Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Stella Astradeni: “Γειά σας! Εγκατέστησα το MI band 3 στο Redmi 4X κινητό του συζύγου μου ακολουθώντας τις οδηγίες σας. Κατέβασα το ελληνικό MI fit 4 greek stable και το ελληνικό firmware. Όμως έχω τα εξής προβλήματα : 1) Στην αρχική οθόνη στη θέση της ημέρας βλέπω "ΒΤ" που δεν ξέρω τι σημαίνει 2) Δεν αναγνωρίζει το όνομα ή το τηλέφωνο του ατόμου που καλεί 3) Στην ενημέρωση αναπάντητης κλήσης γράφει στα ελληνικά "Αναπάντητη κλήση" και μετά στα αγγλικά "New message, view it on Phone"…
-
Παράθεση από kmanou: “Καλησπέρα σας καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που ασχολήθηκαν και στην πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν γενικότερα, κάτοχος και εγώ ενός ΜΙ Band 3 International ακολούθησα όλες τις οδηγίες που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα δυστυχώς το είχε ενεργοποίηση ο αδελφός μου πρώτα στο κινητό του οπότε και έπρεπε να κάνω manual install το firmware με χρήση της εφαρμογής notify $ fitness for my band με αποτέλεσμα να μην μου αφήνει την εγκατάσταση του firmware , δοκιμάζοντας τα…
-
Παράθεση από angarato_surion: “Μα γιατί; το notify είναι καλύτερο από το mi fit... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αναφέρομαι καθαρά για τη διαδικασία update του firmware. Από εκεί και πέρα εννοείται ότι το Notify σαν εφαρμογή για την καθημερινότητα προσφέρει πολύ περισσότερα αλλά είναι και θέμα επιλογών!
-
Μπράβο σου. Άντε να το χαρείς πλέον το νέο σου απόκτημα γιατί είναι όντως πολύ ωραίο. Πλέον όταν βγαίνει νέο έκδοση Mi Fit θα την κατεβάζεις από την πρώτη σελίδα και θα την περνάς και θα τα κάνει όλα αυτόματα. Αναβαθμίσεις κλπ και δε θα μπλέκεις με το Notify! Αν και πλέον ξέρεις τα βήματα οπότε δε θα παιδεύεσαι!
-
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Καλό θα ήταν να μην είχες περάσει το Mi Fit απο το Play Store γιατί θα είχες αποφύγει την ταλαιπωρία. Τώρα μιας και έγινε η μόνη λύση είναι η χρήση του Notify. Βάλε το Mi Band να είναι εμφανές σε όλες τις εφαρμογές μέσα από το Mi Fit και μετά διάβασε τον οδηγό στην 1η σελίδα και πήγαινε βήμα βήμα και στο τέλος θα έχεις και Ελληνικό μενού και όλα θα δουλεύουν ρολόι!
-
Μπορείς πάντα να γυρίσεις στο προηγούμενο firmware αν όντως υπάρχει μεγάλη διαφορά! Μπορείς πρώτα βέβαια να δοκιμάσεις ένα factory reset μέσα από τις ρυθμίσεις του ρολογιού να δεις αν στρώσει!
-
Παράθεση από amoudimi: “Έχω κάνει δοκιμή και με το gadgetbridge και πάλι τίποτα. Ότι έχω δοκιμάσει δεν πετυχαίνε. Μόνο το fw δεν μου περνάει. Στο 99% πάντα αποτυγχάνει. Έβαλα και το apk-downfrade που έστειλε ο dnomikos και δεν μου περνάει τίποτα. Δοκίμασα και σε άλλο κινητό, το έκανα εκ νέου σύζευξη και δεν μου πέρασε το 2.3.0.2 fw. Απλά συνδέθηκε και δεν έκανε κανένα update στο band. Έτοιμος είμαι να πληρώσω μεταφορικά για να το στείλε σε κάποιον να το κάνει ” Σύντομα θα βγει η νέα έκδοση Mi Fi…
-
Παράθεση από amoudimi: “Ναι, μου εμφανίζει το παράθυρο με δύο επιλογές και όταν επιλέξω οποιαδήποτε επιλογή μου ξανά ανοίγει αυτό το παράθυρο με τις δύο επιλογές. ” Έκανες καμιά δοκιμή να περάσεις τα firmware με το GadgetBridge? Αν και εφόσον δοκιμάσεις με αυτό το πρόγραμμα όταν με το καλό τελειώσεις τις αναβαθμίσεις πρέπει να το διαγράψεις για να μπορέσει το Mi Band να συνδεθεί πάλι με το Mi Band. Είναι περίεργο που σου ξαναπετάει το ίδιο παράθυρο. Η όλη διαδικασία πιστεύω κολλάει στις επιλογές…
-
Παράθεση από amoudimi: “Οι κινήσεις που κάνω. reset band, Unpair band, Unistall mi fit, Install Mi fit, Pair band, download notify και μετα τις διαδικασίες για το custom firmware ” Όταν ανοίγεις το Notify and Fitness σου ζητάει να επιλέξεις Mi Band 3? Μήπως σου βγάζει δύο επιλογές και συ επιλέγεις πάντα την πρώτη? Αν συμβαίνει αυτό επέλεξε τη 2η στη νέα προσπάθεια και θα στο περάσει μια χαρά το firmware.
-
Μόνο αν είσαι σε προηγούμενη έκδοση firmware. Αν το Mi Band σου είναι ήδη στην τελευταία έκδοση τότε πρέπει να το περάσεις χειροκίνητα.
-
Στη γλωσσα..Στο ένα το Mi Band ειναι παντα στα Ελληνικά το άλλο στα Αγγλικά, αλλά και στα δύο εμφανίζονται σωστά οι Ελληνικοί χαρακτήρες.
-
Ανακοίνωση: Mi Band 3 απλό & NFC Edition - V2 Firmware Αναρτήθηκε στην πρώτη σελίδα η 2η έκδοση όλων των τωρινών Firmware είτε με πλήρη υποστήριξη Ελληνικών (Ελληνικό Firmware) είτε με υποστήριξη Unicode χαρακτήρων για να εμφανίζονται σωστά τα Ελληνικά (Αγγλικό Firwmare) για το Mi Band 3 και το Mi Band 3 NFC Edition. Σε γενικές γραμμές διορθώθηκαν μικρολαθάκια στη μετάφραση. Έγινε αύξηση των ειδοποιήσεων από 5 σε 16 ειδοποιήσεις. Έγιναν αλλαγές για τις μέρες στον καιρό από DD σε DDD και πλέον το…
-
Οταν μπαινεις στο Notify στο Update Firmware επάνω δεξιά έχει κάτι τελίτσες που επιλέγεις δυο μεθόδους για να κάνει την αναβάθμιση. Δοκίμασε να τικάρεις και αυτά και να το περάσεις πάλι. Αν δε δουλεύει ούτε με αυτό τότε δοκίμασε να το περάσεις με το GadgetBright αλλά να το διαγράψεις μετά το πέρασμα του firmware.
-
Ανακοίνωση: Mi Band 3 απλό & NFC Edition - Αγγλικό Firmware με υποστήριξη Unicode χαρακτήρων Αναρτήθηκε στην πρώτη σελίδα Αγγλικό Firmware με υποστήριξη Unicode χαρακτήρων για να εμφανίζονται σωστά τα Ελληνικά για το Mi Band 3 και το Mi Band 3 NFC Edition. Mi band 3: (Firmware v2.3.0.6 & Resources v46) Mi Band 3 NFC: (Firmware v1.7.0.4 & Resources v46) Για να μπορέσετε να περάσετε την Αγγλική έκδοση του Firmware, κατεβάστε από το 2ο post της πρώτης σελίδας το σωστό firmware και τa resources για …
-
Όλα δουλεύουν άψογα πλέον με τη δεύτερη έκδοση του Mi Fit. Δοκιμασμένη από 3-4 άτομα που είχαν πρόβλημα με την προηγούμενη!
-
Ανακοίνωση: Mi Band 3 NFC Edition Αναρτήθηκε στην πρώτη σελίδα το νεότερο διαθέσιμο Ελληνικό Firmware για το Mi Band 3 NFC Edition. (Firmware v1.7.0.4 & Resources v46) Ολα τα v46 Θέματα της πρώτης σελίδας για το απλό Mi Band 3, είναι συμβατά με αυτή την έκδοση firmware v1.7.0.4 NFC Για να μπορέσετε να περάσετε το Ελληνικό Firmware, κατεβάστε από το 2ο post της πρώτης σελίδας το firmware και τa resources και περάστε τα με το Notify & Fitness ακολουθώντας τα βήματα του οδηγού στο πρώτο ποστ. ! ! !…
-
Απλα πας και προσθέτεις ότι συσκευή θες όπως είχες κάνει με το πρώτο mi band.
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Mi Band 3 Προστέθηκε στο 2ο ποστ αυτού του νήματος το νέο Firmware το οποίο συνοδεύεται με τα υπάρχοντα res v46. Κατεβάστε και αναβαθμίστε μόνο το Firmware στη νέα έκδοση 2.3.0.6 με τη χρήση του Notify Fitness ή με το GadgetBridge. Όταν με το καλό βγει στο PlayStore η νέα έκδοση του MiFit θα ανέβει και ολοκληρωμένο πακέτο νέου MiFit μαζί με το νέο αυτό Firmware.
-
Απόρριψη κλησης
ΜήνυμαΠαράθεση από Selemeles: “Έχω το mi band 3 Δε δουλεύει η απόρριψη κλήσης κρατώντας πατημένο το κουμπί... Υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται κάποια ρύθμιση από το κινητό; Εχω το Huawei p9 lite... Η σίγαση από την άλλη σταματάει το ήχο αλλά μετά ξεκινάει πάλι να χτυπάει! Έχω την δικιά σας τελευταια έκδοση. ” Έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα στο Mi Fit στο κινητό? Σε μένα δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Πιθανολογώ ότι έχει να κάνει με το κινητό σου εκτός αν παίζει κάτι άλλο που δεν έχω εντοπίσει σε μένα. Δε…
-
Με Mi Account θα έπρεπε να προχωράει χωρίς πρόβλημα. Γενικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο Mi Fit μιας και το χρησιμοποιούμε και εμείς οι ίδιοι. Δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό της cache (προσωρινής μνήμης) για το Mi Fit και να δεις αν θα δουλέψει. Επίσης αν είχε πριν ο φίλος σου το official Mi Fit και είχε αναβαθμιστεί στο τελευταίο firmware τότε θα πρέπει να περάσεις χειροκίνητα τα firmware και Resources για να περαστούν σωστά τα Ελληνικά!