιο…
-
Καλησπερα σας Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο μερος (πελαγωμενος ετσι κι αλιως) Εχω βαλει στο ματι το redmi 4 pro ... βρισκω και εναν εμπορο στο aliexpress σε καλη τιμη και ο οποιος δηλωνει " Tips: MIUI 8.1 Android 6.0.1 , Official Global ROM, Multi Language + Google play store +OTA Upgrade" Και σας ρωτω ...θα λειτουργει το κινητο ως εχει η θα εχω προβληματα?? Εχω προσπαθησει πολυ ψαχνοντας στο φορουμ να καταλαβω τι και πως γινεται αλλα δεν νομιζω οτι εχω τις γνωσεις για αλαγη ρομ κλπ. Να περιμενω γ…