Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 993.

• Redmi 5 plus Global Rom

drivth - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Εμένα ούτε με turbo δούλεψε τις προάλλες

Μήνυμα

Οκ θα το σκεφτώ και βλέπουμε...

Μήνυμα

Γιώργο δεν πέρασα, να το κάνω λες? Παρότι έχω περάσει recoveries και διάφορες roms κατά καιρούς, να ρωτήσω κάτι χαζό, πως γίνεται? Την κατεβάζω και μετά την βάζω μέσω updater? Την πετάω χύμα μέσα, θα χάσω τις εφαρμογές? Και αν πάει κάτι στραβά, πως ξαναπερναω global stable? Με mi flash tool? Περνάει με fastboot και ας είναι κλειδωμένος ο bootloader?

• RE: Redmi 5 plus Global Rom

Μήνυμα

Παράθεση από drivth: “Δεν έχω πολύ χρόνο τώρα, δοκίμασα με διάφορα vpns, συνδέθηκα και άκρη δεν έβγαλα. Δεν μπορώ να κάνω bound τον λογαριασμό. Δοκιμάζω πάλι αύριο.” Ωρε παίδες έχει όρεξη κανένας να βοηθήσει μπας και κάνουμε bound τον λογαριασμό?

Μήνυμα

Όχι δεν νομίζω, εγώ τουλάχιστον την έβγαλα.

Μήνυμα

Βγάλε τη.

• RE: Redmi 5 plus Global Rom

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Υπάρχει πρόβλημα με τις global Rom έχει αναφερθεί και σε άλλα forum πολυ δύσκολα κάνει bound τον λογαριασμό. Redmi n3pro” Και τι κάνουμε τώρα?

Μήνυμα

Δεν έχω πολύ χρόνο τώρα, δοκίμασα με διάφορα vpns, συνδέθηκα και άκρη δεν έβγαλα. Δεν μπορώ να κάνω bound τον λογαριασμό. Δοκιμάζω πάλι αύριο.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Θελει vpn για να ξεκλειδώσεις.” Οκ θα δοκιμάσω να δω..

Μήνυμα

Ρε παιδιά εγώ πήρα σήμερα το plus, global έκδοση και έκανε αναβάθμιση σε 9.5.3.0. Όταν πάω να κάνω bound τον λογαριασμό παίρνω 86006 error. Γιατί? Είναι το MEG 7 μοντέλο.

• RE:

drivth - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@drivth Τα προβλήματα που ανέφερες υπάρχουν στη ρομ από global source .. Θα σας δώσουν πάλι ρομς από cn/eu source μέχρι να ξεπεραστούν τα πρόβληματα .. Έχει γίνει σχετική ανακοίνωση ..” Μας εμείς θέλουμε global source να χαρούμε λίγο την υποσχομενη αυτονομία της μπαταρίας...χαχα

• Το κινητό είχε official global έκδοση, είναι το global edition, ξεκλείδωμα μετά από 360 ώρες, πέρασα twrp έκανα full wipe ακόμα και της internal.storage να καθαρίσει πλήρως και πέρασα αρχικά την stable έκδοση. Στο στάδιο του σεταρισματος αρχικά κρασάρει συνέχεια το Google στο σημείο που ήταν να περάσω τον λογαριασμό, άσε που πήρα ένα κάρο μυνήματα ότι διάφορες διεργασίες σταμάτησαν να δουλεύουν κλπ. Ξανά πλήρες wipe και πέρασμα της τελευταίας developer και ξαναματα τα ίδια. Οπότε πέρασμα μετά τη…

• RE:

drivth - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από drivth: “Λοιπόν κύριοι, περάστηκε σε rosy και έχω τα εξής προβλήματα : δεν με αφήνει να βάλω google account, μαυρίζει η οθόνη. Ελαβα πολλά μυνήματα στην αρχή ότι διάφορες εργασίες σταμάτησαν να δουλέουν, μνμ κτλ. Η εγκατάσταση έγινε πλήρως καθαρή με wipe ακόμα και της internal storage. Πάω στην developer να δω. Σημ : την xtrv έβαλα όχι την arwma. Και twrp χρησιμοποίησα αυτό που είχε μέσα η rom. Σημ 2 : κρασάρει το τηλ και στην developer. Μαύρη οθόνη στο σετάρισμα στην αρχή. Πίσω στη…

• Λοιπόν κύριοι, περάστηκε σε rosy και έχω τα εξής προβλήματα : δεν με αφήνει να βάλω google account, μαυρίζει η οθόνη. Ελαβα πολλά μυνήματα στην αρχή ότι διάφορες εργασίες σταμάτησαν να δουλέουν, μνμ κτλ. Η εγκατάσταση έγινε πλήρως καθαρή με wipe ακόμα και της internal storage. Πάω στην developer να δω. Σημ : την xtrv έβαλα όχι την arwma. Και twrp χρησιμοποίησα αυτό που είχε μέσα η rom. Σημ 2 : κρασάρει το τηλ και στην developer. Μαύρη οθόνη στο σετάρισμα στην αρχή. Πίσω στην fastboot global stab…

• Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με το site που φιλοξενεί τις ΡΟΜ? Προσπαθώ εδώ και ώρα να κατεβάσω, ξεκινάει και σχεδόν αμέσως το κόβει. Δεν είναι θέμα της σύνδεσης μου, έχω vdsl.

• Έβαλε κανείς σε rosy να μας πει αν όλα είναι οκ?? Αύριο επιτέλους ξεκλειδώνω δοκιμάσω και εγώ!

• Έχω πάρει το redmi 5 global edition, μήπως την υποστηρίζει και αυτό?

• Οκ, αναμονή μερικές ημέρες ακόμη για ξεκλείδωμα και δοκιμάζω. Να προσφέρω από ότι βλέπω και από τα πρώτα feedbacks για το rosy..

• @MIUI_ART Δεν μιλάω για την επιλογή format data, αλλά από την καρτέλα advanced wipes εκτός από system, data, cache και dalvik cache να επιλέξω και το internal storage.