Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-12 από 12.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από pechr: “@NasDriver μπορεις να καταλάβεις απο το screenshot του @lemo13 στο post 1033 αν είναι china ή EU πειραγμένη; Γιατι απο την μία βλέπω να γράφει EU αλλα απο την άλλη ο αριθμός έκδοσης είναι λάθος. ” Έχει δίκαιο. Με το pc suite που πήγα να κάνω αναβάθμιση έγραφε οτι η έκδοση που φοράει τώρα είναι 7.2.6.0 MAACNDB Μετά πόσο καιρό έρχεται συνήθως το μυνημα για ξεκλείδωμα?
-
ok θα περιμένω τότε την έγκριση και μετά όλα τα άλλα. απλώς έχω πρόβλημα με το σήμα κινήτης , χάνεται και έρχεται
-
όπως είπες φτάνει για σήμερα Αυριο πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια =============== Νοε 26th 2016, 10:56am =============== Παράθεση από makis1024: “Ξέχασέ τα όλα, φλασάρεις σε edl mode και όχι σε fastboot mode. Ξεχνάς και την global dev και πας πλέον μόνο για την China dev και μόνο. XTRV the Greek miui definition ” Καλημέρα με china dev τι θα κερδίσω? σταθερότητα? play store πρεπει να το περάσω μετά? επίσης κάτι άσχετο υπάρχει περίπτωση αυτη η fake rom να έχει πιο ασθενες σήμα κινητής?
-
Παράθεση από makis1024: “Παρατεταμένο power XTRV the Greek miui definition ” ευχαριστώ =============== Νοε 26th 2016, 12:10am =============== Παράθεση από makis1024: “Εάν δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι ο ΒL δεν κάνεις τίποτα, ανάλογα εάν είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος αλλάζει η διαδικασία. Διάβασε λίγο χώνεψέ τα ήταν πολλές πληροφορίες απότομα και έχεις πελαγώσει, αύριο θα είναι πιο απλά. XTRV the Greek miui definition ” τελικά το είδα είναι κλειδωμένος οπότε?
-
αυτό ρωτάω , πως θα περάσω την official global dev απο εδώ που είμαι τώρα? μεσω του pc suite μπορώ να περάσω την official china Δε μπορώ να καταλάβω γιατι μου βγάζει αυτο λάθος στο cmd. τη συσκευή την αναγνωρίζει κανονικά =============== Νοε 25th 2016, 11:53pm =============== απο fastboot πως φευγουμε?
-
device εγραψα ,εδω το έκανα λάθος
-
αυτό κάνω τώρα προσπαθώ αν είναι ξεκλειδωτος απλώς στο τελευταιο βήμα που πρέπει να γράψω fastboot oem decice-info μου βγάζει failed (comand write failed unknown error 4 φορές το έκανα πάλι το ίδιο γράφει
-
οκ αλλά απο china stable πως πάω σε glaobal dev με κλειδωμενο?
-
Δηλαδή προτείνεις να περάσω την official china ωστε να ξανα κλειδωσει και μετα να περιμένω το μυνημα ωστε να το ξεκλειδωσω απο την αρχή?
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…24848d1a5c28c98aae650f8be
-
είχε πάρα πολλες γλώσες και φυσικά ελληνικά τι να κάνω?
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα Απο σήμερα κάτοχος του mi5 Μoυ ήρθε μαλλον multilanguage , μέσω του mi pc suite μου λέει οτι έχει την 7.2.6.0 MAACNDB και θα κάνει update se 8.1.3 MAACNDI. ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να το κάνω ? θα πάω σε china stable? Μετά για global stable πως πάω, πρέπει να ξεκλειδώσω? μπορώ να πάω με κάποιο τροπο απευθειας σε global stable. Δεν έχω ξεκλειδώσει , τωρα έκανα τη διαδικασία ευχαριστώ