Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από pit_hal: “παιδιά συγνώμη που ξαναρώταω, σίγουρα η απάντηση ειναι καπου εδώ μεσα αλλα προτού κάνω ενα διάλειμμα να φάω και να ξεμπλοκάρω εχω κινεζομουλτι ρομ απο το vickmall, κλειδωμένο bootloader ( εχω κανει αιτηση σήμερα και περιμενω) και θελω μεχρι τότε να το γυρίσω σε official dev. τι πρέπει να κάνω? ” Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi

• Παράθεση από kmiglis: “Ok τι με συμβουλεύεις να κάνω? ” Πάρε τον παρακάτω οδηγό από την αρχή και αν κολλήσεις κάπου γράψε στο ανάλογο θέμα για να σε βοηθήσουμε το το τυχόν πρόβλημα! Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi

• Παράθεση από haris8: “@lallasgr αν ειδες λεω πιο πανω και για να αρχειο που δεν το βλεπω σε αυτο που μου δειχνεις λεει για snapdragon ενω εγω εχω mtk Helio x25 αλλα κυριως θελω να περασω την ελληνικη των παιδιων απο εδω ” Όταν κατεβάζεις την fastboot rom και την κάνεις extract μερικές φορές δεν σου βγάζει απευθείας τον φάκελο της ρομ αλλά ένα αρχείο tgz και πρέπει να κάνεις και αυτό extract για να πάρεις τον φάκελο. Αν δεν το είδες μην ασχοληθείς, σημαίνει ότι έγινε απευθείας extract ο φάκελος π…

• Παράθεση από haris8: “ ειναι λογικο? ” Είναι λογικό στη βάση ότι κάποιος την έχει κάνει την λαμογιά του! Αλλά για σένα είναι καλό γιατί ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό θα περάσεις πολύ εύκολα μία official rom! Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από kmiglis: “Δεν άντεξαν το πήρα...! Miui 7.3.15.0.0 με ελληνικά αλλά βγάζει no update όταν κάνω έλεγχο για ενημέρωση. Με ποιο τρόπο αλλαζω το dpi μόνο root? ” Η ρομ που έχεις είναι Unofficial οπότε πας πρώτα να περάσεις μια official και τα βρίσκουμε και τα άλλα!

• Παράθεση από Antretng: “Αδερφε δεν θα μαθω απο φωτογραφια στο... xiaomi Τωρα το αν δεν την διαχειριζεται καλα και εχει κακο αποτελεσμα αλλο θεμα. Παντως 16 mpixel σε αισθητηρα 1/3 ειναι απλως αχρηστα. Αντε να τα αξιοποιησεις για ψηφιακο ζουμ και οταν ειναι ηλιολουστη μερα. ” Βρε συ δεν χρειάζεται να απαντάς επιθετικά (τουλάχιστον έτσι φαίνεται από το γραπτό λόγο). Μπορεί να σε ρωτάει για να μάθει κάποια πράγματα. Δε νομίζω ότι σε ρώτησε ειρωνικά! Αν τώρα έχεις όρεξη να μας μεταφέρεις και μας τις…

• Όπως λέει και ο @Atha Kappas αυτά τα δύο δεν ταιριάζουν: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26902/

• Παράθεση από HliasAvg: “Unofficial είναι αυτή? ” Και μόνο ότι ανέφερες ότι δεν έχει ολοκληρωμένα Ελληνικά θα έπρεπε να ξέρεις ότι δεν μιλάμε για δουλειά του φόρουμ και των παιδιών που αναγράφονται εκεί! Βάλε μια εικόνα από το About του τηλεφώνου για να σου πούμε με σιγουριά!

• Παράθεση από HliasAvg: “Το πήρα πριν μια εβδομάδα από ελληνικό ινντερνετικο μαγαζί. Παράδοση μέσα σε 24 ώρες {το είχε διαθέσιμο} με ελληνικά όχι 100% έχει πολλά αγγλικά μέσα. Άμα έχεις λίγο γνώση από αγγλικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Και γνώμη μου πάρτι 64. Η διαφορά είναι 15 με 20 ευρό ” Θα σου πρότεινα να την αλλάξεις την ρομ που έχει το κινητό. Κατά 99% είναι Unofficial και μπορεί να οδηγήσει το κινητό να μην ανοίγει κάποια μέρα!

• Ναι το είδα και εγώ αυτό!!

• Παράθεση από pavlidisc: “Είσαι άρχοντας!!! Απο TWRP εγκατάσταση ε;;;;; ” Ναι κανονικά! Παράθεση από geoanto555: “Μόνο που είναι για alcatel με 13m-pixel.... Το μόνο κακό. ” Γιώργο το είδα, αλλά την έκανα την δοκιμή και δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα! Το κινητό άνοιξε κανονικά και δουλεύει και η εφαρμογή! Που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα η όλη εγκατάσταση? Προτείνεις να μην το βάλουν τα παιδιά?

• Παράθεση από c.zormpas: “έστρωσε!!! ” Αν θες ρίξε και την ψήφο σου για να μαζεύονται σιγά σιγά και να μπορούν να βοηθηθούν και άλλα μέλη! εδώ

• Και όμως υπάρχει snapdragon για MM!!! Μόλις δοκίμασα το παρακάτω αρχείο και δουλεύει τέλεια!! SnapdragonCamera_v2.2-Marshallow.zip | by Alek Dev for Idol 3 5.5 <- Πηγή: εδώ PS: Η δοκιμή έγινε σε Redmi Note 3 Pro (Kenzo) με XTRV 6.12.22

• Παράθεση από Antretng: “Με απλο apk αλλαζει το shutter speed ? Σιγουρα; Θα το δοκιμασω και γω. ” Εδώ μπορείς να δεις κάποιες πληροφορίες παραπάνω. Δεν την έχω δοκιμάσει και γω ακόμα απλά βρήκα το thread! [APP] Improve Redmi Note 3 (snapdragon) daylight camera performance drastically! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

• Παράθεση από pavlidisc: “Στο βίντεο είναι που θα πράγματα (λόγω χαμηλού fpm) είναι ασυμμάζευτα προς το παρόν. ” pavlidisc την παρακάτω εφαρμογή την έχεις δοκιμάσει? apkmirror.com/apk/cyanogenmod/…6-30-android-apk-download

• Παράθεση από +GreKonLad+: “Σύμφωνα,πάντως με όσους αχολούνται αρκετά με αυτά,είναι πολύ σημαντικό!!! ο φάκελος που εξάγουμε τη ROM ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ - και κατά προτίμηση μέσω WinRAR,εξάγουμε στο C:\ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ - Καλή επιτυχία! ” Ναι είναι βασικός κανόνας αυτός. Στους περισσότερους οδηγούς το τονίζουμε αυτό για αποφυγή συγκεκριμένων προβλημάτων!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Κράτα πατημενα τα Volume- και power για να μπει σε fastboot mode Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk