Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 993.

• RE:

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Γιώργο κατέβασα όλες της εκδόσεις του twrp για το levander ενώ κάνει το flash μετά με την εντολή δεν με πάει σε περιβάλλον twrp αλλά κρατάει το εργοστασιακό, γνωρίζουμε γιατί ? Αφορά κινητό φίλου που το πήρε με Αγγλικινεζικη rom και θέλω να του περάσω την rom του forum.” Ιδιομορφία του συγκεκριμένου κινητού. μετά το flash δώσε fastboot reboot twrp και με πατημένο το volume up θα σε βάλει για πρώτη φορά.

• TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Οκ περιμένω λίγο και το βάζω. Αν και δεν χρησιμοποιώ ποτέ restore.

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Μη τη χάσεις ε?

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Βαράμε άφοβα @geoanto555 ? Decryptάρει σωστά βλέπω?

• RE:

drivth - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν χρειάζεται να περάσεις τους drivers που έχει μέσα το miflash...skip...” Δεν το ήξερα. Κατεβασα από αλλού το mi flash 28.05.18 και τους πέρασε χωρίς error. Λες να έχει θέμα τώρα?

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλησπέρα, μετά από format εβαλα το σκριπτακι του @george Kaggelaris. Έτρεξε κανονικά και βλέπει το κινητό κανονικά το pc και τον αποθηκευτικό του χώρο. Κατεβασα και το mi flash και μου βγάζει αυτό. Πατάω install και βγάζει error.895f99a7457c9cc3d47e197452c17f17.jpg @geoanto555, @amavroudis καμία ιδέα?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Πριν λίγο έκανα διαδικασία για ξεκλείδωμα σε Note 7 έδωσε 168 ώρες = 7 μέρες προς ενημέρωση των μελών.” Εμενα πριν ένα μήνα έκανε 15 ημέρες.Παράθεση από derveni: “Παράθεση από guantanamo4: “Καλησπέρα σε όλους υπάρχει κανένας οδηγός για την εν λόγω συσκευή για ξεκλείδωμα και ελληνική ρομ; ” Να υποθέσω το πήρες με CN rom έτσι ? Γιατί αυτό που ξεκλείδωσα εγώ το έφερε φίλος στην Λάρισα με CN, περάσαμε και Google Play ώσπου να περάσουμε την rom του forum” Είναι η global ευρωπαϊ…

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

Σωστός ο Γιώργης. @geoanto555 κάποια στιγμή μετά από format data και πέρασμα EU ROM μετά από μια εβδομαδιαία αναβάθμιση μου κρυπτογράφησε πάλι τη συσκευή και ζητούσε πάλι κωδικό. Το λέω μη την πατήσει κανείς. Εγώ χρησιμοποιώ ενα από το XDA το 3.2.3-0 νομίζω που αποκρυπτογραφεί κανονικά.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

μπες μεσα στον c: , βρες τον φάκελο cmd, μπες μέσα εκεί και γράψε μετά στην μπαρα επάνω cmd για να ανοίξει ο τερματικός.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

drivth - - Recoveries

Μήνυμα

το cmd που προσπαθείς να το ανοίξεις, το κάνεις μέσα στο φάκελο cmd?

• Άρα δεν δουλεύει σε note 4.

• Παράθεση από manost: “Παράθεση από drivth: “Βαλτο σε πτήση και δοκίμασε να κάνεις κλήση.” Όχι, δεν κάνει κλήση. Βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να απενεργοποιήσω την λειτουργία πτήσης. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk” Στις ρυθμίσεις έχεις κάτι ανάλογο να ενεργοποιήσεις? 40f79571f46f0ecf3bf30bfb85a17b62.jpg

• Βαλτο σε πτήση και δοκίμασε να κάνεις κλήση.

• Αν και εφόσον λειτουργούν στο note 4 θα λειτουργούν αφού σου γράψουν ότι απενεργοποιήθηκαν.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Τι έγινε πέσαμε σε προβληματικά κομμάτια?

• RE: RE: Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από sgatz: “Παράθεση από drivth: “Παιδιά καλησπέρα. Μετά από κάθε φλασαρισμα ρομ (έχω την EU) σταματά να δουλεύει ο proximity sensor, δεν τον βλέπει το κινητό πουθενά. Το πρόβλημα διορθώνεται αν τον κλείσω από τις ρυθμίσεις των κλήσεων, κάνω reboot και τον ξανανοιξω μετά. Αντιμετωπιζει κάνεις το ίδιο?” Μου το έκανε την πρώτη μέρα και μένα. Μετά από τα δύο τελευταία update δεν το ξανάκανε. Ελπίζω να ήταν κάτι της στιγμής Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Με ποια …

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα. Μετά από κάθε φλασαρισμα ρομ (έχω την EU) σταματά να δουλεύει ο proximity sensor, δεν τον βλέπει το κινητό πουθενά. Το πρόβλημα διορθώνεται αν τον κλείσω από τις ρυθμίσεις των κλήσεων, κάνω reboot και τον ξανανοιξω μετά. Αντιμετωπιζει κάνεις το ίδιο?

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

@geoanto555 έχεις pm.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Περνάς twrp και μετά την ελληνική Rom. Για οποιαδήποτε άλλη custom ROM bθα συμβουλευτείς τις οδηγίες που υπάρχουν στο XDA για αυτήν. Twrp εγώ χρησιμοποιώ αυτό [RECOVERY][lavender][UNOFFICIAL] TWRP touch … | Xiaomi Redmi Note 7

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από glitho: “Για το σήμα του viber στην οθόνη δεν είναι όπως τα λες σε εμένα. Δηλαδή δουλεύει σωστά όπως θα ήθελες. Το ρύθμισα και μου βγαίνει σωστά . Έκδοση κ ρύθμιση στις φωτό.” Πώς σου δουλεύει δλδ?