Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 993.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Καλησπέρα. Απ' ό,τι είδα βγήκε έκδοση nougat global για το santoni με miui 8. εμείς πότε μπορούμε να περιμένουμε την ελληνική αντίστοιχη stable έκδοση?
-
LED Notification(s) Light(s)
ΜήνυμαΌχι εμένα δούλευαν όλα τα χρώματα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από seitman: “Παράθεση από drivth: “Εγώ στην ελληνική dev 7.9.21 σε redmi 4x έχω διάφορα χρώματα. ” Εγώ πάντως με την 7.10.26 του forum δεν έχω... Επίσης δεν έχω LED ειδοποιήσεις για Messenger & Viber. Υπάρχει κάπου καταχωνιασμένη κάποια ρύθμιση την οποία δεν βρήκα;” Εγώ από την dev του Σεπτεμβρίου αλλά και στην πρώτη του Οκτωβρίου είχα και επιλογή να διαλέξω τα χρώματα στις ρυθμίσεις. Για το Viber και λοιπά προγράμματα θα πας ρυθμίσεις, εγκατεστημένες εφαρμογές, θα μπεις μέσα στο Viber…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jimbrav: “Παράθεση από drivth: “Πάντως ρε παιδιά καλές οι dev δεν λέω, έχω και το μικρόβιο να το σκαλιζω το κινητό, αλλά σαν τις stable τελικά δεν έχει. Έβαλα σε santoni τη ελληνική και τουλάχιστον το θέμα της μπαταρίας που είναι το σημαντικότερο είναι σε άλλα επίπεδα.. Φόρτιση χτες το πρωί στις 09.00 και τώρα εχω ακόμα 44% μπαταρία. Με τη ίδια περίπου χρήση που έκανα και με τις dev, τρελή διαφορά. Μάλλον θα κάτσω εδώ μέχρι να βγει stable 9.. ” Αυτη έβαλες ? xiaomi-miui-hellas-6.0_s…
-
Ήθελα να ήξερα στις ελληνικές stable o updater δουλεύει κανονικά, δλδ ψάχνει για κάποια αναβάθμιση?
-
Πάντως ρε παιδιά καλές οι dev δεν λέω, έχω και το μικρόβιο να το σκαλιζω το κινητό, αλλά σαν τις stable τελικά δεν έχει. Έβαλα σε santoni τη ελληνική και τουλάχιστον το θέμα της μπαταρίας που είναι το σημαντικότερο είναι σε άλλα επίπεδα.. Φόρτιση χτες το πρωί στις 09.00 και τώρα εχω ακόμα 44% μπαταρία. Με τη ίδια περίπου χρήση που έκανα και με τις dev, τρελή διαφορά. Μάλλον θα κάτσω εδώ μέχρι να βγει stable 9..
-
Καλημέρα παιδιά, όσοι βάλατε την νέα έκδοση αν και νωρίς βέβαια ακόμα, πως βλέπετε την μπαταρία? Γιατί με την προηγούμενη, τουλάχιστον σε santoni στο δικό μου, ήταν ότι χειρότερο από όλες τις 9αρες dev που έχω βάλει.
-
Μόλις τελείωσα. Όλα καλά. Επαναφέρει τις εφαρμογές και την αρχική οθόνη. Απλά θέλουν ρύθμιση πάλι από την αρχή. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ερώτηση, σε santoni θέλω να πάω απο την 7.10.12 στην ελληνική stable, ξέρω πως, έχω όμως αντίγραφο αρχικής οθόνης στο mi cloud. Να φανταστώ δεν μπορω να επαναφέρω τις εφαρμογές και λοιπά λόγω του ότι πάω απο την 9 στην 8?
-
Και εγώ σε santoni παρατηρώ λίγο χειρότερη τη μπαταρία.
-
Έλα bug που ανακάλυψα στην 7.10.12 σε santoni είναι ότι στο led ειδοποίησης οποίο χρώμα και αν διαλέγω δεν κράτα την επιλογή, μετά από λίγο γυρνά μόνο του στο βιολετι.
-
Παιδιά σε santoni μετά από ota update στην 7.10.12 δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις τύπου messenger και Viber παρά μόνο αν ανοίξω την οθόνη. Είμαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ, άδειες των εφαρμογών οκ και κανένας περιορισμός στην εξοικονόμηση μπαταρίας. Στην 7.9.21 δεν το είχα αυτό το θέμα. =============== Οκτ 14th 2017, 5:33pm =============== Ακυρο παιδιά ξεσκάλωσε μπορεί να ήτανε της στιγμής. Πάντως δεν είχα ποτέ θέμα με τις dev roms στις ειδοποιήσεις.
-
Σβήσε το αρχείο της ΡΟΜ και θα φύγει.
-
Flash μέσω twrp. Ένα wipe μόνο των cache φτάνει.