Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από petran07: “Εκανα αιτηση στην Xiaomi ωστε να μου ξεκλειδωσουν τον bootloader μου εστειλαν καποιους κωδικους στο κιν τους εβαλα εκει που τους ζητησαν και απο οτι καταλαβα πρεπει να περασει ενα διαστημα μεχρι να μου στειλουν καποιο μήνυμα οτι μπορω να κανω την διαδικασια για ξεκληδωμα!! ” Ακριβώς. Σε γενικές γραμμές η έγκριση μπορεί αν δοθεί από 20λεπτά έως 2-3μέρες!!

• Παράθεση από Gkontos10: “φιλε format data εισαι σιγουρος??? θα χαθει και η ρομ η wipes?? ” Έχω βγάλει 200+ οδηγούς για όλο το φόρουμ λες να μην είναι σίγουρος??? Σε πειράζω, καλά κάνεις και ρωτάς. Ναι όταν στο TWRP μας βγάζει αυτό το έρρορ και ζητάει password πρέπει αναγκαστικά να κάνεις format data! Και ναι θα χαθούν όλα και η ρομ γιαυτό λέω στα παρακάτω βήματα ότι περνάς την ρομ πάλι στο κινητό ενώ είσαι σε twrp και αν δεν στο βλέπει ο υπολογιστής τότε κάνεις εγκατάσταση της ρομ με εντολές adb…

• Γιαυτό σου βγάζει αυτό το έρρορ! Κατέβασε και πέρνα πρώτα την 6.10.20 και μετά κάνε update στην τελευταία ρομ 6.12.8! Δυστυχώς στην φάση που είσαι τώρα θα χρειαστεί να κάνεις factory reset οπότε πάρε backup ότι χρειάζεσαι και προχώρα!!!! Αν έχεις κρατήσει nandroid backup sthn 6.8.18 επανέφερέ το και μετά κανονικά update στην 6.10.20 και μετά update στην 6.12.8

• Παράθεση από Gkontos10: “(Hidden Content) παιδιά βοήθεια ” κάνεις τα παρακάτω: 1) Wipe->format->yes 2) Back->Back 3) Reboot-Recovery 4) Wipe->advanced wipe->dalvik/data/cache 5) Back->Back 6) Install rom αν την έχεις σε sd card αλλιώς πας στο 7 7) advanced->adb sideload->Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)

• Το έχω ήδη προσθέσει από τη στιγμή που το ανέφερες!!! Ελπίζω να το δουν γρήγορα το complain και να δώσουν έγκριση το συντομότερο δυνατό!

• Απευθείας MiFlash!! Τα γαζώνει όλα και επαναφέρει το κινητό σε εργοστασιακές ρυθμίσεις!!! Θα χαθεί και το TWRP δηλαδή και όλα!

• Παράθεση από NFBraz: “Που έκανες complain για την έγκριση?Εμπιστοσύνη υπάρχχει αλλά μου την έδωσε πολύ γιατί θα έπρεπε να αναφέρεται αυτό στον οδηγό. Εχω μείνει χωρίς κινητό κολλάει στο fastboot ...........ΕΛΕΟΣ!!! Και η Xiaomi να το δημιούργησε οφείλετε να το αναφέρετε. ” Καταρχήν ψυχραιμία. Ο οδηγός φτιάχτηκε στα γρήγορα και ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου όταν τον έφτιαχνα! 1 περιστατικό είδα εχτές. Που να πάει το μυαλό μου ότι έχει πάρει σβάρνα η Xiaomi και αφαιρεί τις άδειες από όλα τα acc…

• Παράθεση από alexironaek: “συγχαρητήρια ,συγχαρητήρια και ευχαριστούμε για άλλη μια φορα 2 ερωτήσεις 1)αν θέλουμε supersu απλά το φλασαρουμε στο τέλος. σωστά? δεν αλλάζει κάτι... 2)διαβάζοντας στο miui.com βλέπω ότι η τελευταία stable έκδοση είναι η 8.0.7.0 , και η τελευταία stable 8.1.1.0 αφορά την special edition global που αν δεν κάνω λάθος (μπορεί και να κάνω) είναι η kate . τι κολπάκι (με την καλή έννοια ) κάνατε? ” 1) Ακριβώς. Απλά πρόσεξε να φλασάρεις το superuser που θα βρεις μέσα στην i…

• Παράθεση από glynos: “geoanto555 και lallasgr, τώρα είδα ότι πρέπει να ξεκινήσουμε με developer!!! Αυτά πρέπει να τα γράφουμε δίπλα στα αρχεία του κινητού γιατί εγώ το κατέβασα και έκανα κατευθείαν την εγκατασταση μένωντας 6 ώρες χωρίς κινητό και κατα την διάρκεια που το χρειαζόμουν!!! ” Λυπάμαι που το ακούω αυτό φίλε μου. Να ξες ότι και μεις μαζί με σας μαθαίνουμε και προσπαθούμε όσο πιο γρήγορα να προλάβουμε καταστάσεις. Πάντως να αναφέρω εδώ ότι αν το κινητό είναι σημαντικό εργαλείο δουλειάς …

• Παράθεση από NFBraz: “Μετά το κλείδωμα του bootloader προσπαθώ να το ξεκλειδώσω με το miunlock και μου βγάζει The device isnt supported by miunlock . Και όταν πάτάω Go και πάω στο site και πατάω στο Unlock Mi Device-Unlock now μου λέει Sorry your application has been rejected. Τώρα η συσκευή είναι στη φάση του 6 βήματος και σε Fast Boot Mode. Μια βοήθεια γρήγορα παρακαλώ!!!!!!!!! ” Εχθές συνφορουμίτης αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα. Σε πρώτη φάση το κινητό του άνοιξε κανονικά και δούλευε. Αυτό πο…

• Παράθεση από Apexinio: “Πολύ καλός οδηγός. Δεν μου πήρε πάνω από 10 λεπτά να κάνω εγκατάσταση την ρομ. Είσαι ΘΕΟΣ!! Ευχαριστώ πολύ. =============== Δεκ 14th 2016, 9:34pm =============== @lallasgr Άμα θέλω να βάλω κινεζική ή global rom απο την ελληνική που έχω τώρα ακολουθώ την ίδια διαδικασία; Δηλαδή wipe απο το twrp και μετά εγκατάσταση το zip; ” Όχι για επαναφορά σε official rom φλασάρεις με το MiFlash fastboot rom βάζοντας το κινητό σε fastboot mode. Αν θες να έχεις official rom και twrp υπάρ…

• Παράθεση από Project_P: “Αψογος για αλλη μια φορα. Μετα απο πολυ καιρο που ειχα αφησει το κινητο στην ησυχια του λεω να δοκιμασω να περασω την MM. εχει σημασια αν ειναι παλια η Ελληνικη Stable που εχουμε? ” Είναι παλιά του τύπου ακόμα σε Miui 7 ή απλά δεν είναι η τελευταία? Πάρε το nandroid σου και ξεκίνα. Ότι και να σου πω τώρα δεν θα έχει βάση!! Παράθεση από glynos: “Είχα την XTR 8.0.5... την προηγούμενη στα αρχεία download που αφορούν το κινητό μας! ” Καλά από τις τόσες ερωτήσεις που σου έκαν…

• Παράθεση από georgem86: “παιδια μια ερωτηση. εχω την stable 8.0.5.0 . δεν μπορω να περασω την mm με τον updater του κινητου απευθειας; αν το κανω με το updater τι θα γινει; ” Έχω την εντύπωση ότι θα σε πετάξει στο twrp για να γίνει install από εκεί! Μπορείς αν θες να κάνεις την δοκιμή και να μας πεις το αποτέλεσμα. Αλλά και να εγκατασταθεί κανονικά λογικά όπως και στα πρώτα παιδιά που δοκίμασαν μπαίνοντας μέσα στο λειτουργικό μετά θα σου πετάει πολλά ερρορς!!

• Παράθεση από glynos: “Έκανα πολλές επανεκκινήσεις αλλά τίποτα....σαν να μην βρίσκει τον λογαριασμό στο Mi account.. ” Σε ποια ρομ αναφέρεσαι τώρα? Στην Dev ή στην Stable? Στην dev σου άνοιξε κανονικά ενώ στην Stable δεν προχωράει? Ποια ρομ είχες πριν?

• Παράθεση από rapt0r: “ με το maui meta κατάφερα και πέρασα τα imei και το meid. Με το που ξεκίνησα το κινητό συνδέθηκε αμέσως στο mi account εκεί που δεν με άφηνε! οπότε ρωτώ θα έχω θέμα βάζοντας την Ελληνική ή θα πρέπει πρώτα να πάω σε developer---> Ελληνική;;; ” Πολύ ευχάριστα νέα αυτά μπράβο! Λογικά δεν θα έχεις κανένα θέμα να βάλεις όποια θες! Είναι και οι δύο Marshmallow οπότε προχωράς όπως θες!

• Παράθεση από tsigpan: “Φίλε lallasgr ευχαριστούμε για τον ωραίο οδηγό.Είμαι με την τελευταία Ελληνική lolipop stabe και θέλω να κάνω την μετάβαση στην καινούργια Ελληνική mm stable. Κολάω εκεί που έχοντας περασει την Ελληνική dev mm και πριν το περασμα της Ελληνικής mm stable, κανουμε ελεγχο για κλειδωμα bootloader. Η απορία μου ειναι εφόσον έχουμε περασει την Ελληνική dev mm και λογικά εχει κλειδώσει ο bootloader μπορούμε να ξεκλειδωσουμε με την υπαρχουσα Ελληνική dev mm; Μόνο με China dev δεν …

• Παράθεση από nickkon: “ευχαριστούμε και πάλι για τη δουλειά που κάνεις!!!!! ” Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ναι εννοείται ότι είτε GTV είτε XTRV έχεις το ίδιο είναι! Το πρόσθεσα και στον οδηγό μαζί με την τελευταία stable rom!! Παράθεση από Dimitris Alti: “ευχαριστουμε πολυ για τον οδηγο ειναι κατατοπιστικοτατος... μια ερωτηση μονο..εγω εχω την XTRVbeta1 -8.0/ stable 8.0.5.0 ποιον οδηγο πρεπει να διαλεξω? δηλαδη πρεπει να περασω την dev και μετα να βαλω την καινουργια stable η θα κανω εν…

• Παράθεση από Souits: “@MIUI_ART @lallasgr Τώρα θα γίνει της κακομοίρας με τους 5αριδες που πάνε σε 6αρα....... κάντε μια ανακοίνωση για το τι που πως. ” Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)

• S8pIOos.jpg Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Φτιάχνω στα πολύ γρήγορα αυτόν εδώ τον οδηγό για να βοηθήσω όλα τα παιδιά στην συγκεκριμένη μετάβαση μιας και πλέον βγήκε XTRV Rom Stable με Marshmallow! Χωρίς λοιπόν να κωλυσιεργώ προχωράω γοργά στα απαραίτητα βήματα. Ξεκινάμε λοιπόν: Πριν ξεκινήσουμε το οτιδήποτε βεβαιωνόμαστε ότι το κινητό είναι πλήρως φορτισμένο και αν είναι δυνατόν πάνω από 95%. Επίσης μεριμνούμε να πάρουμε τα απαραίτητα Backup που χρειαζόμαστε μιας και θα κάνουμε 2 factory reset οπότ…