Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 993.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@drivth Από τη στιγμή που έχεις ξεκλειδωτο bootloader κάνεις ότι θες , δεν έχεις κανένα θέμα με custom rom .. Με official rom θα είχες πρόβλημα , με custom rom , ποτέ ...” Όλα good μπήκε πριν λίγο η xtrv.
-
Ωωωω καλημέρα επιτέλους για toco!!! Μπράβο ρε παιδιά. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από drivth: “Παράθεση από manwlis77: “παιδια να ρωτησω για mi10 lite βαζω αυτη που λεει Mi10 lite-zoom?” Όχι. Την τρίτη από το τέλος που λέει mi note 10 lite 11.0.7.0 Στάλθηκε από το Mi Note 10 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Sorry λάθος νόμιζα ότι έγραφα στο νήμα του 10 lite Στάλθηκε από το Mi Note 10 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manwlis77: “παιδια να ρωτησω για mi10 lite βαζω αυτη που λεει Mi10 lite-zoom?” Όχι. Την τρίτη από το τέλος που λέει mi note 10 lite 11.0.7.0 Στάλθηκε από το Mi Note 10 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ τσακάλια μου. Εχω αλλάξει κάμποσα xiaomi και τα έχω σκαλίσει όσο δεν πάει. Οπότε τη διαδικασία την ξέρω και είναι κατανοητη και με το παραπάνω στο ποστ 52. Απλά δεν ήξερα τη λεπτομέρεια με τις eea εκδόσεις, πχ εγώ ειμαι στην 11.0.10 τώρα, ξέρω εγώ μη θεωρηθει ως downgrade or something. Boot loader ξεκλειδώνει στις 24 του μήνα, μου έβγαλε 169 ώρες αναμονής. Στάλθηκε από το Mi Note 10 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART καλημέρα, θα έχουμε νέα stable για το note 9s curtana, βλέπω βγήκε σε e.u από προχθές. Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΠερνας μια fastboot rom και υπάρχει επιλογή να κλειδώσει πάλι και όλα επανέρχονται σε επίπεδο εγγύησης. Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΑυτό έχουμε μέχρι στιγμής και με αυτό θα πορευτούμε μέχρι να βγει επίσημο. Και γω παρακολουθώ την συζήτηση στο tele, ούτως η άλλως δεν ρουταρω ποτέ, αλλα προσοχή όπως είπε και φίλος πιο πάνω. Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΚαι εγώ έβαλα την ελληνική τώρα. Ας παρατηρήσει κάποιος συμπεριφορά στις κλήσεις αν μαυρίζει η οθόνη χωρίς να πάει το μάγουλο κοντά και ας αναφέρει παρακαλώ, να δούμε. Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΕδώ. LRTWRP_curtana - Browse Files at SourceForge.net. Το τελευταίο. Υπόψιν είναι στα κινέζικα αρχικά, ψαχτειτε πως να αλλάξετε γλώσσα στα αγγλικά. Υπάρχει βίντεο στο youtube. Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΥπάρχει twrp beta . Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “To RedMi Note 9S ( ή αλλιώς HMNote9Pro HMNote9S) έχει την κωδική ονομασία Curtana και ήδη έχουμε βγάλει ROM για αυτή την συσκευή... Προς το παρόν είναι μόνο σε Stable ROM MIUI 11 και περιμένουμε Source για τις MIUI 12... >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9Pro_HMNote9S_V11.0.8.0.QJWMIXM_v11-10.zip >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9Pro_HMNote9S_V11.0.3.0.QJWMIXM_v11-10.zip” @MIUI_ART δοκιμάζοντας τις προάλλες την eu διαπίστωσα ότι η οθόνη μαύριζε κατά την κλήση και δεν άκουγ…
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Απο την στιγμή που αναφέρει ότι είναι για 9s θα είναι το ιδιο για όλες τις εκδόσεις. Κατέβασε και μια fastboot rom καλού κακού.” Αν θυμάμαι καλά με fastboot boot δεν μπορούμε να το δοκιμάσουμε να δούμε αφή κολλήματα αν ανταποκρίνεται οθόνη κλπ? Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΜήπως θέλει μετά την εντολή fastboot reboot θέλει να έχεις πατημένο το πλήκτρο + της έντασης φωνής για να μπει?
-
Παράθεση από soiler: “Καλησπερα παιδια προσπαθω να περασω TWRP και συγκεκριμενα ολες τις εκδοσεις και μου βγαζει στη γραμμη εντολων ERROR: CANNOT OPEN ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ TWRP ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ???Ευχαριστω!!! Πηγα να περασω την 12 και μου μπρικαρε αυτη τη στιγμη φοραει MIUI GLOBAL 11.0.4” Γράψε fastboot flash recovery και μετά σύρε το twrp μέσα στο παράθυρο.
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΓιώργο με 10αρι έχει βγει. Το έχω και είμαι ξεκλειδωτος και αναμένω αν χρειαστεί.
-
RE:
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από flytouch1111: “@geoanto555 εχεις δικιο αφεντικο !” Αν στο τέλος μετά img βάλεις .img θα στο περάσει. Δλδ ότι έχεις γράψει img.img
-
drivth - - Recoveries
ΜήνυμαΆσχετο ρε παιδιά, για το νεοφερμένο 9s πότε βλέπουμε να έχουμε κάνα twrp?