Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 993.
-
Φαντάζομαι δεν υπάρχει θέμα να κάνουνε διαγραφή και το internal storage για να καθαρίσει πλήρως το τηλέφωνο?
-
@MIUI_ART μάλλον ρωτάει ποτέ θα βγουν οι ρομ..
-
Οδηγός εγκατάστασης επίσημης rom με test point και προετοιμασία ξεκλειδώματος στο Redmi 5
drivth - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαThanks, κατά το ήμισυ off λόγω κατοχής της εν λόγω συσκευής!!
-
Οδηγός εγκατάστασης επίσημης rom με test point και προετοιμασία ξεκλειδώματος στο Redmi 5
drivth - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚάτι άσχετο, επειδή δεν φαίνεται από την φωτό, το κωδικό μπαταρίας φοραμε?
-
Παράθεση από kogos: “Η κινεζική ρομ μπορεί να γίνει bind, αλλά είναι κινεζική. Η official global δεν μπορεί ακόμα να γίνει bind με την ελπίδα ότι η xiaomi θα το επιτρέψει να γίνονται bind στο σύντομο μέλλον Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Official global εδώ σε 5αρι όμως έγινε bind κανονικά και μετρούν αντίστροφα οι 360 ώρες..
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΈτσι φαίνεται, τουλάχιστον στο global 5αρι, δεν έβγαλε θέμα κατευθείαν τις 360 ώρες. Βέβαια μιλάμε για συσκευασία στα αγγλικά, ευρωπαϊκό φορτιστή.
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΆσχετη παρεμφερή συσκευή, έχω από προχτές το 5αρι, βέβαια το πήρα από Ελλάδα με global, δοκίμασα unlock και τρέχουν οι 360 ώρες.
-
Quick charge..
drivth - - RedMi 5 (Rosy)
ΜήνυμαΝαι στα 3Α εννοούσα, οκ ευχαριστώ..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από drivth: “φόρτιση 3V. ” Αν εννοείς QC 3.0 νομίζω πως όχι, QC2.0 μονο.” Ναι αυτό εννοώ, QC 3V..
-
Quick charge..
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ευτυχής κάτοχος ενός redmi 5 global από σήμερα και ήθελα να ρωτήσω αν υποστηρίζεται γρήγορη φόρτιση 3V.
-
Σε santoni την βλέπω πιο βαριά από την 18...
-
Εγώ κάνω και πριν και μετα
-
Ενα θα πώ : ξαναγυρνώντας στο santoni σε developer rom μετά από καιρό η ρομ μέχρι στιγμής άψογη και η μπαταρία Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η !!!!! Καλύτερη από κάθε φορά, ακόμα και από stable εκδόσεις...
-
Σε santoni όλα καλά και η μπαταρία φαίνεται εξαιρετική μέχρι στιγμής!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651