Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 993.
-
Σε redmi 4x όλα πήγαν υπέροχα. Κατέβασμα και φλασαρισμα μέσω updater!!
-
Νομίζω επιλέγεις την εφαρμογή αρχεία.
-
Και εγώ επιβεβαιώνω την ορθή καταχώρηση του zip
-
Flash την Ελληνική ρομ σε redmi 4x-santoni,4-prada,4a-rolex,4pro-markw για πρώτη φορά..
drivth - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαDo not install
-
Αναμένουμε με ανυπομονησία!!
-
Όλα άψογα και στο santoni!!
-
Και στο 4Χ όλα καλά φαίνονται με την 31.
-
Καλησπέρα επειδή μου ήρθε το mail να κατεβάσω τη .31 κάνω κανένα wipe η απευθείας flash έχω την .24 τώρα. edit : έκανα wipe τις cache και προχώρησα στην εγκατάσταση..
-
Πότε να υπολογίζουμε την ελληνική? Σήμερα??
-
Και φυσικά ευχαριστούμε για τη rom την οποία έχουμε βάλει!!
-
Επιβραβευω και εγώ με το λιθαράκι μου!! Συγχαρητήρια. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Κάποιος που την έβαλε σε santoni παρατηρεί κανένα ιδιαίτερο bug πχ από σήμα κινητής πως πάει? Η μόνο εγώ ήμουν ο άτυχος και είχα θέμα με τη προηγούμενη έκδοση?
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από drivth: “Παράθεση από theopan: “Παράθεση από drivth: “Εγώ την κατέβασα από το mini en ως επίσημη fastboot global stable rom. Δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές με τη προηγούμενη αλλά έφτιαξαν τους 160 χαρακτήρες στα μυνήματα. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Διαβάζω ότι αν και μειώθηκε η θερμοκρασία που ανεβάζει κατά τη φόρτιση αυξήθηκε κατά πολύ ο χρόνος φόρτισης (κάτι για 5-6 ωρες λένε). Feedback Here: Beta Global Stable V8.2.12.0.MAMMIEA for Redmi 4X released! - …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από theopan: “Παράθεση από drivth: “Εγώ την κατέβασα από το mini en ως επίσημη fastboot global stable rom. Δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές με τη προηγούμενη αλλά έφτιαξαν τους 160 χαρακτήρες στα μυνήματα. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Διαβάζω ότι αν και μειώθηκε η θερμοκρασία που ανεβάζει κατά τη φόρτιση αυξήθηκε κατά πολύ ο χρόνος φόρτισης (κάτι για 5-6 ωρες λένε). Feedback Here: Beta Global Stable V8.2.12.0.MAMMIEA for Redmi 4X released! - Redmi 4X - Xiaomi MIUI…