Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 993.

• Καλημέρα κυριοι, νέος κάτοχος whyred και θέλω να ξεκλειδώσω. Μου βγάζει μνμ ότι θα χάσω τα δεδομένα?? Καινούριο είναι αυτό? Όταν είχα ξεκλειδώσει το vince που είχα πριν τον Απρίλιο δεν είχε τέτοιο μνμ. Άλλαξε η διαδικασία??

• Εγώ πάντως κύριοι στο vince δεν βλέπω προκοπή στο θέμα τις μπαταρίας. Το android system είναι μόνιμα στο 42%. Την έχω αφήσει μια εβδομάδα μήπως στρώσει αλλά τίποτα. Φανταστείτε τώρα με 89% μπαταρία λεει6 ότι έχει 15 ώρες υπόλοιπο. Μάλλον πραγματικό, αφού μέχρι το βράδυ χωρίς πολλά πολλά θα έχει πέσει κάτω από 30.

• RE: RE:

drivth - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από drivth: “Άντε με πείσατε και οι δυο να την ξαναπροσπαθήσω..Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από drivth: “έχουμε κάμια εικόνα από το vince όσον αφορά την κατανάλωση? ” το system ειναι στο 25% μετα απο λιγες μερες χρήσης. Ειναι σχετικά μεγάλο ποσοστό αλλά που θα πάει θα στρωσει.” Παράθεση από sisois: “Εδω vince” ” Καλα μη νομίζετε και εδώ στην 9.6.2.0 global κάπου εκεί είναι.887f743a2c5fae4aaa76e56c925735c1.jpg

• RE:

Μήνυμα

Άντε με πείσατε και οι δυο να την ξαναπροσπαθήσω..Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από drivth: “έχουμε κάμια εικόνα από το vince όσον αφορά την κατανάλωση? ” το system ειναι στο 25% μετα απο λιγες μερες χρήσης. Ειναι σχετικά μεγάλο ποσοστό αλλά που θα πάει θα στρωσει.” Παράθεση από sisois: “Εδω vince”

• @geoanto555 έχουμε κάμια εικόνα από το vince όσον αφορά την κατανάλωση?

• Αν θελήσει κάποιος να πάει από 9.6.2.0 stable επίσημη σε 8.7.12 παλι επίσημη από xiaomi, η διαδικασία κανονικά μέσω fastboot? Δεν έχει αναφερθει τίποτα για bricked devices σε vince? Και μετά επιστροφή πάλι στην 9.6.2.0 πάλι μέσω fastboot θα γίνει η θα έχουμε τίποτα λιγούρες?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από drivth: “Τελικά έπεσε και άλλο η κατανάλωση?? ” δεν μπορεσα να το δω γιατί είχα δουλεια. Αυριο λογικα.” Εγώ πάντως βαρεσα μια 9.6.2.0 fastboot rom να πάρει τα ίσα του και βλέπω ότι δουλεύει καλά, με πολύ καλύτερη μπαταρία.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Χθες μετα την εγκατάσταση είχε 50+ όπως είπα. Μετα από 2-3 ώρες είχε πέσει στο 35%. Δεν το έχω το κινητό να δω μετά απο αναμονή αν έχει πέσει κ άλλο.. Θα το δω μεσημεράκι.” Τελικά έπεσε και άλλο η κατανάλωση??

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “και εγω την εβαλα μολις και το συστημα ειναι στο 50% Θα σας πω αργοτερα..” Καλημέρα, έχουμε κανα νεότερο?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από drivth: “Τελικά στο δικό μου vince δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μετά από δεύτερη φορά καθαρή εγκατάσταση χωρίς ροοτ, με λίγες εφαρμογές, ούτε επαναφορά από αντίγραφο τίποτα, το android system εξακολουθεί να είναι σκαρφαλωμένο στο 43%. Η μπαταρία δε με ελάχιστη χρήση από τις 16.00 έως τώρα έχει χάσει 20%. Τη στιγμή μάλιστα που άλλοι αναφέρουν πιο φυσιολογικά νούμερα. ” Αν δεν βάλεις GSAM (κατά προτίμηση με root, καθώς χωρίς root χρειάζεται να δώσεις κάποιε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από stauros2653: “μηπως μεχρι να" κατσει" που λενε δουλευει εντατικα?” Μπα είχα την 8.7.3 πάνω από τρεις ημέρες και ήταν μόνιμα πάνω από 40%.

• ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΥΣ MODERATORS @MIUI_ART και λοιπούς : Εκ νέου καθαρή εγκατάσταση της 8.7.10 σε vince. Ουτε ροοτ ούτε τίποτα. Ανοιγμα του κινητού και εδω και τρία τέταρτα δεν έχω βάλει απολύτως τίποτα, ούτε καν δεν έχω κάνει ρυθμίσεις. ΤΟ system απογειωμένο στο θεό, 47,7 %. Εκανα όλα τα wipes, system, internal storage για τελείως καθαρή εγκατάσταση. Κάτι συμβαίνει, τωρα τι δεν ξέρω. Αν υπάρχει χρόνος και έχετε καμία συσκευή πρόχειρη, κοιτάξτε το. Δεν είναι δυνατόν να χάνουμε κοντά 25% το βράδυ στον ύπν…

• Εμένα πάντως πριν λίγο σκαρφάλωσε το system στο 53%. Περίεργα πράγματα.

• RE:

Μήνυμα

Εγώ τουλάχιστον και τις δύο φορές αυτό έκανα. Δλδ μετά το format data έκανα wipe τα όλα ενα ένα ακόμα και το internal storage να καθαρίσει τελείως το κινητό. μετά reboot recovery, αντιγραφή τη ρομ και φλαδαρισμα. Στήσιμο από την αρχη, όχι αντιγράφο. Το μόνο που δεν άφησα ήταν να ξεκουραστεί, ξεκίνησα το σεταρισμα κατευθείαν.Παράθεση από geoanto555: “Την επόμενη φορά που θα κάνετε flash την ρομ πρώτα δοκιμάστε να κάνετε τα wipe(data-cache-dalvik) + system. Μετά από αυτο reboot recovery θα σας πει…

• RE:

Μήνυμα

Κάποιος πιο πάνω ανέφερε κάπου στο 22% τα μισά δλδΠαράθεση από dmarccos: “@drivth τα ίδια ακριβώς και στο δικό μου vince”

• Τελικά στο δικό μου vince δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μετά από δεύτερη φορά καθαρή εγκατάσταση χωρίς ροοτ, με λίγες εφαρμογές, ούτε επαναφορά από αντίγραφο τίποτα, το android system εξακολουθεί να είναι σκαρφαλωμένο στο 43%. Η μπαταρία δε με ελάχιστη χρήση από τις 16.00 έως τώρα έχει χάσει 20%. Τη στιγμή μάλιστα που άλλοι αναφέρουν πιο φυσιολογικά νούμερα. ab4595296874ff1118ba534cb525d73c.jpg c6eedbd01073c93aa048f5266657aebe.jpg

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spiros@1: “VINCE Πεταει...” Εμένα είναι πάλι κολλημένο στο 42%.

• RE:

Μήνυμα

Άντε να δουκε, την ξαναπέρασα και το android system είναι στο 45 %. Περίεργα πράγματα λέμε..Παράθεση από dmarccos: “Παράθεση από drivth: “Ρε παλικάρια δώστε κάνα feedback για μπαταρία σε vince άμα είναι να την ξανακαρφωσω πάνω!!!! ” Δε μπορώ να βγάλω συμπεράσματα για τη μπαταρία ακόμα, είμαι στη πρώτη φόρτιση. Αυτή τη στιγμή έχει 52% μπαταρία στις 17,5 ώρες χρήσης με οθόνη 2 ώρες αλλά βλέπω android system στο 40% και android στο 26% να είναι αυτά με τη μεγαλύτερη κατανάλωση Γενικά πάντως δεν έχω…

• Και εγώ την ξαναπέρασα από την αρχή να δω..

• Ρε παλικάρια δώστε κάνα feedback για μπαταρία σε vince άμα είναι να την ξανακαρφωσω πάνω!!!!