Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 993.
-
RE:
ΜήνυμαΓια δώσε κάνα feedback αργότερα για μπαταρία εγώ την έβγαλα τελικά τραγικό battery drain έχανα πάνω από 20% την νύχτα και το android system μόνιμα πάνω από 40%. Δύσκολα έβγαζε μέρα. Και όλα αυτά χωρίς ροοτ, με καθαρή εγκατάσταση.Παράθεση από dmarccos: “Πέρασα κι εγώ την αρωμα στο vince μετά από format data. Δεν επανέφερα κανένα backup έκανα στήσιμο από την αρχή Ερωτήσεις-παρατηρήσεις: Φαίνεται να ψιλοκολάει, λογικά θα στρώσει τις επόμενες μέρες Δεν υπάρχει ρύθμιση για το grid; Πάλι η φόρτιση στα…
-
Για δώσε κάνα feedback αργότερα για μπαταρία εγώ την έβγαλα τελικά τραγικό battery drain έχανα πάνω από 20% την νύχτα και το android system μόνιμα πάνω από 40%. Δύσκολα έβγαζε μέρα. Και όλα αυτά χωρίς ροοτ, με καθαρή εγκατάσταση.
-
RE:
ΜήνυμαΚαλημερα, δεν έχω κάνει root, ποτέ δεν κάνω, πάντα ρυθμίζω ως νέα συσκευή δεν έχω back up στο mui, δεν έχω πάνω από 15 εφαρμογές. Πολύ battery drain. Το βράδυ έχασα 20%.Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν θα έπρεπε κανονικά να έχεις τέτοια προβλήματα. Αν έβαλες Magisk δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και κάνε πάλι Flash την ROM. Επίσης μην επαναφέρεις κανένα προηγούμενο Backup. Την πρώτη φορά που κάνουμε Format Data ή Factory Reset καλό είναι να ρυθμίζουμε την συσκευή στο πρώτο Boot ως νέα, και μετά να επ…
-
Καλημέρα, μόνο εγώ έχω φρικαρει με αυτά τα ποσοστά η είναι και άλλος? Μπαταρία άθλια, χάνω κοντά στο 20% τη νύχτα. Όλες και όλες δεν έχω 15 εφαρμογές.
-
Πολύ battety drain έπεσα με 78% και σηκώθηκα με 61?????? Και το android system παρότι καθαρή εγκατάσταση είναι στο 40 %
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Οκ θα μας πει κάποιος άλλος που έβαλε την ρομ σε vince.” Παράθεση από sisois: “Για να δουμε.αν μπορει να παρει αντιγραφο.εγκατασταση γινεται” Σε vince με twrp 3.2.1-3 πήρα αντίγραφο κανονικά σε 102 sec χωρίς error.
-
RE:
ΜήνυμαΔεν έχω sd άρα δεν παίρνω κάποιο μνμ. Face unlock δεν βλέπω πουθενά..Παράθεση από dmarccos: “@drivth Στο vince διορθώθηκε το μύνημα-ειδοποίηση για την SD; Επανήλθε το face unlock; λέω να τη δοκιμάσω μέσα στο ΣΚ”
-
Παιδιά έχει βρει κάποιος τη ρύθμιση να μην κατεβαίνει η κουρτινα με τα εικονίδια στην οθόνη κλειδώματος όπως υπήρχε στο miui 9??
-
Πάντως βιώνω μερικά κολληματακια στο vince δλδ παταω εικονίδια και έχει λαγκαρισμα δλδ παταω να κάνω κληση και κάνει κάνα δυο δευτερόλεπτα να βγάλει την οθόνη κλήσης. Πολλές φορές χρειάζεται να πατήσω δύο φορές εικονίδιο για να ακούσει. Μάλλον είναι αρχή ακόμη..
-
Όχι με μια πρόχειρη ματιά πριν ξεκινήσω είδα ότι έπαιζε μια χαρά.
-
Ναι κανονικά έβλεπα.
-
Το τελευταίο, 3.2.1_3. πρώτα έκανα format data, μετά έσβησα τα πάντα και το internal για να καθαρίσει πλήρως το κινητό και μετά φλασαρισα. Κανένα error πουθενά.
-
Σε vince όλα κυλησαν άψογα..
-
RE:
ΜήνυμαΟκ άρα πρώτα format data, μετά factory reset.Παράθεση από gkalen: “Ποια σβησιματα και format data ?? Υπάρχουν οδηγίες για τις 8.0αρες και πάνω .. Πρωτα format data , μετά reboot recovery , μετά factory reset κ.λ.π. Κι ο λόγος είναι το encryption στις oreo , οπότε προχωράτε με τη διαδικασία εγκατάστασης όπως κάνουμε για τις 8.0 και πάνω ..”
-
RE:
ΜήνυμαΤι εννοείς? Όλα τα σβησισματα και format data και έχεις θέμα?Παράθεση από sisois: “Εχω κανει την προβλεπομενη διαδικασια.εσβησα οσα προαναφερες Ισως αλλαζει το encrypt”
-
Άρα σβήνω τα πάντα και μετά καπάκι format data?
-
@gkalen Καλημέρα, για κάνα δίμηνο πριν είχα στο vince custom rom 8.1 και από ότι θυμάμαι ειχα κάνει format data, τώρα έχω λίγο καιρό την stable την δικια μας 9.5.12.0. Τώρα λοιπόν για να περάσω την 10 θα σβήσω τα πάντα και το internal storage να καθαρίσει τελείως, θα ξαναπεράσω μετά τη rom για φλασαρισμα. Χρειάζεται ξανά format data?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pontios.gk: “Παράθεση από derveni: “Αφού έβαλες το VPN και έκανες log in τώρα πηγαίνε στο MI unlock status και πάτησε μέσα ” πατάω το add account and device και βγάζει added saccessfully κτλ..το θέμα είναι ότι στο VPN που βάζω την IP China Shenzhen η China Shanghai” Τρέξε τώρα το mi unlock tool σε fastboot mode για να αρχίσουν να μετράνε οι ώρες..
-
REDMI 5 PLUS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜήνυμαΠρος Θεού, εγώ το είπα σαν πιο εύκολη αρχικά πιθανή λύση για τον φίλο παραπάνω, μιας αυτό έκανα και εγώ....
-
REDMI 5 PLUS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μήνυμα@derveni δεν είδα να αναφερθεί κάπου είδα μόνο ότι γράφτηκε πιο πάνω για official China dev γι αυτό το πρότεινα.