Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
lallasgr - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από nakomi: “Καλησπέρα παιδιά. Μόλις τελειώσα με την εγκατάσταση σε ΜΜ και εκει που έλεγα οτι είμαι τυχερός γιατί ξεκλείδωσα αμέσως αφου δεν μου είχε μπλοκάρει το Unlock, στο τελευταίο βήμα που έκανα restore το backup από twrp δεν επέλεξα do not install Supersu. Το κινητό άνοιξε κανονικά, το ρύθμισα και μόλις ξεκλειδώνω την οθόνη με τον κωδικό, ξανακλειδώνει και σβηνει και συνεχίζει αυτό (ξεκλείδωμα - κλείδωμα. Καμία ιδέα? Ευχαριστώ ” Ώπα μισό!!! Έκανες restore από twrp???Ποια ρομ έχεις…
-
Παράθεση από Readiness: “Μήπως ξέρετε και κανα κολπάκι να μην εμφανίζεται στην λιστα με τα updates, ή να του κόψω κανά Permission.. ” Πας Playstore->τρεις παύλες δίπλα από το search->Οι Εφαρμογές/Παιχνίδια μου->Βρίσκεις το Superuser και μπαίνεις μέσα->Πάνω δεξιά έχει τρεις τελίτσες η μία κάτω από την άλλη->πατάς εκεί και ξετικάρεις το "Αυτόματη ενημέρωση"
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΔοκίμασε τότε να βάλεις άλλη dev! ή μία μεγαλύτερη ή μία μικρότερη σε έκδοση!!
-
Παράθεση από osalonikios: “Ά΄δειασε ένα σακουλάκι ρύζι μέσα σε ένα μπολ και κάλυψε το τηλέφωνο. Άστο 2 μερες να τραβηξει την υγρασια. Δεν κάνω πλάκα. ” Και γω αυτό θα πρότεινα! Πριν 1 μήνα φίλος έπεσε στον Τάμεση με iphone 6s και μόλις βγήκε εννοείται το κινητό δεν άνοιγε. Το έβαλε την επομένη σε σακουλάκι με ρύζι και το άφησε 2 βδομάδες και μετά άνοιξε κανονικά!!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Αν θυμάσαι @lallasgr έτσι έγινε και σε εμένα κλείδωσε αλλά άνοιξε. ” Ναι το ξέρω, πολύ πιθανόν το κλείδωμα να μην έχει σχέση με την ρομ, από τη στιγμή που υπάρχει περασμένο μέσα στο κινητό το τροποποιημένο αρχείο που χρειάζεται για να bootάρει μια custom rom το αφήνει και προχωράει!
-
Παράθεση από geobas: “Με ποιά έννοια και λογική να καλύπτει τον ανταγωνισμό ...... γίνεται .... ” Δεν νομίζω ότι θα καλύπτει και θα δίνει εγγύηση, λάθος το διατύπωσα. Απλά αξίζει να δούμε αν θα αναλαμβάνουν έστω να το φτιάξουν με μια επιβάρυνση!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από taxitzis: “Καλησπέρα παιδιά! Ακολουθώ τον οδηγό και ενώ βάζω την dev rom κανονικά. Στην επανεκκίνηση μου βγάζει μήνυμα οτι οι ρυθμίσεις δεν δουλεύουν κανονικά και δεν μπορώ να μπω στο λογαριασμό της MIUI. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; ” ή κάτι δεν έγινε σωστά και δεν το πρόσεξες ή απλά δεν έχει κάτσει καλά η ρομ! Μπες πάλι twrp και κάνε ένα factory reset να δεις αν θα στρώσει: wipe->advanced wipe->cache/dalvik/data και μετά reboot!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “(Hidden Content) ” Αυτό που δεν έχω καταλάβει και με έχει σκάσει είναι το γεγονός ότι κλειδώνει ο bootloader αλλά το κινητό ανοίγει κανονικά. Επίσης υποψιάζομαι ότι ακόμα και όταν πέρασες την dev να κλείδωσε (που αυτό είναι το λογικό) μετά σε άφησε να περάσεις την stable μέσω twrp!!! Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με αυτό το θέμα και βαριέμαι να κάνω δοκιμές στο δικό μου καθημερινό τηλ!!! Αν σε κάνα δίμηνο πάρω νέο που σκέφτομαι θα το ταράξω το redmi note 3 pro στις δοκιμές!!!…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Καλά τα υποψιάζομαι; ” Μα ήδη έχει ανακοινώσει ότι θα τα υποστηρίζει με 2 χρόνια εγγύηση? Γιατί το ρωτάμε τώρα αυτό? Αν ρωτάς για τα κινητά που θα αγοράζει κάποιος από Κίνα αν θα τα καλύπτει αυτό θα το μάθουμε με το καιρό φαντάζομαι!!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@petran07 κανόνισε να μπει κάνας @geoanto555 με tv και να στο φτιάξει μέσα σε 5λεπτά, θα πέσουμε όλοι να σε φάμε!!! Ρε συ με τα mi pc suite δεν παίζει να μην μπορείς να κάνεις δουλειά!! Μήπως πρέπει να το ζορίσεις στο θέμα των drivers?? Απλά λέω γιατί μου φαίνεται περίεργο!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Και δεν ΜΕ λέτε...εμείς που έχουμε TWRP και XTVR αλλά έχουμε κλειδωμένο bootloader, τί ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε σε σχέση με αυτούς που είναι ξεκλείδωτοι; ” Επειδή δεν έχω προσωπική εμπειρία απλά θα κάνω την υπόθεση ότι όταν θα θελήσεις επόμενο update Κλπ να φας άκυρο!! Σε ποια φάση σου κλείδωσε το κινητό? Τι έκανες ακριβώς? Είχες Lollipop και πήγες last dev και μετά last stable? ή είχες dev MM και πήγες σε last stable?
-
Παράθεση από Aggelos.Dim: “Τιμες τυπου σκρουτζ και βαλε. Αν ειναι δουμε τιμες εξοφρενικες χιλιες φορες να τα περνουμε απο κινα. Και θα δειτε αυτο θα γινει. ” Πίστεψέ με το 85-90% του κόσμου θα το παίρνει από Κοτσώβολο-Πλαίσιο κλπ λόγο εγγύησης!!! Μην θεωρείτε ότι όλος ο κόσμος θέλει να ασχολείται με τα κινητά επειδή θέλετε εσείς οι ίδιοι!!
-
Παράθεση από jimakos81: “Καλησπέρα πέρασα την νέα Version της MIUI ROM (XTRV/GTV_6.12.8 MIUI V8 άλλα μου βγάζει ένα μήνυμα και δεν ξέρω τι να κάνω, μπορείτε να βοηθήσετε; ” Διάβασε τον παρακάτω οδηγό και πιστεύω θα βρεις την απάντησή σου στις πρώτες γραμμές του οδηγού! Μάλλον αναβάθμισες στην τελευταία από κάποια παλιά ρομ ε?? Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
-
ΜήνυμαΕμ τι νόμιζες εσύ? Τυχαία το έγραψα στον οδηγό??? Τι δεν έχει το account σου έγκριση? Και σένα στην αναστείλανε??? Αρχίζω να νοιώθω τυχερός που σε εμένα ακόμα ισχύει και στους 3 λογαριασμούς!!
-
Παράθεση από Readiness: “Update το νεο SuperSU το κάνουμε? ” Από το playstore ποτέ δεν κάνουμε Update το Superuser!
-
Παράθεση από jimakos81: “Καλησπέρα τα wipes μου τα κάνει σωστά, έχω δοκιμάσει πολλές rom να περάσω άλλα τίποτα σε όλες μου βγάζει error7. ” Ρε συ μπας και έχεις κάνα kate Και προσπαθείς να του περάσεις ρομ από kenzo???
-
ΜήνυμαΠαράθεση από papaflessas: “καλησπέρα παιδιά μπορει να μου εξηγηση καποιος γιατι κλειδώνει ο bootloader οταν βαζεις την νεα rom ? με τι εχει να κανει σχεση ? ” Έχει να κάνει με το γεγονός ότι αλλάζει η έκδοση του Android. Είναι θέμα της Google αυτό. Δεν το έχω ψάξει στην λεπτομέρειες αλλά αν το ψάξεις θα βρεις σίγουρα τις απαντήσεις που θες! Παράθεση από Jordan Nidis: “Παιδιά, το δικό μου το έχω πάρει μεταχειρισμενο ξεκλείδωτο (λογικά) με ελληνική ρομ. Τώρα όταν φτάσω στο σημείο του κλειδωμενου b…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από georgem86: “(Hidden Content) ” Βασικά πρέπει να ανοιχτεί complain στο ξένο φόρουμ και να ζητηθεί από τον εκάστοτε χρήστη να ξαναερνεργοποιηθεί η άδεια ξεκλειδώματος στο account του! Είναι υποχρεωτικό να πάρεις άδεια για το συγκεκριμένο account γιατί μόνο με το account που ήταν τελευταία συνδεδεμένο στο κινητό θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις. Δες περίπου στη μέση του οδηγού που γράφω για το complain και άνοιξε και σε ένα θέμα με τίτλο BOOTLOADER UNLOCK και γράψε ότι είχες έγκριση και ότ…
-
Παράθεση από kosmasdel: “Ενταξει 9.2 € ειναι να το στείλεις πισω μην υπερβαλλουμε.Αν τα κινητά που θα φερνει δεν υποστηριζουν 800αρα και δεν εχουν ελληνικη ρομ δεν αξιζει με την καμια η διαφορα 60-80€ ” Από γνωστό κινεζομάγαζο ζητάγανε από συνφορουμίτη να το στείλει συστημένο και tracked και στα Ελτά του είπαν κοντά στο 50άρι γιαυτό το έγραψα αυτό! Από κει και πέρα στο σάιτ τους γράφουν ότι το Note 3 τουλάχιστον υποστηρίζει και την Β20, άρα μιλάμε για το kate!!! Από θέμα ρομ θα έχουν την officia…