Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 993.
-
REDMI 5 PLUS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜήνυμαΡε παιδιά γιατί δεν βάζει απλά την global dev να κάνει bind τον.λογαριασμό όπως έκανα εγώ?
-
Έλα ρε αρχηγέ, μπράβο άντε ξεκλειδωνουμε το vince την Κυριακή να τις περάσουμε!!
-
@gkalen να ρωτήσω, το global source σημαίνει μόνο από το en miui com η και από το Xiaomi eu?? Γιατί στο δεύτερο βλέπω τις stable εκδόσεις τους να είναι από China source..
-
@dmarccos για πες μας τι είδες σε 5 plus, από μπαταρία κλπ?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- 11006 Μέχρι την Τετάρτη έρχεται νέα φουρνιά XTRV & ARΩMA Stable V9.5 ROM με Global Source. Μεταξύ αυτών είναι και οι παρακάτω ROM... miui_HMNote2Global_V9.5.4.0.LHMMIFA_534a271c8a_5.0.zip miui_HMNote3_V9.5.1.0.LHNCNFA_2329f3532d_5.0.zip miui_HMNote3ProtwGlobal_V9.5.4.0.MHRMIFA_75f29362f6_6.0.zip miui_HM4XGlobal_V9.5.4.0.NAMMIFA_858a4ffcc1_7.1.zip miui_HM4AGlobal_V9.5.4.0.NCCMIFA_84f71d5b04_7.1.zip miui_HMNote4XGlobal_V9.5.8.0.NCFMIFA_30495e599d_7.0.zip…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gaiosgf: “Στις Ρυθμισεις->Αρχικη οθονη & προσφατα η επιλογη Ενεργοποιηση αποθηκης εφαρμογων τι ακριβως κανει; ξερει κανεις; δεν την εχω ξαναδει.” Είναι ο έξυπνος βοηθός, απενεργοποιεί δλδ την οθόνη που εμφανίζεται όταν σερνεις από αριστερά.
-
Xiaomi redmi 5 plus
ΜήνυμαΑρχικά δημιούργησε έναν mi acoount και πέρνα τον στο κινητό. Επειτα ενεργοποίησε τις επιλογές προγραμματιστή, και πήγαινε στην ενότητα έλεγχος ξεκλειδώματος. Εκεί κάτω κάτω πάτα προσθήκη λογαριασμού και συσκευής. Αν πάρεις θετικό μνμ ότι προστέθηκε είσαι οκ. Κατεβάζεις το mi unlock tool και ακολουθείς τους οδηγούς του φόρουμ για το ξεκλείδωμα. Αν πάρεις λάθος 86006, τότε χρειάζεται να περάσεις την global developer rom. Πηγαίνεις στο en miui site και από την ενότητα downloads για το κινητο σου κα…
-
Xiaomi redmi 5 plus
ΜήνυμαΑν έχεις επίσημη global stable έκδοση πιθανόν θα χρειαστεί να περάσεις την επίσημη global developer για να μπορέσεις να ξεκλειδώσεις..
-
Quick charge 3.0
ΜήνυμαΝαι ο κεραυνός σε κύκλο είναι... Θα δοκιμάσω αύριο να το φορτίσω από χαμηλά να δω χρόνους κλπ.. Και μετά σκέφτομαι όταν και άμα χρειαστεί.. Φανταστείτε ότι σε ένα τέταρτο φόρτισης σήμερα πήρε 23%...
-
Quick charge 3.0
ΜήνυμαΧαίρεται παιδιά, μου έδωσαν έναν φορτιστή qc 3.0 και συνδέοντας τον στο τηλέφωνο βγάζει εικονίδιο γρήγορης φόρτισης και το αναφέρει στην αρχική οθόνη κατά την φόρτιση. Διαπίστωσα δε γρηγορότερη φόρτιση πέραν του κανονικού φορτιστή, δηλαδή σχεδόν 1% ανά λεπτό φόρτισης. Διαβάζοντας διαφορά άρθρα δεν έβγαλα συμπέρασμα αν υποστηρίζει τελικά qc 2.0 η 3.0. Σε κάθε περίπτωση, επειδή μερικά άρθρα αναφέρουν ότι η γρήγορη φόρτιση πρέπει να είναι λύση έκτακτης ανάγκης, πιστεύει κανείς ότι η συστηματική τέτ…
-
error 86006
ΜήνυμαΟύτως ή άλλως δεν μπορείς να περάσεις άλλη ρομ πρέπει να περάσουν 360 ώρες για το ξεκλείδωμα.. Άψογη μέχρι στιγμής η dev, ουδέν πρόβλημα απολύτως.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dimmyf: “Σας ευχαριστώ και τους 2!!!! Εντάξει έψαξα λίγο και βρήκα τι εννοούσε ο φίλος drivth Το θέμα μου είναι ότι δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε να βάλω τη DEV Rom ''ΜΕΣΩ UPDATER''..... Αυτό ψάχνω τώρα.... Αν εννοείται μέσω του PC Suite, να θυμίσω ότι ΔΕΝ βλέπει τη συσκευή μου και ΔΕΝ ξέρω γιατί... :/” Κατεβάζεις από en miui την τελευταία global dev, την πετάς χύμα μεσα στο κινητό, και μέσω του updater (της εφαρμογής ενημέρωσης) την εγκαθιστάς. Back up πρώτα για τι θα σβηστούν όλα.
-
error 86006
Μήνυμα@derveni ελήφθη.
-
error 86006
ΜήνυμαΔοκίμασε να βάλεις την τελευταία global dev και λογικά θα είσαι οκ. Εγω μόλις χτες το έκανα και το δέχθηκε, μετράνε ήδη η 360 ώρες αντίστροφα για ξεκλείδωμα..
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : To εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία, έγινε αλλαγή σε global dev 8.3.29 και αμέσως ο λογαριασμός έγινε bound, έτρεξα το mi unlock tool και από σήμερα τρέχουν οι 360 ώρες!!!!!!!!!!!!!
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΟκ το έπιασα..
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΜόλις μπήκα δοκιμαστηκά στο recovery. Αναφέρει πάνω δεξιά ότι έχει το ΜΙ - RECOVERY 3.0. Ελα μου όμως που έχει τρείς επιλογές : reboot, wipe data και connetct to mi assistant. Δεν έπρεπε να έχει και install update zip ή κάτι αντίστοιχο τελος πάντων?
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαTo factory reset είναι το wipe data στο stock recovery? Και για τη μετάβαση ξανά σε stable ίδια διαδικασία?
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΧαίρεται, Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη. Λοιπόν είναι επειδή έχω ξενερώσει με το 86006 error στην global stable που έχω, και επειδή δεν θέλω να μπλέκω με κινεζικές ρομ για ξεκλείδωμα, σκέφτομαι να δοκιμάσω με global dev μπας και δούμε κάνα φως και γίνει bound ο λογαριασμός. Απορίες: 1. Κατεβάζω τη ρομ και την πετάω χύμα στο τηλέφωνο? 2. Μπαίνω στο στοκ recovery μέσω του updater και κάνω wipe data? 3. Μετά φλασαρισμα του zip. 4. Σε περίπτωση που δεν γίνει bound ο λογαριασμός πως ξαναγυρίζω στην…