Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από derveni: “@lallasgr Μπράβο σου αυτός ο οδηγός θα είναι πάρα πολύ χρήσιμος στα παιδιά που τους έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα στο ξεκλείδωμα, χαίρομε ιδιαιτέρα γιατί βασίστηκε σε προσωπική εμπειρία και αυτός είναι ο σωστός τρόπος επανενεργοποίησης. ” Και γω σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις μικρές λεπτομέρειες που μου τόνισες και μπόρεσα με τη σειρά μου να φτιάξω αυτό τον οδηγό για όλα τα παιδιά που ταλαιπωρούνται!!
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
lallasgr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από nik68: “Σα να μου φαίνεται ότι έκανα μια ?μικρή? μ@λ@κια... Αφού πέρασα μια χαρά πετυχημένα την GTV-6.10.20 και ξανά-ξεκλείδωσα, άνοιξε το κιν και δε συνδέθηκα στο wifi… Είπα θα αντιγράψω μόνο την XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0 και θα το ξαναφλασάρω να τελειώνω… Ελα μου όμως που μου έβγαλε «this device is locked» και θέλει activate… Πως το κάνω αφού δε μ΄αφήνει να πάω στο wifi για να το ανοίξω και βασικά πουθενά αλλού??? ” Μπες TWRP με τα κουμπιά (Volume+ και Power) Κάνε factory reset (w…
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25796/ Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα Τελευταία βλέπουμε ότι η Χιαόμι ανακαλεί πολλές από τις άδειες που έχει εγκρίνει στα Mi Account για να μπορούμε να ξεκλειδώνουμε τον Bootloader. Ο βασικός λόγος που συμβαίνει αυτό όπως αναφέρει η ίδια η Χιαόμι είναι επειδή οι λογαριασμοί δεν είναι αρκετά ενεργοί στο ξένο φόρουμ en.miui.com. Γιαυτό λοιπόν με αυτόν εδώ τον οδηγό σκοπεύω να σας παρουσιάσω όσο πιο αναλυτικά γίνεται (και με φωτογραφίες) τη διαδικασία πο…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΝαι Δεν παίζει ρόλο ξεκλειδώνει αμέσως Δεν παίζει ρόλο φαίνεται στον σέρβερ ότι έχει ξεκλειδώσει πάλι το κινητό official και δίνει έγκριση
-
Παράθεση από Atom: “Εεεεμ....ναι... @lallasgr @spideman3 ... Ανάφλεξη επιτυχής! Έτοιμος για εκτόξευση :). όχι τπτ άλλο δηλαδή ήμουν έτοιμος για να στείλω φρέσκια έκθεση σε άλλο νήμα και ποιος θα ήταν ο άτυχος να το δει :D. Οπότε εγώ τώρα που μου την αναγνώρισε, συνεχίζω εδώ Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο bootloader ; ή...??? ” Ακριβώς προχωράς με τον οδηγό αυτό που δουλεύει μια χαρά!! Πάω να την πέσω και εγώ βέβαια οπότε ελπίζω να μην κολλήσεις πουθενά!
-
ΜήνυμαΑν από twrp δεν στο βλέπει ο υπολογιστής κάνε τα wipe σου και προχωρά να εγκαταστάσεις την dev με adb sideload Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kinezos69: “μου ήρθε το κινητό με την 8.0.7 stable. Έλεγξα τον bootloader είναι ξεκλείδωτος. Ποια dev(λινκ?) πρέπει να βάλω και με ποιό τρόπο να την περάσω ώστε μετά να φορτώσω την ελληνική dev? ” Βήμα 1: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) omega_images_6.12.8_20161208.0000.00_6.0_cn_27badb84ea.tgz Επιλέγεις να περάσεις μία dev rom είτε την Global είτε την China για να μπορέσεις περάσεις αμέσως μετά στο βήμα 2 χωρίς να χρειαστείς έξτρα διαδικασίες! …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από nakomi: “Με λίγα λόγια έκανα πατάτα μεγάλη για να μην πω κάτι άλλο. Εκανα restore απο twrp αλλά δεν ήξερα οτι πάμε σε προηγούμενη έκδοση. Νόμιζα ότι κάνει επαναφορά των αρχείων. Ακολούθησα τον οδηγο σου @lallasgr αλλα στο restore έγινε το λάθος. ” Δεν πειράζει, έτσι μαθαίνουμε. Ξανά ματά από την αρχή τώρα!